Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

TOMIĆEV ZIMSKI PRELAZNI ROK 2015/2016

Статус
Затворена за писање одговора.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.320
Reaction score
3.980
Локација
Kobasicarija "Venac".
polako ulazimo u poslednja 24h prelaznog roka. za ocekivati je nekoliko narucenih tekstova, koji ce probuditi nadu ucmaloj grobariji. na kraju cemo dobiti jedan mali prc, kroz objasnjenje tipa "malo nam je falilo, ali potrudili smo se".
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Bice sutra saopstenje tipa(ako ne dovedu nekog "levaka"):
"Partizan je ozbiljan klub da bi zadnjeg dana prelaznog roka dovodio spica,jer nije bilo vremena da se uverimo u njegov kvalitet,nismo hteli da gledamo sa youtub-a" - tako neko sranje...
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Pre ce biti: Spremili smo vrhunska pojacanja, prave bombe, Vazura sve dogovorio, ali su Zivkovici izdali klub i sve smo morali da stopiramo.
Verujemo u decu iz Partizanove skole, stranci koje smo doveli pokazuju izuzetan kvalitet, uz Necu M. i preporodjenog Valerija nece se ni osetiti izostanak Zivkovica juniora, a ni Abua koga cemo morati da prodamo.

Par nedelja kasnije nakon sto odigramo x sa OFK-om i nakon sto nam cigani utrpaju 4 komada: Mladi igraci jos nemaju potreban kvalitet, treba biti strpljiv. Boza ulazi u sanse, proradice i on jednom u bitnim utakmicama, Brazilac na zadnjem veznom se jos nije adaptirao. Da nije bilo izdaje porodice Zivkovic, sve bi bilo drugacije, jer smo spremili kapitalna pojacanja. Molimo navijace da podrze ove momke sad kada je najteze, a za leto smo obezbedili novac za transfere, kostur tima ce biti sacuvan i gledacemo svemirski Partizan.

Leto. Poslednji dan prelaznog roka. Otisli Brasanac, Stevanovic, Vlahovic (jer se ponuda Anderlehta od 700 000 evra ne odbija), Bandalovski...
Dosli za obestecenje ofanzivni vezni iz prvaka Malte, desni bek iz Zete, Sedlar ex Metalac.
Radi se na dovodjenju spica, bomba je u pitanju, a postoji spremna i opcija B.
Po zavrsetku prelaznog roka: Verujemo u Bozu, ne treba nam spic. Tu je i talentovani xy koji sa svojih 12 godina pokazuje nevidjeni talenat i predstavlja buducnost Partizana.

Jebem ti zeno majku....
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Eto ga, bombe, Birma i Vlahovic :D

Zajedno su iskusni (34 godine) i nije nigde rekao da taj iskusni mora biti samo jedan covek :D
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Što se tiče ugovora, prema pravilniku je da potpiše maksimum od tri godine i ne sumnjam u kvalitet i ljudskost Birminu i njegove porodice, kao i u to da nikakav problem u budućnosti neće nastati između kluba i njega"

Osvrnuo bih se samo na jednu činjenicu, da ovim ugovorom pokažemo našoj javnosti način i ozbiljnost ove uprave, kako se vodi klub"


Kakvom bre pravilniku ? Znaci za max 2god odose i vlahovic i birma.. Tada ce imati oko 20 i 18god..
 
Последња измена:

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Valjda igraci mladji od 18 mogu da potpisu ugovor samo na 3 godine. Mislim da se tako pisalo ranije.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Vise ne prave cirkuse zadnjeg dana prelaznog roka, okrecemo se nasem DNK kodu, nasoj mladosti koju cemo da valjamo na kilo a ovi prekoputa nek uzimaju titule ko ih jebe propasce oni tako.

Nema Vucele da zakuri kubanca pa da pojurimo Ivanica, Kavenagija i ostale uozbiljili smo se maksimalno i okrenuli nasoj deci!
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Pa nemaju vise potrebe da dokazuju kako rade u interesu Partizana, dokazali su se onim napadima na zlu porodicu Zivkovic, bas su bili srcani. Time su ubedili ljude da im je Partizan iznad svega. Tako da je danas izostala predstava o avionima i milionima, nije bilo potrebe za tim... :confused
 
Последња измена:

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Zelim da se zahvalim Predravu Luki na primjeru s kakvom se zeljom izlazi na teren i kako se bori za dres. Zelim mu sve najbolje u daljnjoj karijeri. Mozda mu je ponekad i ucinjena nepravda s obzirom da mnogi koji su nosili dres definitivno su zalutali u Partizan. Pogotovo karakterno. Luka je oznojio svaki euro posteno.
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Potajno sam se nadao stvarno nekoj bombi, ali kod ovih govana me vise nista ne moze iznenaditi. pa ni da nismo uspjeli da nadjemo ni kreatora ni spica.


tolika nesposobnost nije odavno vidjena, s druge strane ne bi me cudilo da se sprdaju sa navijacima... u fazonu da vidimo mozemo li israti vise govana nego sto oni mogu pojesti, samo pitanje do kada.

ova promocija klinaca je sramna po mom misljenju.
Pre smo uz pojacanja predstavljali djecu da udju na malena vrata u klub i da bez pritiska razvijaju svoje talenta.


