Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ABA-liga 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola R

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
135
Reaction score
19
Jedemo govna sa Leom i Gordicem, ako hocemo rezultat lepo pljuni pare za CRNCA koji ce da ti konstantno daje poene i vodi ekipu, ako hocemo jos vise onda i jedan bolji Amer na poziciji 4 i to je to.
A ne da se mrcvarimo ovako, svi su talenti tuc muc, i od njih nista da bude nece.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
Jebacemo ih ako se sastanemo u playoff-u.
Samo toliko.

nije samo onaj sut spolja doveo do toga da nabijemo 15 razlike. igrali smo mi taj period odlicno, trcali, kretali se, pravili akcije, igrali smislenu kosarku. cak i da nas sut nije kenjao, mi bi vodili sa onakvom igrom.

jesmo sami sebe zajebali sa onih 6 bacanja, ali to je sekundarni uzrok.
Nije bitno koliko smo razlike ispustili, bitno je da smo opet bili nekom naletu i da su nas sudije opet onako ljudski pojebale i, kao sto sam najavljivao, nisu nam dozvolili da pobedimo. Demonstracija sile, nazalost.
Tipican primer faul kod zakucavanja lucica za +4. Taj napad je bio mnogo vise neko povecanje razlike za 2 poena. Taj napad je bionas nalet i moralni podstrek za nasu ekipu, a demoralizacija za protivnika. Taj napad bi u protivnapadu protivnika doneo da moraju da hvataju prikljucak i da ne smeju da pogrese i promase jer se mi onda odlepljujemo na +6 i vise, a ne izjednacenje, a to nikako nije isto. Taj napad je direktno uticanje na nasa dva igraca da ih ubijes u pojam - jednog koji je zakucao, drugog koji ni kriv ni duzan (barem ja tako misim) ni zbog cega dobija licnu gresku.

nije taj napad presudan bio, daleko od toga da jeste, ali nekoliko takvih odluka u bitnim momentima koji lome utakmicu (a bilo ih je veceras) DIREKTNO uticu na ishod utakmice.

Puno dobrih stvari je nasa ekipa pokazala veceras. Jos vise losih - ali lose stvari se daju popraviti, pre ili kasnije. Sto se mene tice ja sam sve vise UBEDJEN da mi mozemo da karamo ovaj FMP i dace bog da se sastanemo u playoff-u pa da vidite.

edit: Novi fransoa za sada deluje skroz pogubljeno, ja o njemu jos ne bi sudio. Cekam da vidim utakmicu u kojoj vec igra kao standardni clan ekipe, pa da onda procenim koliko zna ili ne zna.
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Kao prvo Bertansu naklon do zemlje ,Bogdanu takodje . Veceras smo izgubili samo zbog nas i ni zbog koga drugog. Nisu nama ni sudije krive ni cigani ni Rasko ( je..m mu rod i porod) ni govno coki.

Jednostavno smo platili ceh bacanjima i djetinjim bolestima. Cista pobjeda musavih je..m im mamu mahalasku.
 

haubica675

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
462
Reaction score
80
Локација
ganfers paradise
da imamo igraca tipa vesa petrovic i dejan milojevic, rasko katic bi odavno zavrsio na urgentnom, kurci se na klince 10 god mladje, jedan aleks maric mu treba, da istambura nosinu i posalje gde mu je mesto.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Ја овај тим и даље подржавам, не 100 посто, већ милион посто, никада у животу нисам Партизану окренуо леђа, па нећу ни сада, и на небу и на дну, увек уз клуб.
Све могу да разумем, да се маше двојке, тројке, акције, али да не можеш да даш обично бацање, е то не разумем.
Цео живот се бавиш кошарком, и не можеш да даш барем једно од два бацања, пред онаквом позоришном атмосфером, имаш шансу да згазиш грогираног противника, да понизиш његове плаћене навијаче, и не можеш вола да убодеш са линије бацања?! Срамота бре.

Имали смо велику шансу да им се усеремо у живот, сад не вреди кукати.
Судије су нас перфидно одрађивале цео меч, али поред оваквих наших глупости, немогуће је било да добијемо.



Добра страна је што смо опет показали да ова говна плаћена Ђиласовим парама због којих ће да заглави, нису уопште боља од нас.
И вечерас и прошле недеље се провукоше, ускоро ћемо их и овакви луди какви јесмо, редовно клепати.

Свака част сину Давису, играо је као змај, могли би остали, пре свега Капитен да се угледају на њега.

