Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Isplakacu se, kunem se. Bravo, bre!!! Krv im jebem lopovsku, sto igrate sa njima uopste, jebo ih i Vucic i patrijarh i Mirotic i sve u kurac! Mamu li vam jebem cigansku! A tebi ce neko picku da polomi, govnjivi cigane sto sad seres na Areni!
 

Gabriel_Batistuta

Početnik
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
164
Reaction score
645
Локација
Beograd
Bili jesu bolji, ali sudija ih je pogurao, umesto crveni za njih, crveni za nas i naravno i nadoknada od 8 min ko zna zbog cega. Što se nas tiče, mora da obratimo paznju na kornere i da ih branimo drugačije. Drugi gol koji smo dali je bio prelep. Dobre igrače imamo napred to je najpozitivnije.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.935
Локација
Žrnov
Možete da volite Duljaja, ali čovek jednostavno nije za trenera. To što su mu pojedinci na individualni kvalitet spašavali bulju, druga stvar. Iole ozbiljnija ekipa, oduče nas od fudbala. Tsc, pa sada i cigani. Samo Jovanović prelaznu ocenu, ostali zaslužili kritike, a i uvrede.

Značu, celu utakmicu ojebaše nas po desnij strani. Ti skloniš Kalulua na levu stranu i ubaciš Severinu koji nije defanzivno baš nešto.

Ja sam jednom prilikom rekao, da je Duljaj u fazonu da zna da proda priču, i priča šta navijači vole da čuju

Njegov poraz (iako je nerešeno).

Imali smo sreće, da nas cigani ne obrukaju. Odavno nas ovako nisu odučili od fudbala...
E sram te bilo bas!
Ovaj Spajic je slina jedna slinava.
Umri Oskare!

Bravo momci!!!
 

Bokili

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
194
Reaction score
1.167
Локација
Tamo daleko
Budimo realni, kolikoko su govna sprcala para za srpski bajern mi smo bre pobedili! Utisak je da smo vise morali u kontru, ali hvala momcima i Igoru za borbu, skripi odbrana uzas. Tako je momci, ne damo se miljenici, stubu srpstva, evropskom Bajernu, ciganima ni oscaru! Volim Partizan! Koja kvota besse ne keca? Pitam za kladionicu.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Crveni za Severinu je mala stvar, malo pre njihov Korejac napravio faul sa ledja koji je za crveni cak i da nije bio zadnji igrac odbrane, a bio je.

Govna raspala rezimska, jebem vam decu cigansku odvratnu, napusite se kurca grobarskog.
 
Top