Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
Okaceno na prethodnoj strani, samo pre par postova.
Pisanje radi pisanja.

WebCrew edit
 
Последња измена од уредника:

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Aleksandar Rašić u Olimpijakosu!

Dogovor sa Lijetvus ritasom je napravljen. Srpski reprezentativac će već u četvrtak krenuti put Grčke prestonice kako bi potpisao ugovor sa klubom iz Pireja

Olimpijakos je tražio pojačanje na poziciji plejmejkera u Americi, a našao ga je u Litvaniji.

Prema informacijama iz Viljnusa i Atine, Olimpijakos se dogovorio sa Lijetvus ritasom o angažovanju Aleksandra Rašića. Srpski reprezentativac će već u četvrtak krenuti put Grčke prestonice kako bi potpisao ugovor sa klubom iz Pireja.

Da će se plejmejker reprezentacije Srbije lako uklopiti u novu sredinu je činjenica da u Olimpijakosu već borave njegov saigrač iz nacionalnog tima Marko Kešelj I selector Dušan Ivković, a savete može da dobija i od drugara iz FMP Miloša Teodosića i Zorana Ercega

novosti
 

Igorpg

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
925
Reaction score
76
Оде Саша код цигана. Јебига, бар ће бити код Дуде.
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Lo na pragu Olimpijakosa!
Znao sam da je izdajnik...xe,xe..
Doskorašnji plejmejker Partizana, Ejsi Lo nalazi se na pragu prelaska u tabor Olimpijakosa iz Pireja, spekulišu tamošnji mediji.
Amerikanac i dalje nije rasčistio odnose sa ekipom crno-belih koju je svojevoljno napustio.
Amerikanac Ejsi Lo po svoj prilici nije uspeo da pronađe angažman u NBA ligi. Takve okolnosti dovele su da mu se vrati izgubljena želja za nastupima na "Starom kontinentu". Ipak, on se neće vratiti među četu Vlade Jovanovića koju je, nakon novogodišnjih praznika svojevoljno napustio, već bi mogao da postane novi član kluba kojeg sa klupe predvodi selektor Srbije Dušan Ivković.
Ovaj potencijalni transfer mogao bi da uspori ili zakoči Partizan koji je i dalje vlasnik ugovora Ejsija Loa. Nedavno, sportski direktor crno-belih Dragan Todorić je izjavio da je "Lo suspendovan i da nema prava nastupa niti za jedan klub osim za Partizan dok se ne reši njegova situacija". Za "slobodu" u izboru novog kluba Amerikanac bi trebalo da plati Partizanu određeni novčani iznos zbog kršenja ugovora.
pressonline.rs
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Lo potpisao za Olimpijakos
13.01.2012 20:50
3 komentara
Ejsi Lo se posle dvonedeljnog izleta u Ameriku vraća u Evropu. Bivši košarkaš Partizana je potpisao ugovor sa Olimpijakosom do kraja sezone, objavio je klub iz Pireja.

Posle neuspešnog transfera Aleksandra Rašića iz Lijetuvos Ritasa, čelnici atinskog kluba su brzo reagovali i doveli igrača koji je uoči Nove godine napustio Partizan. Da bi Lo mogao da bude registrovan za Olimpijakos, predhodno će morati da obešteti Partizan sa kojim je imao važeći ugovor. Jedna od opcija je bila da klub iz Pireja u Humsku pošalje Kalina Lukasa, ali to nije rešenje koje bi zadovoljilo crno-bele.

I grčki mediji pišu da je Lo bolji plejmejker od Lukasa, koji je ove sezone u Evroligi za Olimpijakos prosečno beležio 5.4 poena i 1 asistenciju, pa će se u Partizanu sigurno pre odlučiti za devizno obeštećenje nego za još jednu "mačku u džaku".

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=105254#ixzz1jNCgvemp
 
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
Какви све скотови играју за Вашингтон, па то је страшно. Вол, сломи ногу, пошто да додаш не уме. Вашингтон - Хјустон 106:114. Весели велика минутажа, 25:45 минута, 7 поена (3/4 за два, 1/2 за један), 6 скокова (2 одбрана / 4напад), 4 фаула, 1 изгубљена, +11 док је он био у игри, убедљиво највише у Визардсима...
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.226
Reaction score
1.540
Odlicna partija Veselog, pogotovo u odbrani je bio fenomenalan a to statistika ne moze da pokaze. Stavio je jednog Skolu u dzep. Vasington je klasicna indijanska ekipa. Bace loptu Wall-u pa sta bude, nigde organizovanog napada sunce ti jebem, ovaj igra a ostali igraci samo popunjavaju broj.
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Veseli ukoliko bude imao minutazu, moze brzo da napreduje.
 

