Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
sjajan potez je bio prodaja bozovica. sad imamo golmana koji vidi, kog jure po ulicama, koji moze da brani samo na nekim utakmicama a sve zbog djurinih ciganskih kompleksa.

bravo mladene !

koliko partizanovih igraca igra tamo, slobodno mogu da kazem da navijam za Crnu Goru...
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Vermezović u ratu sa novinarima

Bivši trener Partizana, a danas stručnjak južnoafričkog prvoligaša Kajzer Čifsa, odlučio je da ne razgovara sa tamošnjim medijima do daljnjeg, ljut zbog objavljenog članka posle poraza na penale u “Makufe kupu” i piše da je Vermez rekao “da je i sada verovatno bolji golgeter od sadašnjeg napadača njegove ekipe Kajzer Mutanga juniora.
81999_svermezovic-foto-m-metlas_f.jpg

- Nikada nisam izjavio ono što je dotični novinar napisao. Ovo je situacija koja bi mogla da ugrozi odnose između mene i ekipe, a to nikako ne želim - objasnio je Vermezović odluku i dodao:


- Mediji su potreba, ali se ovo otrglo kontroli. Od sada se ne javljam i ne komentarišem ništa.



Napadač Kajzer Čifsa rekao je da će i dalje biti na usluzi medijima u Južnoj Africi.


- Pričaću sa trenerom i tražiti objašnjenje. Međutim, ja ću, ukoliko novinari budu želeli, biti slobodan da govorim. Dobronamerna kritika i normalno novinarsko pisanje je dobrodošlo, pa makar bilo puno kritike, ali izmišljanje priča ne bih voleo da vidim. Izjava trenera Vermezovića me je zbunila, ali želim da verujem da nije tako nešto izjavio - rekao je 29-godišnji fudbaler, koji je za Čifse na 80 utakmica postigao 20 golova.

Blic
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Da li neko zna sta se desava sa Zvonimirem Vukicem ?

Da li je moguce da igrac takvog kvaliteta jos nema klub ? :confused
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Изгледа да још увек није пронашао клуб. Баш штета.
 

Mladen

Početnik
Учлањен(а)
16.10.2007
Порука
97
Reaction score
1
Локација
Negotin
Breša planira da dovede Mateju Kežmana

Breša će, kada 1. janaura 2011. godine bude otvoren zimski prelazni rok u Evropi, pokušati da dovede srpskog napadača Mateju Kežmana iz Pari Sen Žermena.


S obzirom na to da je ove sezone zabeležio samo jedan nastup za "svece", kao i da je ušao u 32. godinu, Kežmanova cena na tržištu pala je na oko dva miliona evra, što za Brešu nije preveliki zalogaj, pišu italijanski mediji.

Breša se ove sezone vratila u Seriju A, gde se posle šest odigranih kola odlično kotira. Sa devet bodova, plavo-beli nalaze se na šestom mestu, iza Lacija, Intera, Napolija, Milana i Kjeva.

Ipak, efikasnost nije jača strana ekipe Đuzepea Jakinija, trenera koji u Kežmanu vidi igrača, koji bi mogao da pomogne na tom planu.

Kežman, bivši fudbaler Partizana, od odlaska iz PSV Ajndhovena 2004. godine promenio je veliki broj klubova, a redom je igrao za Čelsi, Atletiko Madrid, Fenerbahče, Pari Sen Žermen i Zenit Sankt Peterburg.

Za reprezentaciju Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, nastupao je 49 puta i postigao 17 golova.

mondo.rs
 

milvol1989

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
305
Reaction score
0
Локација
Borèa
Grubješić, Odita i Marčeta, svi po jedan gol danas.
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Zna li ko sta se desava sa Ivanom Tomicem ? :?

Zaboravili smo na coveka koji je najzasluzniji sto Partizan dominira u poslednjim godinama , sto finansiski stojimo sjajno u odnosu na druge klubove u Srbiji .

Zahvaljujuci njemu mi gledamo Klea,Moreiru,Krstajica, sto smo gledali Tosica,jucu,Diarru...

Doduse imao je i promasaje ( Zaiem,Ugo,Ednilson...) ali on na ta pojacanja nije trosio pare , dok su pre dovodili igrace sa velikim obestecenjem Peric,Sljivancanin,Lazarevic,Vukelja ... a nista se nisu pokazali .

Mnogi sad zahvaljujuci njemu ima poverenje kod navijaca :cry:

Hvala ti Ivane za sve stosi uradio za klub , vrati nam se jednog dana :respect :clap :D:
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Томић је ту, у Београду. У последње време је виђен више пута у Хумској, посматрајући утакмице Партизана. И европске и домаће.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Žurnal

