Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.700
Reaction score
23.135
Локација
Академија
Ако се понови приступ утакмици као против Виртуса, добијамо лагано Турке вечерас.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Verujem u pobedu, bez problema.
Ne pada mi na pamet da kritikujem Zagora, cekao sam ga i nadao mu se sa nestrpljenjem dok nije dosao kod nas.
Smatram ga za izuzetno inteligentnog coveka pre svega, vrlo kulturnog i vaspitanog.
Po personalitetu, neko ko personifikuje igraca KK.
Ne znam da li mi je njegova utakmica za Megu u Moraci, donela pogresan sud, mada mislim da ne. Verujem da igrac za 10 minuta moze da pokaze potencijal. Njegov je, u tom momentu bio izuzetan. Ja se i dalje borim sam sa sobom da prihvatim, da je on u napadu poptuno, ali potpuno impotentan igrac.
Imao je on utakmica kada je i kod nas u napadu davao 20+ koseva, na bazi karaktera, ali elemente njegovog talenta video nisam.
Potpuno odsustvo tehnike pre svega, sto idukuje sve ostale njegove problema u napadu.
U zadnje vreme sam cak sklon da verujem da je Jakvovljevic odlican trener za mlade igrace. Ne mogu da kazem da mi je drago da nam on skoluje decu, ali covek zna elemente kosarke i reako bih, zna da prepozna i sto je bitnije nauci decu.
Kao sto verujem da je sve u zivotu proces, tako verujem da je i Radetu sve ovo put ka onome za sta je predodredjen.

Zgazite veceras ove palijase i Rade pokazi im da uz atleticizam ti mozes da im odgovoris i majstorstvom.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.212
Reaction score
7.050
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Mislim da se svi nadamo reprizi (i ishodu) utakmice sa Virtusom, pa odatle i sve te samouverene prognoze za pobedu.
Iako su Virtus i Darušafaka dve ekipe sa potpuno različitom koncepcijom igre, ako mi ponovimo našu igru i pristup iz meča sa Virtusom, pa još i ako nas šut bude išao - biće bogami baš, baš dobro.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
768
Reaction score
2.862
Локација
Banja Luka
Samo da dobro udjemo u utakmicu,ne daj Bože da krene po zlu pa da moramo juriti rezultat na onakvu njihovu odbranu,ako se odlijepimo u prvoj cetvrtini na neku pristojnu razliku mislim da onda nece biti nikakvih problema i da cemo opusteno gledati do kraja.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Posebne su okolnosti bile pred Virtus - prvi bitan meč posle mnogo vremena, dolazi naš najbolji košarkaš ikad kao trener suprotne ekipe, velikog rivala kroz našu istoriju (gde se još jedna naša legenda razvila i postala ikona tog kluba i grada), bili smo u seriji pobeda, plus dva naša u ekipi i bradato ciganče.

Ovde igramo protiv jedne hladne, čvrste ekipe, bez neke velike tradicije, igraju stil koji nama ne odgovara, dobili su nas, nismo u najsjajnijoj formi, što fizički, što psihički. Raduje me što će hala biti puna. Mislim da smo kući bolji od njih. Ali će biti napeta utakmica.

AJMO, MOMCI :partizan-fan:
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Hoce stoka da ih nabije tries razlike!!! Razboleo sam se,ne mogu na tekmu pa sam teska srca prepustio sezonsku supruzi za veceras,nadam se da ce nam doneti srece kao protiv Virtusa.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.312
Reaction score
10.861
Локација
underground
Ja mislim da mi mozemo da odigramo mnogo dobro,kad smo ekstra motivisani i kad smo na istom nivou mentalne i fizicke potrosnje kao protivnik I takodje mislim ,da je to sad slucaj zbog poraza od istog protivnika pre 7 dana.
Tako da ,iako sam uvek vrlo oprezan verujem da cemo ovo dobiti,ali se pribojavam utakmica posle ove. No ,o tom potom ,ajde da prvo zavrsimo ovaj posao veceras.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.160
Reaction score
3.679
Izgleda da je nama tesko da prihvatimo ulogu favorita.
Darusafaka je namazana ekipa, tacno. Vidjelo se tamo kako cigance i natezu za svaku loptu kao da im je Rudi Fernandez tata, a Gay Pini mama. Medjutim, malo je nedostajalo da i tamo izgube. Bili smo u nokdaunu kada je Zagor ustao i gotovo sam ih pobjedio.
Da je bilo samo malo navijackog vjetra, tamo bi zavrsili posao.

Nama je od Duleta ostalo to da grobarsko navijanje ucini da nas Partizan postane ono sto nije.. Da rutinski pobjedjuje najskuplje timove tog doba.
A danas nam treba samo malo tog duha da nas Partizan bude ono sto jeste. Bolje slozen, uigran, motivisan, skoncentrisan i u boljoj formi od turaka.

Vjerujem u huk sa tribina i partizanstinu u nasim igracima. Srecno nam veceras.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.128
Локација
Žrnov
mnogo će značiti tribine... ne znam da li je to dobro ili loše... ali ako turci budu imali osećaj da živi sa pobedom neće izaći iz pionira, sve će biti ok.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
Polomiti im pičku večeras za ono u Turskoj. Oću pišanje po njima u svakom smislu, da znaju gde su došli i šta ih čeka od prvog minuta. Mislim da smo dovoljno kvalitetni za tako nešto.

NAPADAJ, NAPADAJ!
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.308
Reaction score
10.878
Локација
Beograd
Od tog čuvenog, grobarskog, navijanja, ništa nije ostalo, nažalost... Pred halom je haos, tribine se pune poprilično brzo, biće puna hala, a kome će to više odgovarati, znaćemo na kraju... Samo da ne moramo da jurimo rezultat, sve ostalo mi lakše pada...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top