Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.231
Локација
ante portas
Gospodo( ako vas uopste mozemo tako oslovljavati) iz uprave, sta se ceka sad?!?!
Inkasiraste 5+ miliona u ovom prelaznom roku, navodno sve dogovoreno sa Japancima, Brazilcima, samo se čeka prodaja Rikarda...
Strpljenje strucnog štaba je verujem pri kraju, a o nama da ne pricam.

Dok se namire pređašnji i sadašnji igrači,
Dok se namire menadžeri, država za porez,jednom rečju svi kojima se po nekom osnovu duguje,
dok se utale Gmazura,Vučela i najverniji ne ostane tu ništa.
Samo dugmići.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.461
Reaction score
4.863
Bojkot utakmica je jedina racionalna stvar koju navijač Partizana mora da uradi protiv ove uprave. Svi ostali izgovori su presipanje iz šupljeg u prazno i produžavanje veka ovoj upravi.
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Druze, ovde se bojkotuje institucija kakva je skupstina pa ove savrseno zabole djoka. Ti mislis da ces nesto da postignes bojkotom osim sto ce da ima za tompus manje ono govedo? Mada i tad bi nasao odakle da ukrade, ovi vade iz ciganke dete.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Kakav crni bojkot ja sam mislio da mi grobari i bojkotujemo kad nas na stadionu ima jedva 1000. Baš zbog takvog razmišljanja nam je ovako i sami smo krivi, da nas ima 10 tak hiljada ovi bi još na polusezoni pokupili stvari i otišli.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.189
Reaction score
7.024
Локација
NbG
Pa oni skacu od srece kada svaki pojedinacni navijac Partizana odustane od dolaska na stadion. Za ovo sto oni rade odgovara im da bude sto manje svedoka, onih nezadovoljnih koji ce iskazati svoj stav. Pusti me bojkota uprave organizovanih, ovamo jaja u Zemunelu, sa druge strane posle par dana Vuletic besedi na crno beloj noci u Trebinju kao pocasni gost dok pored njega u prvom redu sede neki od organizovanih i sve super, svi srecni i zadovoljni, cvetaju nam (crno bele) ruze. Pa gde su tu jaja braco Grobari ili makar stav, pa ako ne smes ili neces zbog domacina nista da kazes izadji iz prostorije, ne deli vazduh sa govnarom, unistiteljem kluba u koji se kunes.
Al dobro, nije to tema nego prelazni rok. Ovaj tekst o Mileticu je najbolji pokazatelj pravca kojim se svesno unistava klub. Prodas, da ne kazem oteras sve sto iole valja i gine za klub i onda dovodis krseve iz ping ponga za neko sestocifreno obestecenje i istu takvu platu. Krseve koji su omca oko vrata klubu i koje posle par sezona stavljas na transfer listu, juris kome da udomis za crkavicu dok se sa istim natezes da ti oprosti dugovanja. Ili jos gore placas obestecenje Ping pong klubovima za igrace koje si vec jednom ili vise puta oterao iz kluba. Napredno nema sta. A ovaj novi talas na forumu, nastao donekle i otvorenim registracijama, koji nas kroz pisanije par likova ubedjuje da smo hejteri koji mrze sve u vezi sa Partizanom ne moze da odbrani ono sto je neodbranjivo. Da, ovo je najgora uprava u istoriji Partizana koja direktno svojim potezima urusava klub i to ne samo u svrhu svog licnog bogacenja vec i u direktnu korist naseg najveceg rivala (da ne kazem neprijatelja). Sto je najgore ovo sto mi trenutno vidimo i predosecamo je samo delic onoga sto cemo saznati kada govna konacno odu. Plasim se samo da cena njihovog bitisanja u klubu ne bude previsoka za nas Partizan. Zivi bili pa videli. Do tada svaki dan i na svakom mestu u lopove i govna upirati prstom i nazivati ih pravim imenom, a ovima sto ih dirigovano brane -prijatno "braco" uzivajte u govnima koja nama pokusavate da servirate.
 

