Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Ja znam neke koji su propuštali Partizanove utakmice zbog "dejtova" :whistling:
Ja sam propustio jedno 12 prvih dejtova zbog utakmica Partizana.
Ko im je kriv sto me tada zovu?! :icon-smile:


Anyways, nazad na kosarku.
Odgledah sada reprizu, bas je lepo gledati tekmu bez stresa definitivno. :D
Sve ste manje-vise rekli, samo bih dodao da juce nisam verovao u pobedu sve do 3:30 do kraja i trojke Nanelija za +20 :D
Nisam mogao da verujem sta gledam, igrali smo kao NBA tim protiv Evroligaskog.
Mislim sta drugo ocekivati na utakmici drugog najboljeg domacina vs drugog najgoreg gosta?
Pa, rutinska pobeda gosta od 10-15 razlike, naravno. :icon-smile:

Nastavite da meljete dragi moji kosarkasi, prvo Mega, pa u Minhenu bih vas zamolio za jedan lep poklon za rodjendan. :icon-smile:
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.034
Reaction score
7.715
Evo i posle (ne)prespavane noći, emocije se ne stišavaju. Odgledao sam reprizu dva puta, a verujem da ću i danas još jednom. :D

Do tada malo pišanja #poFaci svim sakupljačima sekundarnih sirovina koji kmeče u komentarima na vestima o najvećem i najslavnijem klubu sa Balkana i šire, je melem za moju Grobarsku dušu. :D

Inače jedan komentar za Tatapetrua mi ostao u mislima: "Grčki Dušan Kecman"..ima tu istine, to su ta muda otprilike.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
НА КАУНАС!

1675515674628.png





Жалгирис-Партизан

74-88


Наша бајка се наставља. Партизан је посекао Зелену шуму и на дан када смо пре 13 година у гротлу Пионира срушили велику Барселону, вечерас смо прегазили такође великана европске кошарке, првака Литваније - Жалгирис. Парни ваљак је успешно завршио још једно тешко гостовање у Евролиги. Пао је моћни противник, који је до овог меча имао сам један пораз код куће. Права домаћа екипа, са превише снаге и премало креативности, способна да те буквално пребије као у ММА.

А кренуло је фантастично, на радост наших навијача, који су оставили грло и дланове у „Жалгирио Арени“. Партизан је одлично почео меч, видело се јасно да екипа зна шта жели и да је дошла по победу на тешком гостовању. Петорка која је наметнула, пре свега, добру одбрану, предвођена капитеном Пантером, просто је разнела Жалгирис. Севале су тројке Пантера, касније су се придружили Егзум и Папа, атрактивна закуцавања Лесора, визионарство и фантастична антиципација Ледеја, који је увек знао да се постави на право место. Играли смо као прави тим - тимску кошарку, уз пас више, тражио се човек у најбољој позицији. Средином полувремена разлика је отишла на преко 20 поена (било је 20-42) и нормално да смо сви већ уписали победу. Финиш полувремена је показао да се Жалгирис полако буди. Велика је то екипа, знало се да се неће тек тако предати. Крај првог дела као из снова, 30-47!

Трећа четртина је почела пресликано, као пре 7 дана у дербију, против приградског ривала. Екипа је одједном стала, Жалгирис је максимално повећао број обртаја, дословце су кренули људи да бију. Неки други људи у наранџастим дресовима нису се превише обазирали на то, шта више! Суде 2 фаула Лесору за само минут, касније и три секунде у рекету. Предност је почела да се топи и то веома брзо. Нашли смо се у огромном проблему, разлика је преполовљена, а онда на сцену опет долази ТИМ. Наша екипа има и те како добре појединце, али тим је изнад свега! Појавио се Папапетру, као као добри дух. Буквално, он и Смајли су нам одржали главу изнад воде у тим минутима. Тројке преко руке, затим кош у последњој секунди напада, добра одбрана у том периоду Трифе и - одбранили смо се! Стегла се рука Литванцима, баш када се ломило и наша одбрана је у тим моментима стварно била квалитетна. Утакмица је преломљена почетком последњег периода - Данте 2+1 и тројка Смајлија. Онда се појавио господин Џејмс Нанели. Човек је везао десетак поена у низу, где је тешко одлучити се који је лепши и елегантнији. Изузетно добар играч, користан и, пре свега, рационалан. Евидентно је било да је екипа у изванредној форми, и психички и физички. Играмо лепо,јако и паметно. Веома смо разноврсна екипа и сваки меч неко други „искочи“. Данас је то био Јани Папапетру. Ипак, опет је тим победио - имали смо чак шест двоцифрених играча. Бројимо Лесора, Ледеја, Егзума, Пантера, Нанелија и Папапетруа. Реакције на клупи све говоре - радост, срећа,радост. Велики си Партизане! Финиш меча и крај утакмице за велико славље Гробара широм планете. Наш тим поново игра кошарку – лепу и атрактивну, а пре свега успешну. Играмо одличну одбрану и још бољи напад. Из утакмице у утакмицу екипа расте и развија се. Сваки меч има новог хероја, у само 7 дана то су били Ледеј, Пантер исада Папапетру. А све то, предвођени маестром на клупи, професором доктором кошарке - господиномЖељком Обрадовићем.

