Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Gledam utakmicu, Roberts masi, oni daju trojku, ja iskljucujem tv, bacam daljinski na krevet, pesnicom pravim rupu u gipsanom zidu i raspadam se u momentu.Na današnji dan...Jao!
Jebeni Ristanovic...Kad smo kod uspeha Kk Partizan ne treba da zaboravimo 82 -u godinu koja se malo pominje. Partizan je tad bio treci nije bilo final 4 , nego su prva dva isla u finale. Partizan nesretnim slucajem nije prosao u to finale zbog cuvene utakmice sa Kantuom koju je trebao da dobije 17 razlike koje je imao i samo je trebao da drzi loptu do kraja ( tada se nisu morala izvoditi bacanja zbog faula nego je mogla lopta sa strane) . U igru je usao Ristanovic sa zadatkom da kao plej drzi loptu. Ipak odjednom mu se otvorio put ka kosu i on je krenuo da zavrsi pricu. Medjutim njihov centar ga je stigao i lupio rampu a u kontri primamo kos prakticno u zadnjoj sekundi.
Kantu je tad i postao prvak Evrope pobedivsi Makabi u finalu.
Jedino sto sam iz te sezone nasao na yu tube je ova utakmice sa Makabijem u Izraelu.
Možda je ovo neka simbolika danas kada igramo sa Realom?
Pricao mi je cale o toj tekmi,ne smem da gledam.Kad smo kod uspeha Kk Partizan ne treba da zaboravimo 82 -u godinu koja se malo pominje. Partizan je tad bio treci nije bilo final 4 , nego su prva dva isla u finale. Partizan nesretnim slucajem nije prosao u to finale zbog cuvene utakmice sa Kantuom koju je trebao da dobije 17 razlike koje je imao i samo je trebao da drzi loptu do kraja ( tada se nisu morala izvoditi bacanja zbog faula nego je mogla lopta sa strane) . U igru je usao Ristanovic sa zadatkom da kao plej drzi loptu. Ipak odjednom mu se otvorio put ka kosu i on je krenuo da zavrsi pricu. Medjutim njihov centar ga je stigao i lupio rampu a u kontri primamo kos prakticno u zadnjoj sekundi.
Kantu je tad i postao prvak Evrope pobedivsi Makabi u finalu.
Jedino sto sam iz te sezone nasao na you tube je ova utakmice sa Makabijem u Izraelu.
Moze i bez snimkaA možda ipak spustiti atmosferu jer sećamo se šta se desilo istog datuma, 4 godine kasnije
Da ne kačim video, ne treba mi ban dobijen na glup način![]()
Danas video negde kao na današnji dan i Kecman šutira, lopta leti i samo što nije ušla u koš prebaci se na 2014, arenu i onog nesrećnika. Nije za one sa slabijim srcem. Jebem ga u usta i njega a i one kojih smo se prisećali 20. aprila.A možda ipak spustiti atmosferu jer sećamo se šta se desilo istog datuma, 4 godine kasnije
Valjda znaš da meni moje stanje ne dozvoljava da slavim unapred ništa.A možda ipak spustiti atmosferu jer sećamo se šta se desilo istog datuma, 4 godine kasnije