Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Sale_Ilic

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

• e brate, ukazala se sansa da udjem za dz pa sam je iskoristio :D jbg , usao sam 2 sata pre tekmu...tamo sa novinarima - bilo kul a i dzabe :D bio sam na Jugu...a imali smo voz u 11 pa smo trcali iz Arene da stignemo na stanicu nbg...
    jbg , ispalo je glupo sto smo odmah otisli ali da nismo stigli na taj voz sledeci je tek u pola 4 bio...vidimo se mi u Ivanjici ako ides...
    p.s. odg sam ti slucajno i kod mene na profilu :D :D
    rekoh ja,ima ko brine,makar to bio jedan èovek.znamo svi koliko se trudi.
    dovoljno je samo da pratiš šta neki od nas pišu,malo razmisliš,strpiš se...
    a one barikade i ograde...opusti se,ako neko oæe u kop,uæiæe u kop i sa severa :wink:
    sad uživaj na miru i èekaj žurku.poz :ziveli
    respect

naci cemo se u nekoj kafani blizu Arene ( ti preporuci posto zivis u blizini :D )
    Mozda dolazimo kombijem mozda vozom...ali svakako smo oko 5-6 tu posto treba da nadjemo jos nekoliko karata :D
    Hvala brate jos jednom:clap
    to je, znaci , sudbina :D valjda ce biti...koliko sam nervozan sad kad odem u teretanu ima da oborim rekord na bencu :D
    Ako bude tako imas da u kafani posle tekme pijes na moj racun dok se ne onesvestis , uz naravno moj i magnificov bubreg :D
    rekli bi ti da nema više i trebovanje bi bilo zatvoreno.nemoj brinuti.svi koji su trebovali verujem da æe dobiti karte.
    Pa da :D Pukla me neka nostalgija i poceo da skidam Alfreda Dzonatana Kwaka :)
    pa nemam pojma za CS, nemamo nas server a nema nikog ko bi to mogao da zavrsi?:banghead
    MA boli me kurac..ne verujem da ce me baciti gore mi cemo dole biti verovatno
    Hvala :D Zanimljiva je...imam nekoliko serija na kompu i izmedju Prisona i LOST-a izabrao ovo :) Bolje mi je prirodu gledati i zelenilo :)
    Sale brate nabavio sam 4 sezone Losta i poceo da gledam :) brat gleda sa mnom i bila je 7 epizoda mislim kad oni dolazi u ono skroviste(prebacuju se sa plaze) i vidjeli su neke leseve.Brat mi pokusao nesto objasniti,posto je on to danvo gledao...kao oni su tu umrili...bla bla...Jel to tacno?Posto mi nista sad nije jasno,a i nzm dal da vjerujem njemu.
    traje brate jos 100 godina:banghead....sad sam gledao kod njih na forumu mislim da se jos grupe nisu zavrsile.....:D
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...