Кежман: Могао бих да се вратим у Партизан

27 окт, 2010
Тресао је мреже у српском, холандском, енглеском, шпанском, турском, француском и руском првенству. Сад се опробао и у Четвртој лиги Гала и није заборавио посао који је увек добро радио, да постиже голове. Матеја Кежман се појавио у другом тиму Пари сен Жермена минулог викенда и донео аматерима победу против Иврија, али нападач који је ове сезоне одиграо само 17 минута за први тим не очекује неко побољшање статуса.
- Моја жеља је била играм за други тим. Тражио сам од тренера Комбуареа да ми дозволи. Тренирам са првим тимом и само чекам шансу, али нема је. Знам да тројица играча имају предност у односу на мене, али тренер ми је рекао да би волео да ја останем и будем четврти нападач. Мислим да то нисам заслужио – рекао је Матеја Кежман.
Зато са нестрпљењем очекује јануарски прелазник рок, како би напустио ПСЖ, са којим има уговор до лета.
- Ситуација је таква да желим да што пре одем. Да ли ће то бити у јануару или на крају сезоне видећемо. Има доста заинтересованих за мене. Летос сам имао неколико понуда, али нисам желео да одем у неки клуб и тамо носим економу ствари или чистим свлачионицу. Много волим фудбал и желим да га још увек играм на високом нивоу, али ми то овде нису дозволили.- изјавио је Кежман.
Летос се причало највише о италијанској Бреши, па о Грчкој… Прича се да заинтересовани устукну кад чују за Кежманово обештећење или плату?
- Обештећење није проблем и то су глупости које неко лансира, јер ми на крају сезоне истиче уговор, тако да ћу моћи већ у децембру да потпишем за други клуб. Имам понуде са Блиског истока и то ме привлачи. Зову и Американци и то би могло да буде занимљиво, да се опробам, као Бекам или Анри. Видећемо кад дође децембар. Уколико не буде помака остаћу овде, а већ на лето бих да се вратим у Србију и сви знају у којем клубу бих волео да завршим каријеру – рекао је Кежман
На челницима Партизана је да одраде посао.


Б. Ивановић
 

prospekt

Početnik
Учлањен(а)
27.09.2007
Порука
59
Reaction score
0
mislimda nasa uprava treba da zestoko da se baci na to da Kezman vec u januaru dodje ovde....to bi bilo najvece pojacanje za nas!!
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Bolje mu je onda da dodje na zimu i gotovo...Da se malo bolje uigra sa ekipom.Sta si uzeo para uzeo,sad se vracaj! :D
 

MJOY

Početnik
Учлањен(а)
24.01.2008
Порука
3
Reaction score
0
Mladen Božović u Fehervaru u vrhunskoj formi
Hobotnica na golu Fehervara -Mladen Božović pravi čuda u Mađarkoj. Po trenutnoj formi sigurno je među vodećim evropskim golmanima. Uz Andrea Alveša, vodećeg strijelca prvenstva sa 11 golova, Bonja je najzaslužniji što se „crvenoplavi“ o svemu pitaju u Soproni ligi. Crnogorski reprezentativac zaustavlja gotovo sve bezobrazne lopte koje mu šutiraju protivnički igrači, moguće ga je savladati uglavnom samo sa penala.
Gol samo sa penala
- Tako je bilo do prošlog vikenda,igrači Kečkemeta dali su mi gol sa bijele tačke, ali i iz igre, kada su prišli na pet metera. Važnije je ipak, da smo mi njihovu mrežu tresli duplo više puta - uz osmijeh kaže Božović, potom dodaje:
- Stvarno sam zadovoljan svojim partijama. Pohvale stižu sa svih strana, ali me neće uljuljkati. Čvrsto sam na zemlji, bio sam i poslije dobrih nastupa u dresu crnogorske reprezentacije. Znam da mogu bolje i trudim se da svakim danom napredujem.
Mađarski mediji nepodijeljeni su u ocjenama - naš golman - uz golgetera Alveša - najbolji je igrač Fehervara...
- Gledam da što bolje obavim svoj posao. Ide mi dobro, nadam se da će dobra forma potrajati. Prijaju sve te lijepe riječi, ali najbitnije je da igramo dobro. Džaba bih ja branio kvalitetno, ako ekipa ne bi bilježila dobre rezultate.
Poenta je u tome što te ekipa prati - Fehervar je prvi, pa i tvoj doprinos ima pravu težinu...
- Sve ide kako treba. Uprava je angažovala pojačanja, sa ciljem da uzmemo titulu. Prošle sezone nam je izmakla, nadam se da ovoga puta to neće biti. Ovo je skroz nepredvidljiva liga, svako svakog može da pobijedi. Povezali smo, recimo, šest pobjeda, a Debrecin je svega osam bodova iza nas. Prošlogodišnji šampion nam je najveći konkurent, bez obzira što je trenutno peti. Moramo da budemo oprezni. Ipak, vjerujem da će ove sezone proteći u našem znaku - ističe 26-godišnji golman
reprezentacije.
Na ljeto o odlasku
Kakvi su tvoji planovi - sigurno ima poziva nakon fantastičnih odbrana?
- Ima, ali sve je to daleko od realizacije. U Fehervar sam stigao u junu, potpisao ugovor na tri godine, tako da razmišljam samo o što boljim partijama u sadašnjem
klubu. Želim da uzmem titulu u Mađarskoj, pa ćemo onda pričati o drugim temama - zaključio je Božović.
D.K.

ARENA
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]
 

Podgoricanin

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2008
Порука
93
Reaction score
1
Kako pustise ovog golmana nije mi jasno,ako je imao los period trebalo ga je drzati na klubu i sacekati jer ima kvaliteta sto sada i potvrdjuje
 

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
jeste, ali radosavljevic je bolji + bozovic ne vidi dobro.

a i morali smo da dovedemo stojketa grobara i tako zakucamo ciganima ekser u mrtvacki sanduk, tj lopatu zemlje u grob, sto ce reci da pritisnemo dugme na krematorijumu, da ne kazem odrzimo dzenezu... :pop
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Kako sam ja skapirao Kezmanu je prvi cilj da uzme jos malo lovice(malo li mu je bilo do sad) a tek ako izvisi za to onda bi dosao kod nas...
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Kako bi bilo lepo vratiti Kezmana... Tog covek prosto obozavam... U kakvoj god da je formi, verujem da bi nama sigurno mogao da pomogne!
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Igrac kao sto je Kezman moze samo da pomogne! Nadam se da ce opet obuci crno-bijeli dres.
 
Top