Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd

Ne znam kako ali prvi put u životu vidim ovaj klip. Najčistija grobarska emocija.

Nesvesno sam se prisetio njegovog gola u derbiju, preskakanje reklame, trk ka jugu i pojavljivanje, niotkuda, Nađa u odelu koji proslavlja gol! Koji grobari!

A onda neko piše kako Ožeg treba da igra u Partizanu. :pop:pop
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.428
Reaction score
11.750
Локација
Beograd
mvp, može li za nas bez instagrama opis?...
Pustio je na projektoru ćerkici video gde joj čestitaju rodjendan Saša Pavlović, Bogdan Bogdanović, Bandza Sy, Novica, Saša Matić, Zlatan Ibrahimovic, Saša Ilic sa decom izdominirao, neki odbojkaši i još par igrača jer je mala odbojkašica itd I mala se rasplakala od sreće.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.343
Локација
Nickname
Ovo je da se naježiš. Današnja deca bojkotuju kad im za rođendan umesto Sony 4 kupiš Sony 3, ona zna za prave vrednosti.
Jebeš novac i sve drugo materijalno, ovo ostaje za ceo život. Kad ti ovakve veličine požele srećan rođendan, ne preostaje ti ništa drugo osim da treniraš i postaneš ono šta su i oni.
Grobari znaju za kvalitet, više cenim jednu ovakvu nego svaku frakciju i njene parole o ljubavi.
 
Top