Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Никад нисам волео локнастог Синишу, али свестан је он колико Адем у будућности може да допринесе игри Србије, каква Босна какви бакрачи, нема шансе да он заигра за њих

ЕДИТ

Кад је Патријарх Павле испустио своју племениту душу на ртс-у је био прилог испред патријаршијског дома где су се слиле реке грађана да одају последњу почаст његовој светости, у неколико интервјуисаних грађана нашао се и лично Адем. Није новинар напоменуо да је то он, али сам 1000% уверен да јесте јер је немогуће да постоје два иста мирна и повучена момка која личе на њега. И његов кратки одговор је био у складу његове личности, то је доказ колико он воли и поштује своју државу
 
Последња измена:

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Washington dao gol za Borac trenutno je 1-0 :clap :respect
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Иван Обрадовић дао аутогол на Сарагоса - Спортинг Хихон. Тим голом Хихон повео а завршило 2:2.
 

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
i ja sam na svim sajtovima procitao da je obradovic dao autogol. citajuci pomislis da se radi o autogolu kakav je anderleht postigao u beogradu. medjutim, ne vidim ovde neku krivicu obradovica, on je bio udaljen 15 metara iskosa i pokusao da izblokira loptu. sad sto je golman zaplivao, druga je stvar...

http://www.youtube.com/watch?v=gGnP-VIwh4U
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Slazem se. Ovde veca je krivica golmana nego Obradovica, posto je ovaj drugi pokusao da izblokira loptu i isla bi direktno u golmana ukoliko bi ostao tamo gde je trebao da bude!?
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nije greshka ni golmana ni Obrada,jednostavno se desilo.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Ovo bi baš bilo iznenadjenje.Nikada nisam čuo nikakvu najavu, da bi se Mijat bavio trenerskim poslom.
Mislio sam da je lepo ušuškan, u svom menadžerskom poslu.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Mateus debitovao pobedom na klupi Bugarske. :clap
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Neko "u boji" će voditi Ganu, da l' "Plavi" ili "Čika - Crni"?

Dvojica srpskih trenera u konkurenciji za selektora Gane.
Pričalo se o Desaiju ili Skolariju, ali Brazilac je preskup, a proslavljeni francuski fudbaler, koji je rođen u Gani nema trenerskog iskustva.

"Nije dovoljno da vodi poreklo odavde, pa da mu se ukaže takva čast", konstatuje javnost u ovoj afričkoj zemlji.

Čelnici bi mogli da pribegnu oprobanom receptu, dovedi Srbina radi uspeha.

Posle Dujkovića i Rajevca još jedan stručnjak iz Srbije bi mogao da predvodi "Blek Starse".

U igri su bivši treneri Partizana Goran Stevanović i Vladimir Vermezović.

Prvi je bez posla od otkaza krajem prošlog šampionata, bio je svojevremeno pomoćnik Iliji Petkoviću u reprezentaciji SCG. Vermezović je napravio ime na crnom kontinentu jer radi u najpopularnijem afričkom klubu, Kajzer Čifsima.

Uskoro bi trebalo da padne odluka...

sportske.net
http://www.sportske.net/vest/medjun...diti-ganu-da-l-plavi-ili-cika-crni-29986.html
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
:respect
stanojevicrobson1108.jpg
 
Последња измена:

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Prosto mi je neverovatno da Ganjani uzimaju u obzir Plavog a ne Jokana ili Ime Mu Se Ne spomenulo na ovom forumu. Kvalitetniji strucnjaci. A i sto Plavi ima iskustva jebe majku...
 

docco

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
331
Reaction score
1
Локација
Bijeljina
Plavi je ipak pobedio Pikija, selektora Srbije, i to na njegovom stadionu, i to sa igračem manje. Valjda to nešto znači. :D
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Plavi? E onda nek vam je sa srecom :D
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
696
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
новости.рс
Jovetić: Gledam fudbal i nerviram se


V. TOMKOVIĆ | 10. oktobar 2010. 20:45 | Komentara: 0
Bivšeg kapitena Partizana posle teške povrede kolena, čeka barem još šest meseci do povratka na teren. Ni u ludilu se nisam nadao sjajnom startu Crne Gore, ne znam šta se dešava sa Srbijom





