Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

ZeZoni

Banned
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
289
Reaction score
19
Локација
U "OAZI"
...
...
...
...I onda Musli promasi zicer a Lovernju ispadne lopta dok je tapka bezidejno i sve te analize odose u djavola, blago receno. :?

Eee... Partizane... volimo te, srcem svim...:napred Partizan
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
da ne propustim priliku da se slozim.


jos nesto za sve sto pljuju solerstvo Bogdana, divljastvo, indijanisanje...kakve su njemu blokove pravili nasi visoki da mu pomognu pri ovakvoj ciganskoj odbrani? da li je i to doprinelo promasajima, izgubljenim loptama?

dobro je, nisam jedini to primetio, ovi moji me proglasise ludim... zato najvise volim kosarku da gledam sam.
 

LUDEMAN

Početnik
Учлањен(а)
21.01.2014
Порука
149
Reaction score
22
Jeste brate,al buducnost ide cedeviti,tu pucaju sigurno.Po mom proracunu minimum tri utakmice da dobijemo i idemo na f4,a bicemo vise uveren sam.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.247
Reaction score
2.832
Al' nas nece ovaj vikend pa to ti je. Sve smo izgubili. Ali, kad je o kosarci rijec, vjerujem da Bogdan i Pavlovic ne mogu odigrati ovoliko lose i na slijedecim.

Čestitke i Kinziju jer je rovit do kraja izdržao i održao nas u igri.

U kakvom je stanju? Nadam se da se nesto nije pogorsalo posto je jos jednom pokazao kolika je klasa.
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Jeste neprijatno kad se izgubi od fuzije Legende i Cigana, jeste mnogo toga lose funckionisalo danas u ekipi ali ovaj scenario me jako podseca na onaj iz prethodne sezone. Nek dobijaju oni ove utakmice koje ne uticu direktno na trofej, a da onda kada je najpotrebnije, kada se postaje sampion, mi budemo ti koji cemo slaviti na kraju.

Ja sam optimista, smatram da imamo ogromne sanse da osvojimo Superligu jer mislim da ce se mnogo pozitivnih stvari kod nas do tada izdesavati, Sasa ce se dodatno prilagoditi, Bertans se vraca vec u martu ali je pitanje kako ce igrati u pocetku, do finalne serije ce sigurno dostici neki nivo. Sto se tice ovog F4, mislim da cemo se sigurno kvalifikovati iz prostog razloga sto prvi pratioci trenutno imaju 2 poraza vise, na cemu ce i ostati ukoliko sutra Buducnost izgubi u Ljubljani, a ne verujem da oni mogu da nas prestignu do kraja.

A sta ce biti na F4 stvarno nemam predstavu, ni dal je bolje ici na Legendu ili na Cedevitu, da li ce se Zveda Telekom raspasti ako ih dobijemo u polufinalu, odnosno sta ce se desiti ukoliko oni dobiju nas...
Nadam se da ce Nebojsa Ilic na kraju sezone moci da se pohvali samo osvojenom titulom u kupu.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Biće mnogo dobro ako plasman na F4 teoretski obezbedimo pre poslednjeg kola (to se jednostavno mora učiniti!), a da u tom poslednjem kolu onda samo biramo hoćemo li u polufinalu protiv Fmp ili protiv Cedevite!


da moze da se bira ja bi izabrao fmp a cenim i 80 posto foruma ovde. oni ako se ne pojacaju do f4 ,prosto nemaju sta da traze protiv nas u tom mecu. sto je najgore oni su ovoga i svesni a u to sam se uverio tako sto nisam dobio ni jednu poruku od cigana posle meca.. sve vam je jasno braco .