Moraelyn

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
870
Reaction score
40
Odlicna partija Veselog, pogotovo u odbrani je bio fenomenalan a to statistika ne moze da pokaze. Stavio je jednog Skolu u dzep.

Itekako može.

Veseli je imao +/- statistiku +11, ubjedljivo najviše u svom timu. Pored njega Bleč je imao +3 i Evans +2, svi ostali su bili u minusu (prva petorka u debelom minusu).

Raduje što je igrao skoro čitavu četvrtu četvrtinu, mada još uvijek prebrzo pravi faulove i to će morati da popravi. Mislim da će, sve u svemu, ovo biti sasvim pristojna sezona za Jana.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Kako se ta +- statistika racuna,bas pre neko vece gledam i ne mogu nikako da skapiram,nije bas kao obicni indeks poeni?





 

Beli

Početnik
Учлањен(а)
25.08.2007
Порука
192
Reaction score
8
Pa računa se samo rezultat dok je bio u igri, i onda vidiš da li je za to vreme tim dobijao ili gubio prednost...
 

Markisa

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
993
Reaction score
14
U pobjedi vašingtona nad Oklahomom , Veseljak za 19 minuta 6 poena i 3 skoka, i to sva 3 ofanzivna

U pobjedi Minesote nad Detroitom Nikola igrao nešto preko 23 minuta i zabilježio dobrih 11 poena
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Bo Mccaleb u pobedi Montepaskija sinoc protiv Bilbao u prvom kolu Top16 bi je najbolji u svom timu i imao je sledeci ucinak: 18 poena, 2 skoka, 2 asistencije, 1 ukradenu loptu, 7 iznudjenih faula; index 23
Kurtis Dzerals, James Gist i Nathan Dzavai na utakmici Uniks-Fenebahche 76-71 imali su sledeci ucinak:
Dzerals: 4 poena, 4 skoka, 4 asistencij, ali uz los sut i 3 izgubljene lopte; index 4
Gist: 8 poena, 4 skoka, 1 ukradenu loptu, 1 blokadu; index 9
Dazavai: 8 poena, 1 skok, 1 blokadu; index 4
Krstic u pobedi CSKA u Atini protiv Olimpijakosa 78-86: 18 poena, 4 skoka, 8 iznudjenih faula, index 20
 
Последња измена:

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
malo je offtopic,ali jel moguce da su 4 karte za NBA utakmicu,plus uz ove poklone samo 59$?! jeste da su wizardsi raspad ekipa,ali uvek sam mislio da su karte mnogo skuplje kod njih
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Veseli dobio nadimak u Vašingtonu

Atraktivni potezi i skočnost Jana Veselog oduševljavali su navijače Partizana. “Leteći” Čeh je na dobrom putu da postane i ljubimac simpatizera Vašingtona, kao što je za kratko vreme postao jedan od omiljenih saigrača u svlačionici Vizardsa. Kako piše Washingtonexaminer.com Veseli je dobio i novi nadimak.

- Rašar Luis ga je nazvao Kengur. Zato što ga ima svuda na terenu, skače svuda i čini našu igru bržom. To je velika stvar. Naš je najbolji odbrambeni igrač u “pik end rolu”, ima vrlo visoku košarkašku inteligenciju. Zna kako se igra – istakao je trener Vašingtona Flip Saunders.

Veseli je propustio početak sezone zbog povrede, a na osam mečeva u najjačoj svetskoj ligi beležio je u proseku 2,4 poena i 2,1 skoka za 13 minuta.

- Nije neko ko može da poentira skok šutom izlazeći iz bloka, ali može da radi “male stvari”: da se bori za poziciju, da sakuplja skokove, aktivan je u reketu – objasnio je Džon Vol, prva zvezda Vizardsa.

Najbolju partiju u dosadašnjoj NBA karijeri Veseli je pružio na meču sa Hjustonom kada je sakupio sedam poena i šest skokova. Jasno je da mu je potrebno još vremena da bi se navikao na sve košarkaške zahteve u SAD.

- Ovde se igra brže i mnogo snažnije nego u Evropi. Nadam se da će moja igra u odbrani i skokovi doprineti da atmosfera u “Verizon centru” bude slična onoj kakvu su pravili navijači Partizana – poručio je Veseli.

sportal.rs
 

Sale_Ilic

Grobar
Учлањен(а)
13.10.2008
Порука
539
Reaction score
58
Локација
NBG
evo pocinje sad na sport klubu Vasinton - Boston ..... nadam se da ce veseli igrati bar 15-20 min ...
 
Top