Walt

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2019
Порука
154
Reaction score
200
Локација
Beograd
Ni ja nisam srećan zbog Aksentijevića ali izgleda da ćelavi hoće da uhvat zadnji voz da uzme još neku lovu,a fašističko pravilo o domaćim igračima nas limitira da dovedemo stranca...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ćelavi je zaslužio da ode napolje i da zaradi nešto više. Mislim da se i njemu više ne igra u ovom mulju. Ruku na srce jeste on borben i na tome mu skidam kapu za sve što je odigrao dao neke golove, pokazao se kao čovek za malog Dušana, ginuo za naš klub mislim da su ga zbog klinaca pre svega Markovića gurali na beka što on zapravo i ne može da igra jer je limitiran napred.

Bonaventura jadni mi ako se uzdamo u Bambija jer je on svoje ozbiljno odigrao što je imao da igra. Tošić da je bio zdrav da je mogao proći medicinske preglede on ne bi izabrao nas nego bi otišao u Tursku. Ima on taj prekid ja to ne sporim al to je sve što ima, on razliku ne može da napravi u jsl gde ne može da prođe ni jednog beka. Zdjelar u utakmicama kao što je ova juče bila ne može da napravi neki plus napred pre svega jer nije znalac da proturi loptu, da spoji nekog sa golom, on dolazi do izražaja onog trenutka kad se ekipe protiv nas otvore pa njegove dubinske onda imaju smisla i ta promena strane onda dobija smisao.

Koji će nam Aksentijević? Ja bih probao Ivanovića staviti na beka pa kud puklo da puklo, za krilo nema dovoljnu tehniku. Ovako on je borben koliko toliko može da trči da se ponavlja centaršut solidan ima dovoljno za beka. Ivanović je borac dečko koji se probio iz 4. lige i na tome mu skidam kapu isto kao i mali Đuričin što igra za Vojvodinu takođe iz 4. se probio gde je dao 50 tak golova za sezonu. Ako se u engleskoj premijer ligi moglo prebacivati krilo na beka ne vidim zašto ne bismo pokušali u poluamaterskoj jsl ligi probati.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.720
Ne treba nam niko ako ode Ćelavi, tu je inostrano pojačanje Pešuka, a i Vulićević ako zatreba.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Nikakvo obrazloženje,ni ja nisam fan dotičnog igrača ali ne vidim svrhu ako samo pljunem,evo ti reci koji jevto domaći desnik bek koji je nama pristupačan?
Ima ih nekoliko, ali to sto klub nije u stanju da bilo koga dovede ne znaci da treba da uzmu Aksentijevica prakticno amatera. I opet kao i svih ranijih sezona jedna bekovska strana biva ocajna, sada ce po svoj prilici biti obje. Dusa mi se cijepa koliko svakim prelaznim rokom tim biva sve slabiji, vec sada nismo nivo Cukarickog. Vojvodina i Cuka imaju bolje napadace od nas. Raspadamo se i nikakvo nije opravdanje ogranicenje za strance. Kapiras da igrac tipa Marko Jankovic, mi sada takvog mozemo da sanjamo, pitanje je kad ce neki novi Gomes igrati kod nas. Za Miletica smo bili sigurni bar defanzivno, igrac je koji bi bio u stanju Azara i Insinjea da sacuva. Skandal sta se radi. Neko gore rece kako je strucni stab na izmaku strpljenja, ma nema od te price nista, vodice oni ovako sa ovim snagama bespogovorno. Samo da se primaju zarade, to je sustina. Zato, suma sumarum, dileme vise nema, od Vazure do Sava, bice oni tu do reprezentativne pauze, one od 3-4-og septembra do 15-og kako vec. Nakon toga su bivsi, jer ovo je prekardasilo, ali tada ce sezona vec biti sjebana. Vise niko rijeci nema sta se od Partizana radi, da nas ima kao sto nas nema da ih u cetvrtak vijamo po stadionu dok nije kasno.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.344
Локација
Brèko, BIH
Nemojte da ste na kraj srca, kako je momak pokidao protiv škendije onu prvu 4-0 a tek postao punoletan. Šalu na stranu, pitanje gmazuri treba da glasi: "Očekujete li do kraja prelaznog roka još neko oslabljenje?"
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Svakog igrača koji je nezamenjiv bih držao do kraja ugovora. Ne mora na svakom da se zaradi ako ćeš umesto njega dovesti ragu od koje nećeš imati koristi.
I ovo za Rikarda, kao do jaja, došao za DŽ i uzeli sad 3 miliona. E zbog toga ćemo sad da se patimo sa Sadikom, Ožegovićem i Gigićem! Plus od ove trojiće nećemo ukupno uzeti 500.000$.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top