На следећем мечу кад ми будемо домаћини, носатом смраду Катићу ћу јебати све живо и мртво што има, ако успе после тога да постигне барем 2 поена, свака му част.
Јебем ли ти све живо и мртво пичкетино циганска.

Сви смо попиздели што смо ово засрали, али само још горе може да буде ако окренемо леђа овој деци.
Ми нисмо плаћена гарава говна која бирају клубове и сезоне за које навијају и када навијају, ми смо чувари овог тима, једино што ће Партизан увек имати уз себе.
Идемо даље, до краја часно и верно уз свој клуб, па како буде, нека буде.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Ovo je jebeni horor.
Da onako zaseremo, ja ne mogu da verujem.

Stojanče je lepo sve objasnio, ovo je naš poraz, od Uprave do stručnog štaba i većine igrača.

Mogu da razumem da nemamo para i da smo dovodili šta i koga smo mogli.
Ali, onda da nam se ne servira priča o ''najtalentovanijoj generaciji posle Divčeve''.
Mi jesmo slepi od ljubavi prema Partizanu, ali budale nismo.

Naše mlade igrače je nadtrčala ekipa koja je igrala u sredu utakmicu?!?!

Ne mogu više ništa da pričam, haos mi je u glavi.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.115
Reaction score
4.048
Локација
Београд
Počinjem da sumnjam da je zaista fizička spremnost u pitanju, mi već godinu dana igramo dve-tri četvrtine sjajno, a u jednoj ne možemo da ubodemo ringišpil.. Znamo da je ekipa mlada i neiskusna, ali ne možeš ti da očekuješ bilo šta ako tokom svake utakmice imaš period od 7 minuta bez koša ili pametnog poteza.

Svaka čast Bertansu i Bogdanoviću.
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
....

Trecu utakmicu protiv cigana gubimo zbog jedne njihove serije i naseg praznog hoda...
Kada ne dobijes utakmicu sa ovakvim sutom za tri poena razlog poraza mora lezati u igri pod kosem. Ne volim da kritikujem nase igrace ali Musli se ponasa kao da je juce prvi put izasao na parket. Eh, da nam je jedan Slavko Vranes danas u Partizanu...
Premladi smo...nema tu igraca koji ce smiri kad treba, da povuce kd ne ide. Njihova dva iskusnija igraca ( Katic i ona zaba) nam ubacuju skoro 50 poena na svakoj utakmici.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Igrački i timski, rastemo! Psihološki padamo.

Nije mi jasno zašto Lovernj kad je jednom ostao sam van linije 6.75, čekao igrače, ne misleći na šut, kao klasični centar. Jedan od njegovih kvaliteta pre dolaska i jeste bio šut za 3.

Lučić oscilira iz utakmice u utakmicu. Koliko smo god mislili da se on jedini formirao kao igrač, ipak to još nije slučaj.

Previše "prodora" uz čeonu liniju i nepotrebnog zavlačenja pod koš u 3. i 4. četvrtini. Kruženje, kretanje što nas je krasilo do tog trenutka 46:31 potpuno je iščezlo i vraćalo se samo na trenutke u možda cele dve akcije do kraja. Premalo Vestermanove igre na pik od tad, premalo igre na niski post. Iako je sve izgledalo bajno na tih +15, znao sam da će nas lične koje su dobijali Gagić, Musli, Lovernj stići kad tad.

Gagić na niskom, mora igrati 90° od koša, a Musli bočno. Obojica se izgube kad su u obrnutim slučajevima i nemaju orijentaciju prema košu.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.259
Reaction score
1.978
Локација
Подгорица
Реално највећу кривицу ми сносимо,али цратили смо игру у 4/4 и онда их судије врате са неким фауловима.
 

zugrobar

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
1.640
Reaction score
979
Локација
Морава
што се тиче судија, могли би само да нас повуку за ону ствар да смо ми реализовали макар 4/6 бацања на крају 2/4.. Гордић вечерас 0, такође Луче.. браво за Берту и Богдана.. Муслија још вечерас отерати.. дај Боже да их добијемо једном до краја сезоне..
 

bronx

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
1.344
Reaction score
26
Локација
u drzavi u kojoj budale govore, fukare se bogate a