sto se tice igraca,bogdan kiksnuo ali i dalje najbolji igrac u PARTIZANU ,tepic odlican.. kada bi uspeo da odrzi ovu formu bilo bi svasta :)

da se vratim na utakmicu sa galatom,da je kinzi igrao 10 minuta na tom mecu mi bi zadrzali sanse za f8,toliko.
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Ne mogu a da ne pocrvenim od stida kad vidim koliko je košarkaški obrazovane publike oko mene, a ja nepismen. Čeona linija, uzimanje šuteva, momentum, dizanje na šut... :puke
Svi sve znaju, juče hvale danas pljuju, šta nam fali a šta ne, ma sve.
Dobro je kad se malo oči otvore pa tu priču o Instituciji i njenoj besmrtnosti odmene naricanje i plakanje. Dobro je, da se javi nova glad i shvati da se i u toj instituciji grešilo.
Ali zato sad vi koji ste smatrali da ne treba kritikovati i da nije trenutak, treba da ućutite i da svi zajedno svim snagama privedemo ovo mučenje kraju. Sve je ispričano, zna se ko koiiko zna, kome šta nedostaje. To je što je, pun gas do kraja, pa dokle stignemo.
Juče kmečite na temi FK, danas ovde. Mračite i zapomažete a tek treba da se igra.
Oni dadu koš a vi skidate gaće. Idemo dalje!
:napred Partizan
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Ja sam namerno čekao malo da se smirim. Pa sam usput citao ovde komentare, naravno neki mi deluju logično neki... Ali Bože moj.

Osvrnuću se na par stvari.

- Prvo Bogdan. Branio sam ga i braniću ga, ali za ovo večeras treba da ga je sramota. Ima tu umora, pogotovu onog akumuliranog, ali on se iskazuje u nekoj poslednjoj cetvrtini, ili hajde da kažemo i pri kraju cetvrtina kod njega. Ali on je mašio na početku dve trojke gde je sam kao duh. Ali... Njegove odluke su katastrofalne. Vidi se koliko fali plej, jer je on dvojka koja prenosi loptu. Ovo nije umanjulo moje mišljenje da će biti zver i ovo je deo sazrevanja, koji se več možda vrati u aprilu, ali onakva nonšalantnost je za još jedno slanje kuci...

- Da se nadovežem na ovo prvo. Podjednaku odgovornost snosi po mom mišljenju DULE. Pa on dosta stvari zove, Bogdan tako igra jer se to radi na treningu valjda. Znam ja da je pogodio 30 % od svog proseka da bi dobili, ali mene brine što nema rezervne opcije. Mi u stvari i nemamo neku akciju, sve se svodi na 1 vs 1 ili centralni pik koji je katastrofalan. Jer pored svih mana naših centara, jedna ogromna na koju retko ko obraća pažnju je BLOK, koji je bitan u piku koliko i znanje igrača sa loptom.
Na sve to, ta zona 131 koja nam je donela egal je to donela jer se FMP pogubio, ne što smo je mi dobro igrali. Čim su se navikli, pucala je kao da nas nema. Ali DUle ne odustaje...
I za kraj, treba da prodje 6 min da Dule koji znam da to zna, povuče sa terena Nikolu, koji je smetnja Rašku koliko i Kinsi, čak i manje.

- Što se Saše tiče, polako bre... Njegov problem je gubitak rutine usled neigranja. Mnogo se oslanja na osećaj sad ću da ga pojedem 1 vs 1, a zaboravlja da ovde ima mnogo pomoći... Kad se uvede neka akcija za njega i on će zasijati. Kod njega mi se makar svidela želja i borbenost i frustracija jer ne ide.

Sve u svemu mi možemo mnogo bolje. Neću da ispadne da smaram s tim ali opet ljude sere protiv nas. U drugom i djene djene, ali u prvom sve, ali sve je ušlo, i preko ruke ...
Ali kao što rekoh, sreća je prevrtljiva kurva, malo malo pa ode da se 'vata s' drugim. Doćiće i na nas red.
 
