Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Avgust 2005.godine.
Partizan posle vrlo dobre sezone u LŠ, gde su centimetri falili da pobede Realove galaktikose, i s tom pobedom prezimeli u Evropi, pa kasnije u Bg protiv Olimpika imali popravni, gde im je opet falio jedan gol, a sve to sa Delibašićem na mestu centarfora.
Sledeće sezone, Partizan se plasirao u premijernu sezonu lige uefa i stigao do 1/8 finala, sa Pjerom Bojom na mestu centarfora, od polusezone iz druge lige pomaže Odita. Osvajamo i titulu.
I konačno dođe avgust, Celtic kog smo izvukli u žrebu za plej of LŠ volšebno ispada sa 0:5/4:0 u dvomeču sa kretenskom ekipom Artmedije.
Partizanu se otvara šansa kakvu imate jednom u 100 godina. Prvi meč u Bratislavi nestvarno završava 0:0 u korist domaćina, jer Partizan ne može da realizuje 10 šansi, a onda na prepunom JNA (35.000 minimum) iz 20 šansi i 6 penala, ispadamo.
Ispadamo, jer je uprava računala da će 3 godine za redom napraviti uspeh bez krštenog napadača.

Leto 2019. Partizan dobija lepu grupu LE, ima solidan tim koji može do titule, a napadač je 1/2 Pjera Boje = Umar Sadiq. Dalji scenario?




Inače, Gigić je na nivou srpske lige zapad, nije ni za klupu. Potpuni promašaj i verovatno će otići u januaru. Info iz kluba od čoveka koji je svaki dan sa igračima.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top