• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

7DAYS EuroCup 2020/21

cvetkobre

Grobar
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
900
Ni to nije nemoguce, posle Slaska u EL i ponistene prosle sezone posle 80% posto odigranih, fali jos jedan slican slucaj pa da imamo i pravilo.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.035
Pa sta je problem u tome?
Bolje je da se nastavi, taman imali 1-5 u trenutku prekida, nego da se ne nastavi.
 

cvetkobre

Grobar
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
900
Cekamo da neko klikne i pokrene masinu koja je mlela prosle godine.
Ako ne moze trener ( nisam optimista), morao voziti i neko od igraca, uprkos svemu.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
7.566
 
Top