Последња измена:

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
zasluzen poraz od ekipe koja je u ovom trenutku bolja od nas.
kinzi me iznenadio jer je odigrao odlicno iako je tek izasao iz povrede.
odbranu odradio odlicno, solidno u napadu, jednom recju dokazao klasu.
ono cega sam se pribojavao kod pavlovica se dogodilo.
treba ce mu jos puno vremena da udje u sistem.
neke situacije isilovao, promasio par suteva, kasnio u odbrani.
pauza od 9 meseci mora da ostavi traga kod igraca, ma kakva klasa on bio i tu ce trebati puno rada i znoja da se prolije, ali ne sumnjam da ce on u aprilu biti na nivou.
igrac koji je veceras potpuno podbacio i zbog koga smo izgubili je bogdanovic.
ne zameram mu katastrofalan sut, puno je umoran, a isvakom dodje los dan, ali je odbranu odigrao kriminalno.
u onoj situaciji blazic prolazi pored njega kao pored turskog groblja i naravno dule ga odmah izvodi napolje.
nelson ga je bukvalno pojeo i na onakvoj odbrani bi mu i milosav pozavideo.
centri standardno u kanalu.
"ORO" je okretao milutinova kao igracku, a musli u napadu pokazao brutalnu neinteligenciju, u nekim situacijama za malo da pocnem da ga kunem od muke.
lovernj takodje u autu, po mom misljenju zbog umora, a on moze i mora mnogo bolje.
tepic ponovo prijatno iznenadio i raduje me sto je vezao dve dobre partije.
mnogo bi nam znacio u nastvku sezone da odigra na ovom nivou.
sve u svemu ne strepim previse, ali sam oprezan.
kada se vrati bertans, pavlovic udje u formu, a bogami i bogdan ce sigurno odigrati bolje sledeci mec sa ciganima, bice to sve u redu.
u madrid ne bih poveo bogdana i lovernja jer tamo gubimo svakako, neka malo odmore.
KADA SE BUDE LOMILO BICE NAMA PEHAR, A COKIJU KURCINA!
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
dobro je, nisam jedini to primetio, ovi moji me proglasise ludim... zato najvise volim kosarku da gledam sam.

nekoliko puta nisu mogli ni los blok da naprave a o dobrom da ne govorimo.

ne znam, mene poraz nije iznervirao koliko komentari ovde na racun BBa, na stranu sto ja njega i pre nas gotivim i verujem u njega do krajnjih granica (tj premasio je vec moja ocekivanja)...ne postoji druga opcija da mi igramo osim ovako u sadasnjoj situaciji, on preumoran a klinac i sve zavisi od njega, cele odbrane se prave za njega kao ni za jednog drugog igraca zbog ovakve situacije...ne znam da li su neki svesni koliko je sve to pretesko, a on vec pokazao da moze da nosi na ledjima al je i normalno da se raspadne.

i onda citam bezobrazni, sebicni, da mu se kupi lopta pa nek ispred zgrade sam pika a ne da unistava KKP...


ipak Musli je pobedio sa nepravljenjem faula i reakcijom kad ga je Dule pitao sto nije...ja ne znam sta da kazem na to, to nije ni za plakanje ni smejanje.


i odlicno sto je Tepic pogadjao da mu se podigne samopouzdanje, svesno su udvajali ostale a na njega kasnili i pustali ga.
 

Ilija_RS

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
248
Reaction score
50
Veceras Tepic :clap samo da nastavi ovako i bice neocekivano pojacanje, jedino sto ga i dalje jebe ta zadnja loza ali bice ok valjda..
Kinzi :respect Doktor kosarke, kako kosarka izgleda prost sport kad je on igra, a tek kako igra odbranu svaka cast!
Zo dobar, pokupio je sve skokove, mogao je bolje napadacki ali dobro..
Milutinov nije lose odigrao u odbrani, stavio je u dzep Bobija u prvom poluvremenu..
Ostali svi na celu sa Bogdanovicem :banghead :pop
Ali dobro, tempira se ovo sve za maj i tad ce da bude odlicno kao i uvijek ja ne sumnjam u to, prosle godine su nas dobili prva tri derbija i to dosta lakse pa sta je bilo na kraju zna se.. :šal

Ps. Citam postove i razmisljam.. sad svi napadaju Duleta sto pusta da Bogdan siluje, taman i da ga je islo ne moze i ne smije se toliko silovati i tako dalje! A prije samo mjesec dana kad je taj isti Dule zbog tog istog silovanja i nerezonskih suteva poslao Bogdana u svlacionicu onda ste srali ne moze se tako sa najboljim igracem, Dule je pogrijesio, vakav je onakav je.. !?
Pa Bog vama ne bi ugodio!!!
 