Остварили смо огромну победу јер сада имамо 2-0 у скору са директним противником за Топ 8. После ове утакмице, Партизан је 7. на табели. Следи још једно тешко гостовање, следеће недеље идемо у Минхен, на ноге Бајерну са све Тринкијем, Лучом и Јаретом. Биће врашки тешко, а тамо нас чека пуна дворана наших навијача. Сектори за гостујуће навијаче су одавно распродати.

Учинак играча, као и у претходнм мечевима говори: тимска победа. Овог пута је Папапетру био најбољи наш човек на паркету, али свакако да то није могао без помоћи свих осталих.
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Svaka cast Partizane!!!
Kakva nestvarna partija, neverovatno da smo ih pa mogu da kazem razbili u njihovoj hali gde su mnogo jaki.
Pojedince ne bih izdvajao,jer su se svi koji su ulazili samo nadovezivali na ovog kojeg su menjali. To je ono sto se trazilo, da se izmena ne oseti,pa cak i bolje odigra nego neki random starter. Ne znas koga pre da cuvas. Ukrascu jedan tvit koji otprilike glas ``Cak smo i igrace za Megu odmorili`` :D
Stvarno sjajna pobeda,cetitao bih igracima,Zeljku i naravno ljudima koji su davali podrsku u areni. Bravo!!!
 

napadaj

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2018
Порука
517
Reaction score
2.415
Локација
Srbija
Za ljude kojima trebaju strimovi, linkovi itd - ja sam platio pretplatu na sajtu euroleague.tv za celu sezonu, izašlo me je oko 3.800 dinara.


Sad je još isplativije da se uzme za nekoliko meseci do kraja sezone, tako što se plaća 700 dinara mesečno.

Radi na računaru, a postoje i aplikacije, pa može da se instalira na telefon i TV. Moj televizor ima Android, pa sam nabacio tu aplikaciju i sve utakmice tako gledam.

Nema seckanja, pucanja veze, slika je perfektna, mogu da gledam apsolutno sve utakmice svih timova, da vraćam ono što sam propustio, dostupne su i sve utakmice koje su završene... I što je najvažnije, nema štakora sa Sport kluba da prenose, nego su svi komentatori iz Evrolige i komentarišu na engleskom.


Evo kako izgleda Partizanova stranica u Teams odeljku - higlights, extended higlights, cele utakmice, sve može tamo da se nađe i pogleda.


IMG_20230204_142325.jpg
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
244
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
E sad ko je pametam uplati za Kaunas i ostane tamo do,pa recimo 21 maja,pun pansion.
Ја сам уочи Асвела и ове зелене жгадије очекивао двије ружне и тешке утакмице и двије тијесне побједе и сам сам себе сматрао оптимистом. Било нас је још који смо најављивали двије побједе и ми смо као оптимисти, а ћаћа СРНА ЈЕ АПСОЛУТНИ ШАМПИОН!!!
СВАКА ЧАСТ МАЈСТОРЕ!!!
Хвала кошаркашима и највећем тренеру европске копарке на труду, ради, строљењу али и резултатима!!!
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Svaka čast timu!!! :pfc:
Ne zna se dal je bitnije to što smo ostvarili pobedu ili što je tim pokazao zube i da može da igra u gostima u "vreloj" atmosferi kad nas biju.

Odoleli smo njihovim naletima, pokazali kičmu i pocepali ih ko svinja mastan džak.

Nadam se da smo posle ove dobili Papapetrua i u napadu za buduće utakmice.

Svi su super odigrali, bukvalno nemam neke preterane zamerke.

Sada samo jednu po jednu.
Pa ćemo da vidimo gde je granica...
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Da li je moguće da su sve karte za Partizan - Fenerbahče rasprodate?
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.000
Reaction score
3.699
Локација
Ja znam neke koji su propuštali Partizanove utakmice zbog "dejtova" :whistling:
Ima nas svakakvih, prioriteti su različiti.

Ono što mogu da kažem je da sam baš sinoć ja zakasnio na posao zbog Partizanove utakmice. Kasnio sam zapravo i na početak utakmice, ali sam isključio internet i kada sam došao kući na poluvremenu, vratio na početak utakmice ne znajući rezultat. Kolega me zove tačno u 21.00 tri puta za redom i pušta da do kraja zvoni svaki poziv. Žena se nervira, kaže možda je nešto hitno javi se, ja sedim i gledam utakmicu, ubrzavam na svaki deo gde je mrtva igra da bi što pre došao do kraja utakmice i odbijam da odgovorim na poziv plašeći se da mi ne odaju konačni rezultat. :D

Na kraju se sve završilo dobro. :D
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.242
Reaction score
2.823
Jednu stvar sam takodje primjetio, ali neka kaze neko ko ima "bolje oci" za to. Kao da su nas tukli dobro i cigani i ovi sinoc, ali smo izdrzavali a i mi sami kao da smo igrali cvrsce i u odbrani.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ne platiš detetu školovanje na vreme jer si se odlučio da kupiš sezonsku za omiljeni klub.
Kad si se već ukanalio podigneš kredit da uzneš vip karte blizu terena...
Dočekaš da ti klub igra odlučujuće utakmice za prolaz u Top8 na svom terenu...
Danima se kurčiš da ideš da gledaš utakmicu... I onda ispred tebe sve vreme posade debele Grobare koji skaču.... Pa ovo bolje od Kampaca
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top