Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ŽKK Partizan

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Cestitke crno-belim damama! OOO CRNO BELE VOLIMO VAS VOLIMO VAS VOLIMOOO ... :)
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.408
Локација
JNA
Čestitke devojkama i Marini na tituli.
Bravo crno-bele.
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Čestitke crno-belim lepoticama!!! Bravo devojke. Čestitke i Zabranjenima, nadam se da ih neće zaboraviti.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Увек је леп осећај када нови трофеј дође у Црно-Белу Шампионску породицу.
Овог пута тај осећај задовољства и среће је посебан, јер су Шампионску круну освојиле Партизанове кошаркашке Краљице, Титула је тамо где јој по свему приказаном у овој сезони и јесте место.

На најлепши могући начин крунисана је једна напорна сезона, у којој је ЖКК Партизан потврдио успехе из претходне две године.
Стручни рад Марине Маљковић је поново донео велики резултат, трофеји у регионалној и домаћој Лиги представљају заиста леп успех.
Њено тренерско умеће, уз борбеност наших Дама и фанатичну подршку и велику оданост Браће из Забрањених исписали су ново успешно поглавље у историји Партизанових кошаркашица.
Честитке свима њима на Титули Шампиона.
Браво Црно-Беле!
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Košarkašice Partizana: Mi smo pravi tim


Izdržale smo naporan ritam i potvrdile dominaciju, u razgovoru za „Sport“ poručuje udarni trio crno-belog tima Maljković – Dabović - Radunović
sp-kk-partizan-zene_620x0.jpg


Lepa tradicija nije izneverena ni ovog proleća. Košarkašice Partizana Galenike osvojile su novi trofej, treću uzastopnu titulu i po starom dobrom običaju, došle u redakciju "Sporta".

Ovom prilikom posetio nas je udarni trio - trener Marina Maljković, MVP finalne serije Milica Dabović i Hajdana Radunović, koja je na poziciji centra iskusno očitala lekciju rivalkama iz Vršca.
- Osećam se srećno. Bilo je veoma teško pripremiti psihološki ekipu, jer je Hemofarm bio u velikoj mentalnoj prednosti u finalnoj seriji. Vrščanke su imale i za završnicu Kupa više vremena da se spreme, a mi zbog igranja u Evropi svega dva, tri dana. Tokom cele sezone smo bile mnogo više potrošene - počinje razgovor Marina Maljković.

Prvi stručnjak ekipe iz Humske i reprezentacije ne štedi komplimente na račun protivnica:
- Hemofarm ima fantastičnu petorku, a šta o tome mislim pokazaće uskoro i spisak seniorske reprezentacije. To sve daje na značaju našem novom trofeju.

Maljkovićevoj je ovo peta uzastopna nacionalna titula, dve je osvojila sa Hemofarmom, a preostale sa ekipom iz Humske. Na kormilu vršačkog tima uzela je dve duple krune, a sa crno-belima prve sezone prvenstvo, naredne, duplu krunu i ove - regionalnu ligu i šampionat.
- Svaka sezona ima nešto specifično. Ova mi je posebno draga, jer je bila veoma naporna. Mnogo toga se izdešavalo. Osvajati ligu pet puta uzastopno je mnogo teško. Posebno je bilo teško stići do prve s Partizanom, a posle još teže da branimo osvojeno. Ova poslednja mi je utoliko draža, jer je izborena u novoj klimi u Srbiji, otkako ženska košarka ima punu podršku KSS i to me čini posebno ponosnom.

Veliki borac za procvat ovog sporta je svesna da na tom planu predstoji ogroman posao.
- Ženska košarka je do skora bila svedena na sramotno dno dna. Tako da sada predsednik KSS, Dragan Đilas i novo rukovodstvo, ne mogu u roku od nekoliko meseci da poprave propušteno. Uspostavljen je novi sistem, ali potrebno je vremena i novca. Pred nama je veliki rad, a nemamo ni dovoljno osposobljenih ljudi.

Kada je najnoviji uspeh crno-belih u pitanju Marina je kategorična:
- Sve zasluge apsolutno idu košarkašicama. One su na prvom mestu, a na drugom su navijači, koji su napravili ove godine novu priču u ženskoj košarci, prepoznatljiv, fenomenalan ambijent u Srbiji i Evropi.

Partizan u bližoj budućnosti?
- Beograd zaslužuje da ima ozbiljan evropski tim i time sam sve rekla.

Maljkovićeva ističe da je minula sezona bila fantastična. Osvojena je regionalna i domaća liga, stečeno još jedno vredno evropsko iskustvo u FIBA Evrokupu.
- Svaka čast devojkama, izdržale su naporan ritam i na kraju pokazale da su pravi tim. Ne možeš stalno da pobeđuješ, dešavaju se i porazi, a moja ekipa se posle neuspeha u Kupu, koji nam je veoma teško pao, podigla i pobedila, vratila pobedničku energiju, a to je velika stvar - zaključila je Marina Maljković.