Voyconic

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
603
Reaction score
47
Ja se zaista nadam, ali bas onako iskreno, da ce nasa uprava izvuci neke pouke i lekcije iz tekuce sezone, kada vec nisu mogli iz prosle, i da ce ozbiljnije i na vreme krenuti u resavanje i pripremu igrackog kadra preko leta i na jesen. Serija poraza i relativno lose stanje ekipe (u apsolutnom smislu naravno dobro stojimo) njima ide na dusu. Tacno, verovatno je tu bilo nekih iznenadjenja u obliku podmetanja klipova od strane drzave i poreske uprave, ali to nije nista novo i to su morali predvideti.
 
Учлањен(а)
11.12.2011
Порука
818
Reaction score
128
.

Au sta ispisaste...
Tesko da mozemo losije. Svi iznenadjeni dzukcem, odigrao ocekivano jer ga nasi smatraju indijancem sto nije daleko od istine ali nije ni 100% tacno. Nelson odigrao odlicnu odbranu.
A mi? Da Musli nije na kraju ''zaboravio'' da pravi faul napisao bih da je zasluzio da igra vise ovako jok. Pavlovic realno nije odigrao nista ali bice bolje,mora. Bogdan u napadu tu i tamo ali odbrana... Zo dobar ne i odlican. Deda i Tepic- svaka cast. Ubedjen sam da odredjene stvari Vujosevic vidi i da ce nekako s proleca bas te stvari biti cakum-pakum a sada namerno na njih ''ne obraca paznju''. I da cini mi se da je veca zelja za pobedom bila kod njih.
Sve u svemu verujem i nadam se da ce i ove godine obe titule biti nase. Logika kojom igramo polufinale sa czvfmpbgdpornodiva je ok ali samo ako se tako poklopi. Da namestamo protivnika nikako. Ajde bre popijte koje pivo...
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Ja kao komentar ove mrtve utakmice imam da istaknem jednu stvar samo...razbicu televizor sledeci put ako nam kos opet budu zatrpavali nekakvi indijanci kao sto je ovaj Blazic :banghead .Boze me sacuvaj da nam onaj neuhranjeni od 40 kila zatrpava kos,a da ovi nasi gledaju i ne rade nista,pa ruku bi mu slomio prvi sledeci prodor,govno malo dopingovano cigansko.
Tepic :clap
Zofri :clap
Kinzi :respect :respect :respect
Bogdan i Pavlovic :prekrsti
Centri :pop :pop :pop

