Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ABA-liga 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.479
Reaction score
686
Onih 6 slobodnih za redom i onda sudije do kraja utakmice, divota bozja. Lepo je neko rekao, moras 20 razlike biti bolji od govana da bi dobio 1 razlike, a vala danas su nam i vise od 20 pokrali. Ajde da jos jednom utvrdimo gradivo "Ko glasa za SNS, kurac mu otpao dabogda!" , ne vise ni ruka. Kakav mi zulum trpimo sunce ti jebem. Pogotovo ona kontra kada govno svira Gagicu peti faul , pa umesto 74-70 ostane 72-70, a i o svemu pre i posle se moze roman napisati, a ne post na forumu.
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Kako ste patetični. Na koga se ljutite na Edina??? On je kriv što smo ekipa u kojoj igra pola igrača koja ne bi mogla da igra ni u Vršcu???? Kakv Dule Vujošević, o čemu pričate??? Dule kriv što mu bekovi ne znaju da daju slobodno bacanje??? Dule je igru postavio ekstra, ali ono što nas je krasilo u kupu večeras nam je došlo glave, njihov skok u napadu i naša bacanja.

Ovo je ekipa koja počinje da stiče ozbiljan KOMPLEKS u završnicama. Nema to više veze sa srećom. Kada imate igrača koji šutira kao Bertans večeras, i još mu se priključi i Bogdanović (koji je večeras pozitivna stvar) i umesto da odete na + 20 vi izgubite, sve je jasno. Rekao sam i stojim pri tome, mi bolje nemamo i podrška do kraja, ali ovo što imamo je toliko tanko...

KADA IMATE CENTRE KOJE IZBACI SAMO JEDAN CENTAR PROSEČNOG KVALITETA (namerno kažem prosečnog jer on je dobar back up centar, ali protiv ozbiljne ekipe i petice se skoro ne vidi ništa osim njegove borbenosti), KADA IMATE KAPITENA KOJI KAD GOD JE BITNO NE POSTOJI I ODIGRA OVAKVU UTAKMICU, KADA IMATE SPOLJNU LINIJU KOJA ŠUTIRA SLOBODNA BACANJA GORE OD CENTARA I KADA NEMATE REZERVNOG PLEJA, MI SMO JOŠ I EKSTRA PROŠLI.

Lučića ekstra gotivim, ali toliko me je razočarao. Onakve odluke, onakvo šutiranje slobodnih bacanja...

Idemo dalje momci, možda sledeća sezona stvarno pokaže da imaju kvalitet.
 

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.014
Reaction score
2.138
Локација
BGD
Samo ludom čoveku nije moglo da bude jasno da ćemo posle 6 promašenih bacanja za redom izgubiti utakmicu.

Toliko.
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.398
Reaction score
2.260
Локација
Gde god ti da igras...
Slobodna nam dosla glave u Nemackoj, tako i danas... Zao mi je Bertansa, nema sa kim da igra! Moze on da da 10 trojki kad to drugi prospu sa slobodnih bacanja, strasno... A i centri su nam strasni, ne zna se ko pravi vece gluposti dal Gagic ili Musli, uh! Imas beka sutera "pit bula" koji ne moze bazen da potrefi cele sezone... Jbg, sad nam ostaje jedino da bljesnemo na F4 ako odemo uopste tamo i plasiramo se u tu evroligu... A ako i to ne bude, na leto promeniti pola tima i dovesti prava pojacanja! Idemo dalje, napred Partizan!
 

Bankar

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2012
Порука
280
Reaction score
281
Sjajno prvo poluvreme smo pokvarili u trecoj cetvrtini gde nam nista nije polazilo za rukom. Nismo smeli onako lose da bacamo. Imali smo ih, oni su do onih nasih sest promasenih slobodnih bili uplaseni i nisu znali gde se nalaze. Tad smo trebali da ih dokrajcimo. Poraz boli, ali idemo dalje. Puno podrska momcima!
Sve cestitke nasim bracama koji su na par trenutaka bili jaci od cigana. Svaka cast!
 

AlekGera

Početnik
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
51
Reaction score
0
Cim ti imas period od 5-6 min, da nista ne odigras, to je problem I to kakav !
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.089
Reaction score
8.451
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Jebote zivot...pa kad cemo bre mi ponovo da imamo ovako dobru sutersku utakmicu?
Uz odlican sut spolja ti izgubis....pa kad ces da dobijes jebem u mater bre!!
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Nabili im komplex. Gubitnici. Zrtve Vujosevicevih fix ideja. Pamticemo avanturu sa francuzima po losem. Sramota je da pljujete Raska, on je htio da igra kod nas ali nas trener je imao druge planove. Samo da nas Dodik nekako casti evroligu.
 

haubica675

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
462
Reaction score
80
Локација
ganfers paradise
kunem vam se, na bilo kakvom basketu ili igri sa loptom da se ovako ponasa katic bi prosao sa polomljenim nosem i rukom u najboljem slucaju.
 

