Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.008
Reaction score
26.072
Локација
ante portas
Pjer Boja je danas pruzio jos jednu odlicnu partiju . Nije imao srece da se ponovo upise u listu strelaca . Njegova ekipa je danas odigrala 0:0 .
Ono sto je zanimljivo za ovaj mec danas , a to je da je 2 puta pogodio stativu :D . Jednom u prvom , a jednom u drugom poluvremenu/glavom/ .
Nije ga danas hteo gol :D Steta , a bio je tako blizu !
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Djukic na Lotelu na pitanje novinarke za koga zapravo navija, Partizan ili Zvezdu izjavio da dete ima pravo na gresku kao dete sam bio zvezdas, a onda uz osmeh rekao: Ja sebe smatram Partizanovcem. :D
Sad je rekao da najvecu gresku smatra to sto je zbog reprezentacije napustio Partizan.
 
Последња измена:

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Radović: Voleo bih još jednom da zaigram za Partizan

13 novembar 2012 | 12:17(3)
Twitter
00086551.jpg
Jedan od najboljih fudbalera poljske Legije i ljubimac navijača ovog kluba je srpski internacionalac Miroslav Radović. Igrački kadar poljskog višestrukog šampiona se menjao, fudbaleri su dolazili i odlazili, ali Radović je ostao tu gde jeste, zbog čega navijači veoma poštuju.

Radović je u prethodnih sedam sezona u Legiji odigrao više od 160 mečeva postigao 32 gola, a neretko je proglašavan igračem utakmice i kola. Imao je ponude drugih klubova, ali je procenio da je bolje da ostane, mada ističe da je spreman i za nove izazove.

- Bilo je zaista dosta ponuda u prethodnom periodu. Dolazile su iz Turske, zvao me je i Monako. Možda sam napravio grešku što nisam otišao u francusku ligu tada, ali ko zna zašto je dobro što sam još u Legiji. Ovo je dobro organizovan klub sa velikom tradicijom i sjajnim navijačima - rekao je Radović i ne krije da je pre godinu dana bio na pragu povratka u Partizan, ali da su okolnosti bile takve da je morao da ostane u Legiji.

- Tadašnji sportski direktor Partizana Mladen Krstajić želeo je da me vrati, ali je zapelo oko obeštećenja. Voleo bih da još jednom zaigram u Partizanu - iskren je Radović znajući da navijači crno-belih još pamte njegov gol u sezoni 2004/05 protiv Dnjepra, kada je tim odveo u osminu finala tadašnje Lige UEFA.

Oko eventualnog angažmana u neki drugi evropski klub ne brine puno, jer, kako naglašava, igra konstantno dobro. Ipak, tvrdi da nikom u Legiji nije svejedno što ove sezone nisu na evropskoj sceni.

- Planirali smo ulazak u Ligu Evrope i teško nam je pala eliminacija pred grupnu fazu. Sada pripremamo ekipu za titulu, a potom ćemo se tokom narednog leta fokusirati na kvalifikacije za Ligu šampiona, jer nam je želja da i tu zaigramo.

Prati Radović dešavanja u reprezentaciji Srbije, jer su mnogi njegovi vršnjaci sada u prvom timu Siniše Mihajlovića.

- Teško je očekivati da zaigram u "orlovima". Sa većinom sam nekada igrao u mlađim selekcijama, poznajem neke dobro. Lepo smo krenuli u kvalifikacijama, ali smo neplanirano stali. Mislim da još ništa nije izgubljeno. Našoj reprezentaciji želim svu sreću i plasman na Svetsko prvenstvo - rekao je Radović.

Legija je u poslednjem kolu izgubila kući od Jagelonije, ali je zadržala čelnu poziciju, dok i ovaj šampionat Poljske najavljuje veliku borbu nekoliko timova za sam vrh.

- Ponovo će biti uzbudljivo. Nas svi vide kao prve favorite za titulu ali tu su i Leh, Polonija, pa i Visla. Možda je dobro što smo sad izgubili, da se malo trgnemo pred derbi sa Lehom.

On dodaje da je zavoleo Varšavu, da ga navijači prepoznaju na ulici, kao i da je u kontaktu sa nekoliko drugih srpskih internacionalaca koji nastupaju u Poljskoj.

- Čujem se i vidim sa Ilievim i Jovanovićem. Ja sam u Varšavi, a oni žive u Krakovu, pa kad stignemo nađemo se. Poljska prestonica je inače veoma lepa i uživam u njoj - naglašava Radović.
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Djukic je po mom nekom misljenju nas najbolji trener(nadam se da necu ban dobiti :D)onda bi Stanoja stavio.
Kad se sjetim samo kako smo leprsavmo igrali u njegovo vrijeme, i ona nesrecna diskvalifikacija ,kad se sjetim samo od tada koliko je bilo slicnih sranja i ni jednom klubu nista.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Prestanite više o tom ciganskom štakoru, koji nas je namerno uništio pred derbi!
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Kakva ljudina :clap! A mi hvalimo one koji nam tapsu sa terena i pokazuju sredji prst! OVO JE PRAVI IGRAC!
Steta sto samo govna sede u upravi i niko nista ne radi da ovaj momak dobije pasos koji je odavno zasluzio! Srce me boli kad citam ovakve stvari..
Dijara za Mozzart SPORT: Krivo mi je što protiv komšija nisam zatvorio krug!