Idemo dalje,bice prilike u finalima da im se useremo u zivot za sva vremena :napred Partizan
P.S. Nadam se da ce ih Dule sahraniti sutra na treningu
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Pavlovic nije fizicki spreman , to je prva stvar. On umire na terenu posle 3 minuta i trebace mu bar jos mesec dana da se uhoda.
Sto se Bogdana tice, njegov problem nije napad vec odbrana. I to ponavljam veci deo ove sezone. Sto se napada tice, danas je sutnuo dosta otvorenih suteva, za koje nema zamerki, ali je sutnuo i dosta nerezonskih suteva. Treba imati u vidu da je on jedina napadacka opcija sa loptom u rukama, tj. jedini igrac koji moze da igra sa vise od 2 driblinga u celom timu. Svi ostali igraci su igraci koji sutiraju samo iz izgradjenih pozicija i idu na prodor sa 2 driblinga ili pak ne spustaju loptu u dribling poput Andrica. I zato ne zameram Bogdanu toliko na tim nerezonskim sutevima jer jednostavno u pola tih situacija nije bilo boljeg resenja u smislu da je on nekoga preskocio.
Druga strana te price je kako se on nosi sa jakom odbranom i kako resava neke situacije kada se lomi utakmica. Protiv Lokomotive je proveo veci deo cetvrte cetvrtine na klupi i usao je na, slagacu vas -2 ili -3 i prodao utakmicu sa 3-4 vezane greske (tu opet umor nije opravdanje), protiv Galate opet katastrofalna igra na jaku odbranu i neki nerezonski sutevi. Danas opet ista prica. Bilo je i ranije toga, bilo je i prosle sezone kada nije igrao ovoliko.
Ovo uopste nije nikakvo kudjenje ili pljuvanje Bogdana, samo je poenta u tome da ako hoce da bude veliki igrac, mora mnogo bolje da resava te situacije 1 na 1. On je tip igraca koji voli da se nadigrava, voli da napada 1 na 1 i to nema veze na kojoj je poziciji, da li 1, 2 ili 3. Njemu lopta u rukama treba jer on tako hoce i tako oseca da najbolje igra. Ali zato ako uzmes da resavas 1 na 1 sa Lazicem poluvreme onda moras da se potrudis da to lici na nesto, tu nije opravdanje umor niti bilo sta drugo, ne moze sut da bude jedino resenje. Moras da pokazes klasu u odnosu na njega, jer taj potez odvaja Bodirogu od nekog prosecnog igraca ili Danilovica....Isto sam pisao i prosle godine protiv Ponkrasova kad je resavao i jos par utakmica kada se nadigravao sa rivalima 1 na 1 bezuspesno.
Sve u svemu, trebace vremena da se uklopi sve ovo, da se napravi opet preraspodela. Mnogo smo izgubili povredom Milosavljevica pre svega u napadu. Jer je on bio jedini igrac pored Bogdana koji je mogao da odigra pik, da povuce kontru, o odbrani i skoku u napadu necu ni da pricam.
O Tepicu sam pisao posle Zalgirisa, on samo treba da pocne da ubacuje te suteve sa poludistance, da pripreti protivniku i onda ce se otvoriti i prodor i asistencija...za sad je na dobrom putu.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
318
Reaction score
8
Tepic, Zo, Kinzi.. Svaka cast momci, partija na nivou - apsolutno!
Ko bi reko, Tepic vezao 2 dobre partije. Sledeci je Real, da li moze da nastavi u istom ritmu kao prethodne 2 utakmice, videcemo. Pravi test za njega.
Zo, koliko sam uspeo da u'vatim za skoro 40 min njegovog igranja potpuno zatvorio Tadiju i Radenovica. Pri tom, realno 2 iskusne cetvorke su u pitanju. Cetvorke koje su u stanju da sire ceo mec igru. Ne kazem da su vanserijska klasa, ali treba odigrati celu utakmicu na tom nivou odbranu i zaustaviti ih. Ako gresim, verujem da ce me ispraviti clanovi sa boljom reputacijom na kosarkaskom delu foruma.
Kinzi, posle pauze sasvim solidna partija. Mozemo reci da ako je osvezenje njemu doslo (nazalost zbog povrede), ovo je najbolji trenutak.
Sasa Pavlovic, jebeno ne mogu da verujem da sudije ne sviraju nijedan jebeni mrtvi kontakt prilikom njegovog napadanja ulazom na kos! :pop Treba uzeti u obzir da je ovo tek 2 utakmica u svetom dresu, videcemo dalje.
Napomenuo bih da smo u poredjenju sa prvim "derbijem" u potpunosti onesposobili "faktor x" po imenu Boban Marjanovic. Ovaj derbi je resio mozda, Jaka Blazic koji ce tesko ponoviti ovakvu partiju protiv nas. Ali videli smo da Nelson i Dzenkins mogu da se zatvore kao sto je to bio slucaj u prvom poluvremenu.
Cini mi se kao da Dule i dalje skriva neke karte koje ce otvoriti kada to bude potrebno. Njegova smirenost tokom utakmice meni dize samopouzdanje.