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.014
Reaction score
2.138
Локација
BGD
I čekaj, kako vas bre nije sramota da izjavljujete "Ma dobijamo ih u play off-u" ?!

Ko da ih pobedi? :prekrsti
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Faul Westrermanu nad Radivojevicem :pop I iz tog poklonjenog napada su dali 3 poena ,za izjednacenje...i tad smo stali.

Gagic je nemoguc :prekrsti nepostoji igrac koji vise pravi glupih faulova i faulova u napadu od njega ....

Ovaj tim na kraju sezone da se pojaca sa 2 iskusnija igraca ....Otarasiti se Cakarevica ,Djekica, Gordica, pa cak i Bogdanovica i Gagica ...
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.177
Reaction score
2.431
Vecina ovde je podlegla prici kako oni nemaju pojma, kako smo mi bolji i da ih sigurno dobijamo. E,onda kada izgubimo, veceras zasluzeno, za razliku od poraza od pre 7 dana, nalaze se opravdanja u vidu sudija, Katicevog proseravanja, Vujosevicevog neznanja, itd, a ja mislim da je prilicno jasna situacija- oni su kvalitetniji ove godine, iskusniji, finansijski stabilniji, utcajno neprejebivi u ovoj smrdljivoj drzavi. Sve ostalo dodje malo bezveze, lici na njih. Sto je sramota reci da su bolji? To ne menja cinjenicu da je to mutant klub, proTeziran od drzavnog vrha, sa kriminalcem na celu.
Imali smo veliku sansu, tesko da ce nam se opet ukazati, jer nismo pucacka ekipa, ali je nismo iskoristili. Krivica je jednim delom nasa (slobodna bacanja, neorganizovani napadi), a jednim delom i njihova (dobra odbrana, pametna resenja u napadu, kvalitetni suteri). Ne kazem da nije bilo sudijskog uticaja, ali on je bio potpuno nebitan u ovoj prici.
Nista, momcima svaka cast na borbi, na odlicnoj igri u dobrom delu utakmice, nadajmo se da ce niti jos bolje, a nama je bolje da prestanemo sa nerealnim ocekivanjima ove sezone i nipodastavanjem kvaliteta mutiranih spodoba.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.794
Reaction score
55.873
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
И да, ако су се стварно покачили Богдан и Мусли ( свака част Леу на реакцији тада када их је чини ми се смиривао :clap), ја би их пустио у свлачионици да се пошибају као људи, да бар видим неке знаке живота код Муслија или ако не почне да крвари да схватимо да је стварно малокрван, јер његова енергија на терену просто опија.
Nabili im komplex. Gubitnici. Zrtve Vujosevicevih fix ideja. Pamticemo avanturu sa francuzima po losem. Sramota je da pljujete Raska, on je htio da igra kod nas ali nas trener je imao druge planove. Samo da nas Dodik nekako casti evroligu.
Води га на славу.
 

dace90

Početnik
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
176
Reaction score
2
Локација
Ne mogu da se setim
Realno bolji su od nas ,mi imamo mladu i neiskusnu ekipu.Sto se tice slobodnih bacanja nemam reci...
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Da sam ja Bertans, jebo bi mater pojedincima u svlacionici veceras! 3/4 da im se pusta da gledaju dok im oci ne ispadnu. Zabrinjava me takodje odsustvo i najmanjeg tracka inteligencije kod pojedinih igraca, a kosarkas to mora da ima.
 

grb

Početnik
Учлањен(а)
08.11.2007
Порука
127
Reaction score
62
Branio sam ovu ekipu cele ove sezone sve do ove utakmice(sto moze da se vidi po mojim postovima)...nijednu jedinu kritiku im nisam uputio cak i kad je 90% foruma PLJUVALO po njima...ali posle ovog... Ko god posle ovakve utakmice ostane optimista ne znam da li je lud ili treba da mu se divim! Razmisljam sta da napisem jer necu da dobijem ban zbog neceg u afektu i najblaze sto mogu reci je da ova cela ekipa(sa izuzetkom Bertans-a, u ovoj utakmici i Bogdana) apsolutno cele sezone pokazuje da debelo nema onu stvar! Cak ni kapiten... Razumem i mladost, i sve, ja kad sam imao toliko godina kao oni sam pisao u gace,ali da gubis cele sezone utakmice na isti nacin i da jednu jedinu utakmicu ne mozes da stisnes muda i resis je, pa nemam reci!

