• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Želimir „Željko“ Obradović

 • Зачетник теме zive
 • Датум покретања

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.206
Локација
Ljubljana

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.936
Jasikevicijus o Zeljku Obradovicu i Partizanu...
---------------------------------------------------
SVE PRATI Jasikevičijus: Ne propuštam mečeve crno-belih… Partizan je Željkova ljubav!

Kako se osećate gledajući velikog prijatelja Đeljka Obradovića u Partizanu?
Osećam se srećno – rekao je Jasikevičijus

Ne krije da se često čuje sa Žocom.

Mnogo sam razgovarao sa njim. On je veoma srećan tamo. Ovo je njegov klub, ovo je njegova ljubav. Mislim da je veoma srećan.

Priznaje:

Ne propuštam utakmice Partizana. Volim Željkov tim jer ima mnogo talentovanih mladih igrača, sa iskusnim Panterom i Ledejom kao predvodnicima ekipe. Takođe, biće lepo videti kako se razvijaju neki mladi srpski košarkaši. Samo neka nastave u tom pravcu.
Možete li da se zamislite u Željkovoj situaciji da se vratite u svoj bivši tim da su se borili na nižem nivou?
Obradović, kao čovek, samo želi da bude srećan. On je u Beogradu, kod kuće, sa svojom ekipom. Ima veoma intrigantan tim. On ima vrlo jasan cilj da dovede Partizan u Evroligu. Mislim da je srećan. U njegovom trenutku, šta drugo? Sve si već osvojio. Uradio si sve u svom životu. Samo treba da bude srećan. I 100% sam siguran da je srećan.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
92
Локација
JNA
Ovo veceras sto je rekao Zeljko, kao najveci zaljubljenik u crno-belo , kao ja, kao svako od nas , cista emocija i ljubav , sa tim da je on covek koji je najveci trener u istoriji ovog sporta , treba da se lupamo u dupe od srece sto je tu . On bi ostao tacno zauvek nas trener , prosto uziva ovde i sada sam ubedjen , ljudi ovaj covek napada sa Partizanom titulu prvaka Evrope opet , i to je pocelo onog dana kada je dosao , nije bitno kada ce da se desi ali desice se ubedjen sam , to je sudbina !
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
1.355
Локација
Novi Sad
Čovek došao da zaokruži sopstvenu karijeru osvajanjem 10. evrolige. Dolaskom u Partizan rasteretio je samog sebe pritiska i očekivanja da to MORA da se desi. Partizan je OGROMAN ali nema predefinisan budžet za osvajanje EL već se to radi krvlju, znojem i emocijom - Bez pritiska i moranja, sa mladom i drugima nepoznatom ekipom.

Zato će ta EL da ga zakuca ne samo u istoriju gde već jeste već će ga trasirati u večnu budućnost!
 

Braindead

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
106
Локација
Beograd
Želim samo da dodam da mi se i "novinari" ciganske prve napuše kurca, sa vašom crvenom provokatorskom bojom u usranom studiju, namerno su to govna uradila.
 
Top