Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.439
Reaction score
11.958
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
sanse za prolaz su nam i dalje oko 5% max.. kako vi mislite da ce oni budjavci da pobede nanter.. ? to je ravno naucnoj fantastici. mi smo sansu propustili u francuskoj i to je to. ako ispadnemo bataliti evrokup i udarati na osvajanje aba lige i domaceg prvenstva.. zajeban ce protivnik biti fmp,pogotovu kada zamene radonjica..

Nije ovde tema FK Partizan. :D
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Al cekaj, kucanje veceri bilo Kinsijevo a onda ga nema u top 10 a Daloovo na 6om mestu... Ko je tu lud?
Inace, svaka im cast na potezima, uzivanje je bilo gledati prvo poteze a onda reakcije publike...
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Sutra u Solnoku mnogo bitna utakmica... Valja se revanširati za onaj poraz i Duletovu kaznu od prošle godine!

Solnok - Partizan 17:00
arena1.jpg


„Utakmica od velikog značaja za nas i protivnik koji posebno na domaćem terenu pruža i više od svojih objektivnih mogućnosti, pogotovu u specifičnoj atmosferi koja vlada u njihovoj maloj sali. Oni su selektirali jedan veoma dobar tim, koji pritisnut problemima povreda, nije pokazao svoju pravu vrednost na početku sezone. Vezali su četiri poraza i biće sigurno motivisani da prekinu taj niz protiv nas.

U odnosu na prethodnu sezonu to je dosta renoviran tim, gde se kao lider nameće igrač na poziciji plejmejkera Voren. Tu je i odličan šuter Holidej, kao i igrač koji je na poziciji tri-četiri Oliver. Sliku rostera maksimalno ispunjuju njihovi reprezentativci koji su takođe veoma značajni za sam njihove način igre. Pre svega mislim na plejmejkera Simona, igrače na poziciji dva, odnosno tri Vojvodu i Horvata, tako i na njihove visoke igrače, Loranta, Kelera i veoma iskusnog Badera, koji je bio povređen na poslednjim utakmicama, pa je pitanje da li će biti u timu. Tu su i naši internacionalci Rakić, Ivošev i Marković. Jasno je da je to tim koji ima kvalitet i njihova trenutna pozicija nije realna slika vrednosti, što potvrđuju i neke utakmice koje su odigrali Čelendž kupu.

Posle jedne odlične partije koju smo prikazali protiv Budiveljnika u Evroligi, koja nas je ostavila i dalje u krugu ekipa koje mogu da razmišljaju o prolasku u Top 16 fazu, mi smo u poziciji da svoje misli prebacimo na ABA ligu. U regionalnom takmičenju želimo još jednu potvrdu timskog napretka i samog koncepta koji egzistira i koji nas ostavlja u poziciji za sam vrh ABA lige“
, istakao je šef stručnog štaba crno-belih Duško Vujošević.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Ume solnok da se raspuca...medjutim ako udjemo ozbiljno u utakmicu ne bi trebalo da bude problema...ocekujem pobedu jednocifrenom razlikom
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.083
Reaction score
8.425
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Meni se ovo ne svidja uopste...treba imati granicu neku. Pa covek je na kraju ispizdeo i uopste mu nije bilo prijatno, postideo se novinara, krenuo da se izvinjava....kakav lik, kakav gospodin jbt!!
Ume da bude vrlo neumesno da neko pored tebe govori drugim jezikom koji ne razumes a pri tome znas da govori o tebi, jos se svi smeju i kao rugaju...sta covek da pomisli!?
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Lepo je saliti se malo ali Bezbradica je preterao bukvalno ... jos podjebava u pozadini sve na srpskom Kinzi jadan nista ne kapira pogubio se.
 

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.008
Reaction score
2.104
Локација
BGD
Ma dobro ajde mislim da nema potrebe da osudjujete ovo... Kinzi sigurno nije uzeo za zlo Bezbradici nešto, vidi se da se i on zajebava. :)
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Čoveku nije bilo prijatno ali verujem da su mu posle objasnili. Po meni je ispalo bezveze ali sigurno se neće ljutiti na klince zbog ovoga.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Matic;766160 Sreca sto facebook i twiter nisu postojali pre 20-30 godina pa nismo znali ko kako misli inace bi verovatno veliki deo onih koji su danas legende bili veliki cigani kojima bi se svizdalo na svakoj tekmi.[/QUOTE је написао(ла):
ja bih rekao i pre 40 godina, kada smo vec kod najvecih...
nije "veliki deo" ali neki su bili "mladi cigancici"....a onda jedan od njih postao sinonim za KKP, najbolji kosarkas na ovim prostorima svih vremena, i postavio temelje danasnjeg sistema i institucije koja se zove KK Partizan...

I jedan je od najvecih grobara od svih tih legendi...

Daj boze da se ovaj mali priblizi njemu na par svetlosnih godina...
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Nema tu grama podjebavanja i omalovažavanja. U zavisnosti od njihovog privatnog druženja ovo može biti još i simpatično Kinziju kada mu prevedu.
Više je ovde problem ne poštovanje sagovornika (navijača), više je to zasmetalo kinziju.
Iako je intervju sa Nikolicom simpatičniji i mami iskreniji osmeh od ovakvog dziberisanja...nemam ništa protiv da posle ovakvih pobeda makar na 5 minuta budu ono što stvarno jesu - dečurlija.
A deda Kinzi i Pera neka budu tu da smiruju decu i Vujoševića.
 

joca kkp pfc

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
805
Reaction score
14
Локација
Knjazevac/BG
Daj bre sta vam je ,jeste li gledali tegija,pre toga se sprdao i Kinzi sa pojedincima na slican nacin,i upadao je u kadar...
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ово зајебавање током изјаве гледао сам на СОС-у, и највећи утисак ми је био Драган који је сједио сасвим мирно на клупи, док су се сви зезали и скакутали по свлачионици. Шта ти је скромност, одмјереност и мирноћа...
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Prošle godine protiv nas ih je sralo, a opet smo izgubili maltene na jednu loptu. Ove godine smo mi druga ekipa u odnosu na prošlu. U pitanju je samo naš pristup. Ako momci nadju snage i motiva, verujem da možemo do relativno lake pobede. Samo da im ne dozvolimo da se na početku raspucaju i udju u ritam...

E onda će biti vadjenja vrućeg kestenja...
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Ma poenta je što smo prošle godine igrali protiv njih posle utakmice sa Bambergom i ispadanja iz EL, sada dolazimo u dobrom raspoloženju, osokoljeni pobedom u Evropi i željni osvete za prošlu godinu. Dobijamo lagano.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top