Sta li urade nasim bivsim igracima na kojih ih nacin obrlate to mi nije jasno, jer ko bi normalan pristao da igra derbi 27og sa ovakvom postavom...
Nez neka nam je bog u pomoci, uzdam se u tomica ali opet tanki smo ko flis papir.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Nema veze, tu je letnji prelazni rok, bice jos prilike za sprdanje sa verujucima...
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Kakva blamaza malog Ivice...sto je najgore jebo nam kevu za duze vreme.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Samo da nije kenjao o "bombama", o veličini kluba i ostalim splačinama, progutali bi ovo nekako.

Ovako, prvi prelazni rok, ispao je neviđena budala, a to ne može više da ispravi. Letnji rok, ako bude on radio, biće još gori.

Moja predviđanja su da ni on, ni Tomić, ni gmazura neće dočekati da operišu letnji rok.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.932
Reaction score
26.790
Nije mi jasno cemu dovodjenje pojacanja ako ce da greju klupu? Saranov doveden da bi bio rezerva Kljajicu? Ako Abu ipak ostaje, onda nema potrebe za jos jednim napadacem, ali koji je izgovor za nedovodjenje pleja? Sve lose u prelaznom roku se svaljuje na Andriju, kukamo zbog 2,5 miliona a skoro 2 miliona smo nudili vosi i cuki za dva igraca?! Picka vam bre materina, ovo vam je TRECI prelazni rok, svaki gori od predhodnog, a i dalje slusamo opravdanja i obecanja. Sto se mene tice, Ivica kao SD totalni promasaj. Na kraju krajeva, od ove uprave samo promasaje i podmetanja mozemo ocekivati. Ciganski smradovi sa juga, vi ono bese oteraste upravu posle Augzburga? Mora da su vam povecali koeficijent za plate...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Размишљам - шта ће нама спортски директор уопште?
Да проналази занимљиве играче преко интернета? Не треба, може тог једног да пронађе и гмазура, а и тако тај неће ни долазити.
Да пише саопштења о Живковићима? Ни то не треба, може тај посао да одради и радна заједница, теткице, кафе-куварице...
Евентуално да придржава други крај шала или дреса, кад потписујемо пионире, пошто деца немају баш толики распон руку.
Без спортског директора би се уштедело и на плати и на легендама и на бомбама и на глупостима сваке врсте.
Него, ако баш и затреба нешто, лепо шеф струке замоли гмазуру да се напне, па ако успе - успе, битно је да се осети величина клуба.
Наравно, ту су и пријатељи из радне групе да помогну својим тумачењима и сугестијама.
Што се тиче рефлексија овог прелазног рока, чекам да видим колико ће Иван да поживи и како ће да страда. За Ивицу ми је јасно да је дошао из легенде да заврши овај прелазни рок па да се поново врати у легенду.
А за гмазуру се не бринем уопште, ем што има крупне кости и ниско тежиште па га је тешко померити са положаја, ем што је он и тако једини остао на бранику када су сви кукавички поднели оставке.
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Pa prodaće ga stoka, podeliti pare između sebe, a nas budale ostaviti da se kao nešto nadamo i gledamo na delu dete od 16 godina, fudbalera kome je jedini kvalitet što je crnac i bivšeg fudbalera koji, iako mi je drag, em ne može sam, em nema snage, em nije ono što nam treba za ovu formaciju. Na krilima imamo 2 igrača. Golmana su doveli, a i dalje brani onaj što smo ga proklinjali. Štopera imamo jednog koji je igrao u Voždovcu, crnca koji verovatno nikako ne razume kolege u odbrani ko i bivši mu kolega brazilac i momka koji je igrao u Teleoptiku i koga ne mogu da pljujem jer ne znam tačno šta može. I naravno Ostoja. Na levom beku dete/momak bez ikakvog iskustva sa mesarima u JSL i Subić. U vezi brazilac za koga niko ne zna kakvu suspenziju ima i čovek koji ima skoro 40 godina i koji i pored svog znanja, legendarnosti i borbenosti nema snage za mnogo fudbala. Jedine neke konstante i fudbaleri koji se mogu nazvati tim imenom su na desnom beku Vulićević/Bandalovski i Brašanac/Saša Lukić...

Ne da su nam jebali kevu za samo TRI PRELAZNA ROKA :eek: :banghead
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Konkretno me zanima sta se sada desava,da li ostaje? I do kada traje prelazni rok?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top