• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Недавни садржај од Ala-Munja

 1. Ala-Munja

  KK Partizan - uprava, marketing, transferi

  Јел реално да у дану када се точак историје зауставио, ви преносите циганске баљезгарије. Кога боли курац за ове глупости
 2. Ala-Munja

  KK Partizan - uprava, marketing, transferi

  Један је Обрадовић Жељко! Али то није краааај
 3. Ala-Munja

  Liga Evrope 2019/2020

  :napred-partizan: Идемо даље !!!!
 4. Ala-Munja

  Zimska Radio Mileva 2017

  Stojke moze da dodje 31.avgusta, pre toga ce gledati da svoje znanje unovci. Jbga, realno svako bi tako uradio
 5. Ala-Munja

  Zimska Radio Mileva 2017

  Stojke ima jos godinu dana ugovor sa Forestom. Kako je to izlazna godina, lova je poprilicno velika i nema nameru da se odrekne toga.
 6. Ala-Munja

  Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

  Djuričković umesto Lea najverovatnije. Pitanje da li Jevtović od početka, Suma na klupi sigurno.
 7. Ala-Munja

  FK Partizan 2017/18

  Tawi mora da igra protiv OLY.
 8. Ala-Munja

  Zimska Radio Mileva 2017

  Ovo je sjajno. Do sada nijedno ime osim Jovicica iz Amkara nije procurelo. Sto bi preCednik Djuric rekao "sve su to kafanske priče" :D
 9. Ala-Munja

  Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

  Marku neka je sa srećom još jednom. Pa da nam se opet vrati za koju godinu :D
 10. Ala-Munja

  Zimska Radio Mileva 2017

  Znači Đukić :D Rekordno kratko vreme za novog trenera. Od svih koji su slobodni i realni, bio sam za Stanoja naravno. Ali kako brat Grobar ima svoje dugoročne planove vezane za karijeru u inostranstvu, nije prihvatio poziv. Dolazak Đukića je premija za sve. Posle fantastične sezone sa...
 11. Ala-Munja

  Zimska Radio Mileva 2017

  To bi bilo to. Sad punom snagom na prelazni rok i kvalifikacije :D
 12. Ala-Munja

  FK Partizan 2016/17

  http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:667593-Vucelic-otkriva-deo-planova-za-novu-sezonu-Cuvamo-tim-za-Ligu-sampiona Vučela za Novosti
 13. Ala-Munja

  Zimska Radio Mileva 2017

  :D Generalno kakve su trenutne informacije iz kluba, možemo očekivati solidan prelazni rok. Naravno u opticaju će biti mnoga imena, posebni što je letnji pr. rok mnogo aktivniji od zimskog. Trenutno smo u fokusu traženja napadača i ajde da napišem da je Škuntelar manje više sigurna opcija i...
 14. Ala-Munja

  FK Partizan 2016/17

  Dupla duga dupla kruna. Zapisano je u vremenu ....
 15. Ala-Munja

  FK Partizan 2016/17

  Taj cirkuzant nas dobio tri puta za mesec dana. Tako da polako sa potcenjivanjem protivnika... Sreća da Marko i ekipa su 100% bez euforije čvrsto na zemlji.
Top