Viper

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
909
Reaction score
8
Onaj Gordic je definitivno u raspadu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.794
Reaction score
55.874
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
И није проблем, нека момци играју, нема се пара за боље, треба их подржати, али онда нека челници клуба неког другог праве будалама алиби причама о "најталентованијој генерацији која ће врхунац достићи за годину или две".
Пошто је свакоме јасно да ови играчи ( тренутно) нису врхунски, а већ на само почетку сезоне су трпели напада с разних страна, логично је одбранити те играче на један од два начина. Рећи да њихов тренутни квалитет није коначан, ту је повезница таленат, односно прича да ће постати играчи и прича која је можда реалнија да немамо пара за боље и да с њима морамо да играмо.
Е сад како би изгледало да као играч прочиташ у новинама изјаву тренера да играш у тој екипи само зато што ти је највећи квалитет што си јефтин и што клуб нема за боље. С друге стране ако прочиташ да тренер верује у тебе, чак и ако сам не мислиш да је то истина, вероваћеш да он зна о чему прича и играти с много већим самопоуздањем.
Уосталом никог та изјава није оштетила сем евентуално касније њега. Није он никог направио будалом сем потенцијално себе. Он је изјавио да гарантује за ову генерацију и ставио свој углед на пањ и скинуо притисак са играча.
У сезони је било погрешних одлука, већ сам и поменуо по мени најкритичнију са кондиционим, али ово је нешто што је само могло да помогне играчима.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.479
Reaction score
686
Sto pljuvati bilo koga od nasih veceras ? Osim onih slobodnih bacanja i bravura pojedinaca opet im nista ne mogu zameriti. Bogdan se odlicno probudio, Vesterman je poceo sve bolje i bolje da igra, Milosavljevic u 90 % situacija u dzep strpao procelavo cigansko govedo, cak i centri koji su najvise sranja cinili su ih cinili primajuci batine koje mozes da dobijes samo na zatvorskom basketu u Bruklinu. Pogotovo situacija kada je Gagic uvalio lakat Katicu posto je ovaj njega na kolena bacio (a sudije to naravno "nisu videle", mali seseljev im sugerisao da je to kora od banane verovatno bila), naravno da mora da ti pukne zivac. Itekako sam bio protiv pljuvanja Katica, cak i posle kupa, ali za ovo veceras nemam reci, makar ne reci koja me ne bi strpala u pakao (iako nisam neki vernik, al' et' )
 

VukPFC

Početnik
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
131
Reaction score
6
Локација
Косовска Митровi
Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан!

Хвала вам црно-бели момци што постојите, и што је увек милина гледати вас како гинете за свети дрес! :napred Partizan
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Људи која младост? Лучић и Милосављевић имају двадесет и четири године, а најгори су на терену. Ни један ни други не могу да погоде ни тројку ни бацање. Вратимо се десет петнаест година у назад и сетимо се какви су у њиховим годинама били Берић, Шћепановић, Бркић, Радошевић, а да не набрајам генерације пре њих. На жалост, момци једноставно нису оно што смо очекивали да ће да буду и ту је крај приче.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Људи шта вам је? Све ја разумем и ја бих имао ко зна које играче да имам пара и тако даље... Ово нам је што нам је, неки немају интелигенцију, неки немају квалитет, неки немају ''оно'' за баскет али то је што је.
Да је могло и морало боље, могло је, и морало је, али данас смо били ближи победи него на претходна два дуела са чергом. И то опет без, по неком мишљењу, најбољег играча.
Такође имам такав утисак да је утакмица изгубљена у два наврата. Једном нашом грешком, и други пт судијском (мада је било пар сумњивих одлука). Наша грешка су била бацања, али оних шест за редом нас је докусурило! Друго, судијска грешка, преко свих осталих бих и прешао некако, али приликом Лучићевог куцања и враћања нас у игру поново и прављења разлике, он је свирао фаул Гагићу у нападу, при чему Нелсон све време вуче Гагића у назад. Једноставно несхватљиво! Па оно ни луд не би свирао!
Кажем има и светлих тачака, као рецимо прво полувреме. Можда и најбоље прво полувреме, много жара, борбе феноменалан шут игра, лепо за око, брзи напади и све то. Такође кажем, били смо најближи победи ове сезоне, некако смо све ближе и ближе и надам се да у тренуцима када нама буде најпотребнија победа ми ћемо је остварити, а то су утакмице на завршним турнирима АБА и домаће лиге!
И на крају крајева, да се нелажемо, ми смо неискусни, млади, цигани су далеко бољи на том пољу, али то ми морамо да надокнадимо уиграношћу, пожртвовањем, хтењем и борбом, показивали смо то и данас и претходних утакмица, али очигледно је да мора и више и боље, зато следећи пут и више и боље, па шта нам Бог да!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top