Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Grobar_Danska

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

  • neznam dalsi dobio moj odgovor sa malim zakasnjenjem, cekao sam neki odgovor za posao ,i na kraju ispalo da necu moci da podjem iz marseja nego iz pariza i normalno stizem u milan u deset sati pa ako oces da se dogovorimo da se najemo negde!!
    Бог Ти помого !!! извини што не одговорих раније .. не знам да ли смо се разумели или си ме заменио са неким :) ... ја сам се интересовао за ХК Партизан и утакмицу ( задњу ) у Бгд-у ... у сваком случају .. ПОЗДРАВ И УЗДРАВЉЕ !!!
    Pomaze Bog. Jebi ga obrisase nam ovi poruke. Hteo sam samo da ti kazem da ja takodje dolazim u Briz iz Francuske sa jos 2 lika. Takodje nismo mogli da dodjemo do karte preko neta. Zvao sam na ovaj broj sa sajta Juznog fronta ali oni takodje nemaju karte i kazu da ce da uzmu tamo na licu mesta. Tako cemo i mi, idemo na slepo pa sta nam Bog da. Kako oni tako i mi. Inace iz Beograda ne idu puno njih jer im nisu dali vize, mozda 15-20 njih. Mislim da dolazi neka grupa iz Nemacke. Ako hoces javi se , moz da se nadjemo tamo.
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...
Top