Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Sale_Ilic

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

• e brate, ukazala se sansa da udjem za dz pa sam je iskoristio :D jbg , usao sam 2 sata pre tekmu...tamo sa novinarima - bilo kul a i dzabe :D bio sam na Jugu...a imali smo voz u 11 pa smo trcali iz Arene da stignemo na stanicu nbg...
    jbg , ispalo je glupo sto smo odmah otisli ali da nismo stigli na taj voz sledeci je tek u pola 4 bio...vidimo se mi u Ivanjici ako ides...
    p.s. odg sam ti slucajno i kod mene na profilu :D :D
    rekoh ja,ima ko brine,makar to bio jedan èovek.znamo svi koliko se trudi.
    dovoljno je samo da pratiš šta neki od nas pišu,malo razmisliš,strpiš se...
    a one barikade i ograde...opusti se,ako neko oæe u kop,uæiæe u kop i sa severa :wink:
    sad uživaj na miru i èekaj žurku.poz :ziveli
    respect

naci cemo se u nekoj kafani blizu Arene ( ti preporuci posto zivis u blizini :D )
    Mozda dolazimo kombijem mozda vozom...ali svakako smo oko 5-6 tu posto treba da nadjemo jos nekoliko karata :D
    Hvala brate jos jednom:clap
    to je, znaci , sudbina :D valjda ce biti...koliko sam nervozan sad kad odem u teretanu ima da oborim rekord na bencu :D
    Ako bude tako imas da u kafani posle tekme pijes na moj racun dok se ne onesvestis , uz naravno moj i magnificov bubreg :D
    rekli bi ti da nema više i trebovanje bi bilo zatvoreno.nemoj brinuti.svi koji su trebovali verujem da æe dobiti karte.
    Pa da :D Pukla me neka nostalgija i poceo da skidam Alfreda Dzonatana Kwaka :)
    pa nemam pojma za CS, nemamo nas server a nema nikog ko bi to mogao da zavrsi?:banghead
    MA boli me kurac..ne verujem da ce me baciti gore mi cemo dole biti verovatno
    Hvala :D Zanimljiva je...imam nekoliko serija na kompu i izmedju Prisona i LOST-a izabrao ovo :) Bolje mi je prirodu gledati i zelenilo :)
    Sale brate nabavio sam 4 sezone Losta i poceo da gledam :) brat gleda sa mnom i bila je 7 epizoda mislim kad oni dolazi u ono skroviste(prebacuju se sa plaze) i vidjeli su neke leseve.Brat mi pokusao nesto objasniti,posto je on to danvo gledao...kao oni su tu umrili...bla bla...Jel to tacno?Posto mi nista sad nije jasno,a i nzm dal da vjerujem njemu.
    traje brate jos 100 godina:banghead....sad sam gledao kod njih na forumu mislim da se jos grupe nisu zavrsile.....:D
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...