KAKO jedan nesmotren start na treningu može da promeni sve... U predsezoni, u vežbanju, stradalo je koleno Stevanu Jovetiću. Mladi as Fiorentine od tada je van terena, a do povratka ga čeka još dug put. Nedavno je drugi put operisan u Nemačkoj, i trenutno je u Augsburgu, gde će do kraja meseca biti na terapijama. Ali, to je samo jedna, prva faza, pošto će na izlazak na zeleni tepih „Artemio Frankija“ morati još da sačeka.
Sudbina se namestila tako da će barem do kraja godina da ima „ratnog druga“, jer je često uz njega Ljubomir Fejsa, vezista Partizana, koji se bori sa sličnom povredom kolena.
- Moja je povreda malo lakša nego Fejsina, ali me čeka još šest meseci do povratka na teren - kaže Stevan Jovetić. - Doktor je prezadovoljan kako teče oporavak, ali, kraće od pola godine pauze, dok sve ne zaraste kako treba, ne može. Nikad se nisam ovoliko odmarao od fudbala i užasno sam se uželeo lopte.
A, kada se lopta zakotrlja na TV ekranu, Jovetić priznaje da je u najtežem iskušenju.
- Kada na televiziji gledam Fiorentinu, Crnu Goru, Partizan, ma bilo koji drugi meč, hoću da iskočim iz kože. Opet, pomirio sam se nekako s tim da me čeka duga pauza, da to ne može da se promeni.
Srce je htelo da izleti napolje Jovetiću dok je gledao pobedu Crne Gore nad Švajcarskom u Podgorici (1:0). Tri meča, devet bodova, „sokolovi“ grabe ka Evropskom prvenstvu!
- Ovom se niko nije nadao ni u ludilu. Da sa svih devet bodova startujemo u kvalifikacijama, i to u jako teškoj grupi, to je iznenađenje za sve. Ipak, ništa nije gotovo, ne smemo da poletimo, već da igramo mirno, staloženo kao i do sada. Još pet utakmica je do kraja trke, može tu svašta da se desi.
Novi test, istorijski, za selekciju Crne Gore je u utorak, kada gostuje Engleskoj na „Vembliju“.
- Engleska je odlična reprezentacija, sa mnogo vrhunskih igrača. Još se igra u njihovom fudbalskom hramu. Mi, međutim, nemamo šta da izgubimo, jer smo sa ovih devet bodova stekli veliki kapital, pa možemo na „Vembliju“ da igramo mirno, rasterećeno. Nadam se da možemo do boda.
U isto vreme nacionalni tim Srbije gostovaće u Đenovi ekipi Italije. Sudaraju se dve zemlje u kojima je Jovetić gradio ime i karijeru, koje jako dobro poznaje.
- Video sam golove protiv Estonije... Nije mi jasno šta se desilo. I dalje smatram da je Srbija uz Italiju najjača reprezentacija u grupi, uz sve poštovanje Slovencima, pa je meč u Đenovi od velikog značaja za obe selekcije. Ne blistaju ni „azuri“, osvojili su samo bod u Belfastu.
Slaže se i Stevan Jovetić da Italija nema u timu zvezde kao nekad, kao uvek u svojoj istoriji, ali podvlači da se „azuri“ ne smeju potceniti.
- Tačno je da nema neke izrazite zvezde kao što su poslednjih godina bili Del Pjero i Toti, ali nema tu nijedno mesto u timu za koje se može reći da je slabo, da taj igrač nema kvalitet. Treba se paziti De Rosija i Pirla, ako bude igrao, a naročito Kasana. Pravi je majstor, od njega sve polazi, pa ako bude imao dan, biće jako teško zaustaviti ga - poručuje srpskoj reprezentaciji Stevan Jovetić, mlada zvezda Fiorentine na bolovanju u Nemačkoj.
FIORENTINA NEMA NI TRUNKU SREĆE
BEZ Stevana Jovetića nema ni rezultata za Fiorentinu na startu nove sezone. Muče se „ljubičasti“, ali bodovi im izmiču.
- Od one prve utakmice kada je priznat gol protivniku kojeg nije bio, sve je krenulo naopako. Nemamo ni trunku sreće. Kvalitetan nam je tim, sve je kako treba, i siguran sam da to mora u jednom trenutku da se okrene u našu korist.
PRANDELI JE OPASAN TAKTIČAR
PRED duel Srbije sa Italijom, Stevan Jovetić posebno naglašava kvalitete selektora „azura“ Ćezarea Prandelija.
- Prandelija jako dobro znam, sa njim sam radio od dolaska u Fiorentinu. Veliki je znalac, opasan taktičar, uvek ima spremljene svoje šeme rada od prvog dana, i sigurno je spremio neko iznenađenje i za Srbiju - kaže Jovetić.



Ех,да Томић има јоветину "главу" гдје би му крај био!!!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.428
Reaction score
11.752
Локација
Beograd
Evo jedne ekskluzivne vesti : cigani zovu Jucu svakodnevno u pokusaju da ga dovedu u zimskom prelaznom roku. On se nesto necka, ali su ozbiljno zagrizli i slaninari, tako da je izvesno da ce se vratiti u Srbiju. Kod nas nece jer su ga krojac i ekipa ispalili za neku lovu, pa misli da ce bolje proci kod cigana - xe,xe kakva naivcina.
 

winnerpfc

Grobar
Учлањен(а)
25.04.2009
Порука
514
Reaction score
1
Локација
PV
Inter hoće Ivana Obradovića!
Novosti online | 12. oktobar 2010. 18:42 | Komentara: 0
Italijanski mediji prenose da fudbaler Saragose brzo može da se prilagodi različitim zahtevima trenera, što mu je veliki plus

sp-obradovic_310x186.jpg

Novo ime i to ne bilo koje se pojavilo na listi želja Intera iz Milana. Kako piše internet portal „itasportpress.it“, srpski reprezentativac Ivan Obradović je po ukusu šampiona Italije i Evrope.
Nekadašnji levi bek Partizana ima ugovor sa španskom Saragosom do 2014, ali i sam Obradović je nedavno najavio da se rastanak primakao.
Na evropskom tržištu Obradović je posebno cenjen zbog brze adaptacije na različite zahteve trenera, bez obzira da li je u pitanju ofanziva ili defanziva.
Dres kluba iz Milana od naših igrača nosi Dejan Stanković, a ugovorom je vezan i mladi reprezentativac Srbije Alen Stevanović.
novosti
 
Top