SLAVLjE : Veselo na "Adi"
Tradicija nije izneverena ni kada je proslava titule u pitanju. Ista meta, isto odstojanje, ponovo se slavilo na novobeogradskom splavu "Ada".
- Još jednom hvala prijateljima sa "Ade". Bilo je veselo, uz standardnu muziku na splavu, učestvovala je i jedna od "frajli" sa gitarom, a poznato je da je novosadski bend "Frajle" zvaničan promoter ženske košarke - objašnjava Marina Maljković.

MILICA DABOVIĆ: Živim za pobede

Najbolja igračica finalne serije, Milica Dabović je u svom stilu prokomentarisala:
- Zna se ko je Marina Maljković, zna se šta je Partizan.

A ko je Milica Dabović?
- To se videlo na terenu.

Vragolasta Milica je potom nasmejala poslovično ozbiljnu Maljkovićevu konstatatcijom:
- Svi znaju koliko je teško raditi sa Marinom i fizički i psihološki. Ko izdrži pričaće. Naravno, rezultat je poznat. Jednostavno, živim za pobede, I ova priznanja su očekivana i od mene i od Partizana.

HAJDANA RADUNOVIĆ: Trofej za Matiju

Sve je zadivila kada je bilo najpotrebnije. Iskusni centar, kapiten crno-belih, Hajdana Radunović, odličnom partijom je zadala završni udarac Vrščankama u finalnoj seriji.
- Veoma sam srećna zbog ovog trofeja, koji, s obzirom da imam zvanje najbolje tetke na svetu bratancu Matiji, koji ima 10 godina, trenira košarku i navija za Partizan- kaže Hajdana ponosno.
novosti

Milica Dabović: Zna se ko je Partizan
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Nesvakidašnji učinak Mirjane Ristić na završnom turniru kadetkinja

ristic2.jpg

Kvadripl-dabl, reč koja se retko čuje u košarci, a još manje ostvari na terenu. Dvocifreni učinak u četiri statističke kategorije viđen je u četvrtak u Kladovu, na završnom turniru igračica do 17 godina.

Ostvarila ga je kadetkinja Partizana Galenike Mirjana Ristić. Ristićeva je za 33 minuta u meču protiv Šapca ostvarila učinak od 19 poena, 15 skokova, 11 asistencija i 10 osvojenih lopti. Ukupan indeks mlade košarkašice Partizana bio je 41!
http://www.kosarka24.rs/najnovije-v...mirjane-ristic-na-zavrsnom-turniru-kadetkinja

Ovo je naša budućnost. Red bi bilo i da neka devojčica iz naše škole dobije šansu u prvom timu.
Inače kadetkinje učestvuju na završnom turniru i igraće za treće mesto sa Karaburmom.
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Video sam tu devojku, fizicki je dominantnija od celog naseg tima.

Kadetkinje su inace uzele bronzu, pobedom nad Karaburmom .:clap:clap
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Mala je zmaj. Nadam se da će je Marina ubaciti u prvi tim već od jeseni. To za devpjčice nije rano i nije tako drastična razlika između seniorki i mlađih kategorija.
Ima dosta njenih vršnjakinja koje igraju seniorsku košarku.

Čestitke na bronzi. Veliki uspeh, s obzirom da nam je škola u autu već dugi niz godina.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Фиба Еврокуп, група "Г":

1. Динамо Москва (Русија)
2. Баскет Ландес (Француска)
3. Партизан Галеника (Србија)
4. ВС Праг (Чешка)
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Jako težak žreb za devojke. Sa Basket Lendom smo igrali prošle godine i izgubili obe. Ruskinje uvek dobre. Jedino su mi Čehinje nepoznanica. Ali s obzirom na njihovu žensku košarku, ne sumnjam da je reč o dobroj ekipi.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.130
Локација
Žrnov
Милица Дабовић: Ово је нешто ново за нас!



Mica - ubica :wink:

120.jpg


– Као вођа овог тима сам пресрећна. Ово је нешто ново за нас, нови људи, навијачи. Екипа је позитивна, изнела је све на својим плећима и видећемо какви ће нам бити планови у будућности – рекла је Дабовићева.
 

4. октобар

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2009
Порука
1.603
Reaction score
113
Милица је невероватна. Чак и после тренинга не скида осмех са лица. Стално је расположена.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Milica i Ana: Srbija u srcu

Da ostavim ovaj tekst ovde zbog ovog komentara..

U Partizanu i sledeće sezone

Milica ističe da joj je želja da i sledeće sezone igra u crno-belom dresu.
- Iako još ništa nije zvanično potpisano, verujem da ću nastaviti da igram za Partizan. Iza nas je sjajna i trofejna sezona i mislim da možemo da ponovimo uspehe. Ipak, sad je još rano pričati o tome, sve što želim jeste da se dobro odmorim posle više nego naporne godine - rekla je Milica Dabović.
 
Top