I mislim da nema potrebe da se pridaje znacaj osmom porazu u poslednjih 9 utakmica. Ja kao da nisam osetio to. Sve je to pod sticajem svih okolnosti koje prate ovu sezonu. Do sada mi je bila najdraza prethodna, nadam se da ce ova prevazici istu. Ajmo Grobari, malo vise optimizma! :pfc:
 

Ilija_RS

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
248
Reaction score
50
Ja se zaista nadam, ali bas onako iskreno, da ce nasa uprava izvuci neke pouke i lekcije iz tekuce sezone, kada vec nisu mogli iz prosle, i da ce ozbiljnije i na vreme krenuti u resavanje i pripremu igrackog kadra preko leta i na jesen. Serija poraza i relativno lose stanje ekipe (u apsolutnom smislu naravno dobro stojimo) njima ide na dusu. Tacno, verovatno je tu bilo nekih iznenadjenja u obliku podmetanja klipova od strane drzave i poreske uprave, ali to nije nista novo i to su morali predvideti.

Ti kao da ne pratis KKP! Ta ista uprava dovodi fantasticna pojacanja vec 10 godina, ove godine nam je racun bio blokiran do oktobra skoro i zna se sta se sve radilo samo da ne mozemo da funkcionisemo kako valja! I opet, u takvim uslovima upravi se nema sta reci za pojacanja, pa uspjeli su da dovedu jedno Kinzija, takav odavno nije igrao na nasim terenima. Sad su i Pavlovica doveli. Mi nismo imali srece sa jebenim povredama, jer da su u ovom timu Milosavljevic, Bertans i Vesterman derali bi ove limenke sa +20 kad god to pozelimo! A i ovako cemo im se najebati majke kad bude trebalo!

Tezak vikend za Grobarstvo, ali idemo dalje!
"Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan!"
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Generalu naborano Čelo,
rane vija i prstenje glanca,
sprema doktor posmrtno opelo,
Limenim iz Stjepana Šupanca.

S' druge strane košulja je mokra,
Drugi Djetić u očajnom stanju,
Za javnost je sve bilo u redu,
Al' je glava stajala na panju.

Misli mali s' naočari čika,
da aždaja pala je na pleća,
da parama kupuje "junaštvo",
I da važi ono "treća sreća".

Al' za svaki slučaj zove vučka,
U aspide otrovni su zubi,
I kidiše sad ciganska kučka,
Naučila samo je da gubi.

Misle da je došlo najzad vreme,
pa se kida, otima i preti,
da je ovo crno belo breme,
Sad preteško "Dukljanina" četi.

Možda jesu kod Duleta Deca,
al' kod svakog srce u junaka,
rastu brzo ko naši problemi,
Taktika je sad konjica laka.

Kako rastu sve im živo raste,
I zapamti pre nego što odu,
Obicaj je u "svom selu" zna se,
Bar još jednom kurvu da nabodu :D.
 

klavijatura

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
222
Reaction score
32
Локација
Pionir
...

Kratko viđenje utakmice...

Bez glave i repa (čitaj pleja i centra) ovaj tim jednostavno ne može da se nada boljim rezultatima...lani smo imali Westermana i Gordica koji su kakvi takvi bili dobri plejmejkeri...sada nemamo ni takve...bar do Superlige kada ce se verovatno dovesti neki domaci plej...

Osim toga, Dule je čini mi se izgubio osećaj za vreme...unazad 10 godina nikada naši igrači nisu imali raspoređenu minutažu tako da trojica igraju po 35-40 a ostali 1-5 minuta...uvek je to bilo +- 10-ak minuta, pa čak i za igrače tipa Strahinja Milošević i slični (bez uvrede, Strahinja je ok momak)...

Ja lično mislim da je mogao da igra i Šalić i Dallo i da rezultatski ne bi bilo velike razlike...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top