Ovo je mogla da bude prekretnica sezone, i bice ali u negativnom smislu. Posle ovog ne vidim nacin na koji ce se dici. Pukli smo ko zvecka. Ako smo vec izabrali ovaj projekat vec sada treba krenuti razmisljati o sledecoj sezoni(ala zvuci ciganski) jer je ova bacena. Ovako nesto propustiti..nemam reci! Pojedinci ozbiljno treba da se zapitaju da li treba da nastave da se bave kosarkom. Sudjenje je bilo odlicno,ne znam samo sta su pojedinci ocekivali. Ovde nam niko nije drugi kriv do nas samih. Imali smo priliku da useremo limenke, nismo, sad nek nam je Bog u pomoci jer nam je to jedino preostalo.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.552
Reaction score
865
Promašena bacanja su nas ukopala.
Opet vam kažem ono što su njima dozvolile sudije u 3. četvrtini je sramota,tukli su i rukama i nogama i iskoristili što mi nismo mogli da se snađemo na tuču.

Momci su pokazali da mogu da igraju sa njima i biće još bolji.
Neznam kako opšte može te da pljujete ovaj mlad tim.
Napredak se vidi i napredovaće još videćete.Sve ove završnice koje su im ubile samopouzdanje i loše utiču na tim,verujem da neće tako biti doveka.
Videlo se da pojedinci imaju poene u rukama i to pre svega mislim na Bogdanovića i Bertansov šut za 3.Upravo nam je falio Bogdanov kontinuitet,kojeg nije imao tako da je promašio 2 ulaza.Da je pogodio druga bi se priča pričala,a pokazao je da ume.
Upravo njega treba više forsirati i davati mu loptu,zbog toga sam ljut cele sezone što on stoji sa strane i čeka.Daj mu loptu da postane igrač.

Očigledno je da najviše imamo problema na centrima.
Musli u napadu ne može da se sastavi.Gagić ima problema u odbrani a večeras su ga sudije isekle.Njih dvojica moraju mnogo bolje,pogotovo Musli,nije mi jasno kako ne može ništa da izgradi ispod koša u Evroligi je nešto i uspevao.

Ovaj mlad tim ima moju 100% podršku i verujem da će se rad isplatiti.
Verujem da kad bude najpotrebnije da će dobiti.
A ako ne dobiju,pa šta niko nije pretplaćen na stalne uspehe.Dodatna selekcija i ponovo juriš na trofeje.

I dosta bre više sa tim Katićem i pričom eto on nam ne treba.
Raško Katić košta ko sva naša 3 centra zajedno.
On u fmp ima sigurno 220.000,a Musli možda 140.00,Gagić 80.000 a Milutinov 40.000.
Njihov 3. centar prima 450.000.
Jel možete toliko da shvatite.
Ili treba da vam se crta u kakvoj državi živimo.
 

Chicharito

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
105
Reaction score
3
Оно што нас прати целе сезоне вечерас нас је коштало победе. То су наравно слободна бацања,поготово оних 6 у другој четвртини,џаба смо погађали,тачније Давис :clap оне силне тројке,кад су нас слободна бацања упропастила. Центри веома лоши вечерас,Луча превише нервозан. Јеби га сад,један кикс до краја и оде све у воду,а распоред је доста тежак. Најбитније је да се екипа опорави што пре,Олимпија је следећи противник,мада за нас ове сезоне нема лаког противника. Само се сетите ви што их сад пљујете,прошле недеље сте их хвалили све до једнога.

Даље,оној двојици са Арене,све по списку Едину посебно,џаба си ти познавалац кошарке кад онако отворено подржаваш онај клуб.

Катић. Јел може неко да се сети да ли је он док је играо за нас имао бар једну овакву партију,да је погађао све,што могуће што немогуће? :pickaciganska

Најважније је да се екипа подигне што пре,већ сам написао.
И обавезно одрадити један тренинг,шутирајући само слободна бацања,јер ово не личи ни на шта. :napred Partizan
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Мислио сам да не остављам коментар, иначе први везан за спортски аспект на кошарци, али једноставно је јаче од мене.

Играчима ништа не замерам, знају колико знају. Али када екипа по ко зна који пут губи у неизвесној завршници, када момци не могу да се саставе са линије бацања, када прокоцкају +15, онда је очигледно неки проблем психолошке природе који не решавају они који треба да га решавају.

Није проблем ни пораз, чак ни евентуално неиграње Евролиге. Али не морам да будем Жељко Обрадовић па да видим да се омашило дебело са селекцијом. Ми нисмо идиоти па да не видимо да овде неколико играча нема квалитет на нивоу Партизана. И није проблем, нека момци играју, нема се пара за боље, треба их подржати, али онда нека челници клуба неког другог праве будалама алиби причама о "најталентованијој генерацији која ће врхунац достићи за годину или две".

А надам се да је од вечерас ово увозно коментаторско ђубре завршило са хвалоспевима на овом форуму.

И још нешто - свако вређање играча Партизана ће се оштро санкционисати, као и вређање било кога на националној основи!
 

Wanderer

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
184
Reaction score
45
Veceras ih samo zbog straha nismo dobili, i dobicemo ih i play-offu, sigurno. Veceras sam sigurniji nego ikad. Musli je preuzeo poziciju Raduljice, po pitanju IQa, ali ni to im nece pomoci.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top