Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.446
Reaction score
2.214
Kada bi igraci igrali kao sta imaju podrsku od navijaca sada bismo bili ubedljivo prvi na tabeli, nazalost ove sezone Berlin tesko ce da padne.Iskreno ocekivao sam jednu pobedu od ova dva gostovanja bas danas ali nazalost dupli poraz.
 

hedonizam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
112
Reaction score
813
Локација
Krusevac
Nadam se da ce PJ krenuti da igra u narednom periodu, jer ovo sto je do sada radio mislim da je jedan od uzroka nasih rezultata. Nerealno je uzdizan u odnosu na ostale igrace, Frenk je etiketiran i glavna je meta konstantno, a u PJ niko prstom da upre.
Ovo sto je do sada igrao mislim da je jako lose, bas iz razloga jer je najbolji igrac i mora mnogo bolje.
Brat Frenk takodje, obojica imaju kosarku u malom prstu, ali negde cela stvar koci.
Jebena steta, veceras je bila idealna prilika za budjenje i pocetak serije.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
568
Reaction score
2.178
Gubis celu utakmicu, stignes protivnika, imas onaj potez Koprivice koji razara protivnika....i uspes sa kretenskim greskama da ih vratis u zivot
Bas tesko za pomisliti da ce ovakve stvari da se isprave, a priblizava se kraj sezone...
Koliko iritiraju ove nase glupe greske
Nikako da vise zaigraju kao tim, kad jedan udje, drugi ispadne iz ritma i tako u krug.. .
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Svaka čast Virtusu na skenu našeg tima. Željko je večeras promješao karte i našao dobitnu kombinaciju. Oni su provalili da naši ne razmišljaju o izvođenju lopte nego o realizaciji napada.
Šta god se dešavalo treba da napunimo Arenu u sledeći petak. Šta da se radi, niko ne griješi namjerno. Mislio sam da su dječije bolesti izliječene, ali smo i dalje na istom nivou kao na početku sezone što se tiče odlučujućih momenata.
Kapitenu podrška, promašio je ono što je ranije pogađao. Ne ide mu ove sezone. Isto i za PJa važi. Igrao je odbranu baš jako, pad fokusa u napadu. Naneli, Aleksa, Balša, Smajli, mnogo bolji nego inače. Smit je isto solidan bio.
I da ništa ne uradimo ove sezone, ništa strašno. Meni nije problem ni što su nas ložili za F4. Ekipa ima kapacitet za velike stvari, ali eto i druge ekipe imaju, nismo kliknuli, idemo dalje.
Ako znate nekog stranca koji gleda utakmice a ne posmatra iz navijačkog ugla, pitajte šta misli o ovoj utakmici. Ovo je baš visok nivo košarke. Mi smo sad izgubili, ali trebalo bi da brinemo samo kako da što duže učestvujemo.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.043
Локација
Beograd
Neverovatno,ali istinito...Mi jos nismo iskristalisali ekipu. Ko igra, a ko ne igra, kod nas se jos uvek ne zna.
Tragedija kako smo ovo izgubili.
Idu sada dve kući. Ako je ikada trebala podrska,onda je to ovaj trenutak. Vidimo se u Areni! Idemo dalje!!! Napred Partizan!!!!!
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
849
Reaction score
642
Baš ovakvu utakmicu sam i očekivao, jedna lopta na kraju presudila, nažalost u našem košu.

Idemo sada još jače i još više ga voleti i podržati, manite se palamudjenja, apsolutno smo još u igri i tako će biti verovatno do posledjeg kola.
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Nisam čitao druge komentare. Ja samo mogu da kažem da mi je ova utakmica pokidala i ono malo živaca koji su mi ostali. Dozier nije došao na ovu utakmicu i to bukvalno. Kao i na prošlu. Ja ne znam šta da kažem. Nisam ovako besan bio kad je Childres zakucao na F4.
Izgleda da ću morati da uzmem odmor od Partizana tamo do kraja ABA lige.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Prvi put za ove 3 sezone da sam potpuno izgubio veru u tim i mogucnost da mozemo nesto da uradimo. Ne moze da se postigne rezultat ako nikoga ne pobedjujes na strani.

Iskreno se nadam da ce me ekipa razuveriti.
 

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
353
Reaction score
1.376
Локација
Novi Sad
Ono sto Panter igra, to igras 5s do kraja napada kad si sve ostale akcije zajebo. Kakva podrska kapitenu i sutu preko ruke kad te dvojica cuvaju i nece da ti sviraju faul... a i tad uvek imas na umu da dodas nekom. Srljati od pocetka napada je totalna glupost i nedisciplina. Ako nam je to osnovi napad jebem ti ja tu kosarku...
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Kao da se traži tom i ekipa koja je dobitna. Igrači bivaju zakucani za klupu po nekoliko mečeva da bi posle odjednom igrali po skoro celu utakmicu. Ne znam... Tanka priča ove godine nažalost.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Ma naravno, samo su igrači krivi, pošto su oni odgovorna lica, oni su sebe doveli, potpisali ugovore, vodili utakmice...

Nema šta da se analizira i glumi pamet, ova sezona za sada je katastrofalna u odnosu na uloženo i podršku navijača i kod kuće i na strani. Nismo mi Duletov Partizan iz 2008. pa daj podršku pa šta bude. U evroligi je jaka konkurencija, ali mega, zadar, igokea, cedevita - nedopustivo. Svario bih sve ove EL poraze da smo 1.u aba.
 
Top