Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Ovo je sramota kako igramo pickasto, dzaba napad kad odbrane nema ejjjj bre najbolje otvaranje ikad 20 poena 5 min, plus 17 i okrecu te za cetvrtinu bez ikakve muke. Ekipa bez karaktera, koja moze samo da igra kod kuce, mali pritisak svi se pogube. Treca cet stizu te ti imas 1 faul ne pravis pametne nego kos faul, odbrane nema pogotovo na tri poena ulazis u cetvrtu 14 0 sve trojke, Jaramaz Ponitka 0 min, razočaran sam
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Dok ne počnemo da probijamo i dajemo koševe na ulaze, sa opcijom da se doda lopta centru koji će iz takve situacije da položi ništa nećemo uraditi. Kod nas pik igra ne postoji i prodor takođe totalna nepoznanica.
 

Anonymous

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
176
Reaction score
981
Treba i ovo uspjeti… Ne znam više šta da kažem, trenutno baš loše izgledamo. Izgubili smo u drugoj četvrtini kad su nas udarali šakama, djelom i Željkov poraz. Situacija je kritična.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
282
Reaction score
1.303
Локација
Čačak
Kada po Vama dodje momenat da se preispita rad struke u kk partizan? Posto smo olajali ostoju limara, vucica pedera, mts, covica i ostale, Kada dodje momenat da neko prokomentarise 3 sezone bez pleja (ne zato sto ja mislim da nam treba razigravac vec zato sto je jelte ta pozicija izmisljena u kosarci da bi je neko igrao i to sa razlogom), 3 sezone bez defanzivnog skoka, 3 sezone sa veoma diskutabilnom odbranom itd…

Eto ako bi neko hteo da podeli argumentovano misljenje.

Da odgovorim odmah I na par pitanja koja su ovde obavezna:

A zasto ti ne pises kad se pobedjuje nego si sad dosao?
Zato sto nemam satisfakciju u pisanju “Ajmo, idemo, jebemo!!!” Poruka

A zasto si pre 2 god pleju so zeljka zeko zekane?
Zato sto mislim da treba preispitati struku I ovaj horor od veoma skupe ekipe kakvubdo sada nismo imali..
Šta tačno predlažeš? Smenu trenera možda?
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Utisci:
-Solidno pripremljen meč
-Težak protivnik, +danas im je posebno sve ulazilo
-Sudije iznervirale i dekoncentrisale Kabokla
-Kaminski jeste limitiran u tim nekim segmentima, ali odrađuje posao. Razlika napravljena kad je on izašao. Ne zaslužuje toliko kritika.
-Dorsi i gudurić neka crknu majci u teškim mukama
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Neverovatno kakav se pad dešava kada izadje Kaboklo iz igre. Kaminskog ne vredi pominjati više. Momak nije kvalitet za evroligu i tu se nista nece promeniti. Kako udje u igru nama se raspadne odbrana, skok prestane da funkcioniše. Horor.
Guduricu se najebem svega sto ima u familiji. Smradina obična. Bravo za Kabokla sto ga je zalepio na kraju.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.699
Reaction score
22.668
Локација
Beograd
Onog trenutka na 55:52 kad nije Anđušić ili Trifunović napravio faul, a daleko smo od bonusa i daju nam 3 za izjednačenje, znao sam, uz već obilato domaćinsko suđenje, gubimo, pa lagano... Dorsi kao da je sveta krava, apsolutno sve mu se svira, kao da je Kari...
Celo drugo poluvreme smo se pogubili sa rešenjima u napadu, a odbrana nam je pucala jako brzo.
Fale Smajli i Aleksa, baš fale, pošto je ovo Ledej sa žestokim kvarom, zadnjih pet odigranih utakmica, ne može da se spoji sa loptom i jako krvarimo na toj poziciji.
A da, šta je danas Kaminski zajebao, evo čekamo i dalje...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Prvi utisak sa utakmice da Smit nije Kevin Panter, nece nikad biti Kevin Panter i da to treba da shvati sto pre. Ostatak malo kasnije kad ohladim glavu jer svasta bih sad napisao za pojedine.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.329
Reaction score
37.522
Partizan će još dugo i jako da plaća ponižavanje kralja od prošle godine. Kapiten je po odnosu kvalitet igrača / odnos sudija ubedljivo na prvom mestu po odsustvu bilo kakve "zaštite" ili respekta, nula. Tako da mislim da je ovo večeras pokazalo gde ide naša EL epizoda 2023/24, tu smo, pobeđivaćemo i gubićemo, ali ne smemo mnogo da smetamo. Sramota je šta se sve dozvoljava na Panteru, SRAMOTA!

A da neko ne pomisli da su sudije krive za poraz, ne, većina je odigrala loše, neki katastrofalno, a Zek je bio ubedljivo najbolji igrač domaćih na parketu. Koliko sam se radovao činjenici da igra večeras, toliko me je brzo uhvatila tuga na šta je ličio. I onda mi tek nije jasno da je nekom pored živog Zeka nešto kriv "mrtvi" Frenk. Kaminski je bio mala beba.

P.S. Svima kojima struka smeta: jebaće vam Željko mater cigansku!
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
362
Reaction score
965
Локација
Banja Luka
I kad je onaj mali klub iz predgrađa zveknuo ove u Istanbulu, a mi ovako prošli, kako da serem tipa biće bolje?
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.585
Reaction score
3.110
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
bruno caboclo ne moze Stefana Sinoveca da odbrani jedan na jedan. Koliko los selekcija igraca, pocevs od ovog smitha koji blage veze nema sa kosarkom...
 

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
324
Reaction score
2.273
Локација
Novi Sad
Dok nas isao sut na plus 17 sve je delovalo kao u bajci, na kraju bolno prizemljenje od -32 od tog momenta. Jedan centar kojo moze da menja Kabokla i Aleksa fale. Nisam nesto pratio Smita kroz karijeru ali, ne secam se da je nekad bio pouzdan suter.Ko zna mozda i demantuje u Berlinu!
 
Top