“Obožavao sam utakmice sa Zvezdom. Gol u derbiju te svrstava među „besmrtne“ fudbalere na Topčiderskom brdu, a mene je baš išlo. Siguran sam da će Lazar Marković rešiti meč”, kaže Crna mamba

1352908030241.jpg

Godinama unazad uoči večitog derbija sa „juga“ je odjekivala poznata pesma kojom se komšijama „pretilo“ Laminom Dijarom. Malo koji špic Partizana u poslednjih 20 godina je bio takva „smrt“ za Zvezdu, kao večito nasmejani Senegalac, koji je po pet puta bio strelac i asistent, što je učinak vredan antologije okršaja crno-belih i crveno-belih.

Ipak, sreća je i njemu okrenula leđa u povratničkom mandatu u Humsku, pa se na derbiju na Marakani u prvom meču polufinala kupa pod komandom Avrama Granta ispromašivala Crna Mamba „za sve pare“. Danas, Grobari imaju neke druge potencijalne junake, Lamin Dijara će iz Antalije pratiti utakmicu i, naravno, zdušno bodriti Partizan.

“Dobijaju crno-beli! Nemam dilemu da će slaviti, bolji su tim, u boljoj formi, sada sa osam bodova prednosti na tabeli mogu mirne glave da uđu u utakmicu, jer im odgovara i remi. Partizan će čekati svoje šanse, a ima dovoljno kvalitetnih igrača koji bi mogli da kazne svaku grešku crveno-belih”, bodri Dijara doskorašnje saigrače u razgovoru za Mozzart SPORT.

Na konstataciju da Partizan u ovom timu nema takvu „mambu“ kakav je on bio, Dijara se odmah pobunio!
“A ne, ne… Ima Partizan Lazara Markovića! Strašan je igrač, pravi majstor, neverovatno brz, on je najbolji fudbaler crno-belih i siguran sam da će rešiti „večiti derbi“. Potrebno je samo da malo više veruje u sebe, da ima samopouzdanja pred protivničkim golom. Nije pogodio protiv Intera, ali će mu se vratiti protiv Zvezde. Videćete! Lazar je suvo zlato Partizana, čeka ga sjajna karijera”.


GDE MI JE PASOŠ!?

Neće se vraćati
Lamin Dijara da igra fudbal u Srbiji, ali je uvek govorio da hoće da živi u Beogradu kada završi karijeru.
“Sada je i to neizvesno, jer nikako da mi daju pasoš! Odavno sam predao sva dokumenta, međutim, kako sam otišao iz Beograda, kao da sam u zemlju propao, nema nikakvog odgovora na moje zahteve, a redovno zovem da pitam šta se dešava. Bez državljanstva ne mogu ni da kupim stan u Beogradu, zato što, kako sam razumeo, ne postoji neki sporazum o reciprocitetu između Srbije i Senegala. Sredstva za kupovinu stana stoje, pa kad dobijem pasoš, ako se sete da mi ga daju, postaću definitivno stanovnik Beograda”
, kaže Dijara.

Nedostaje večiti derbi Laminu Dijari...
“Obožavao sam utakmice sa Zvezdom. Gol u derbiju te svrstava među „besmrtne“ fudbalere na Topčiderskom brdu, a mene je baš išlo. Krivo mi je samo što se nisam i oprostio od Partizana golom protiv komšija, da zatvorim krug”.
13529116686494.JPG

Nekog novog povratka u Humsku, gde bi mogao da „popravi“ taj propust, ipak neće biti.
“Nema od toga ništa. Pravo da vam kažem, ovde sam se malo odmorio, jer je sve drugačije. Nema tog pritiska i tenzije da stalno moraju da se dobijaju utakmice, da svaki kiks izaziva mobilizaciju, negodovanja. Duša mi se odmorila od težine dresa Partizana, ali crno-beli ostaju u mom srcu zauvek, kao najdraži klub za koji sam ikada igrao”.

Iako su ga u Humskoj na kraju proglasili maltene spremnim za staro gvožđe, Dijara je u Turskoj zaprepastio Fenerbahče usred Istanbula, sa dva gola koja su njegovom timu donela pobedu.

“Odigrao sam 11 utakmica i postigao četiri gola. Nije to baš skor na koji sam navikao, ali verujem da će biti bolje. Najvažnije je da sam zdrav i da redovno igram, pa imam šansi da popravim učinak. Fenerbahče jesmo iznenadili, međutim, nema opuštanja. Mi smo mali klub koji se bori za opstanak, pa moramo da grabimo svaki bod sada dok smo u dobroj formi, da ne bismo na proleće došli u situaciju da strepimo do poslednjeg kola”, kaže Lamin Dijara.
mozzartsport.com
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
O Đuri govnaru više ne treba ni pričati, on je verovatno i zaboravio za Mambu. Ali meni je jedan od većih minusa tandema Stanojević-Krstajić upravo ovaj čovek, Lamine Diarra. Bio je drugačiji posle oporavka od povrede, nema priče, ali tako se lako odreći jedne inostrane legende našeg kluba je za svaku osudu.
Stanojević ga više nije želeo u timu, Krstajić nije hteo da mu pomogne oko pasoša... TOTALNO NEPOŠTENO PREMA MAMBI!

Sve najbolje Dia!
 

zugrobar

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
1.638
Reaction score
971
Локација
Морава
Делибашић дао 2 комада за ЦГ против Сан Марина у квалификацијама за СП.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
http://www.fifa.com/associations/association=tha/nationalleague/standings.html

Mislim, čisto da vas informišem da je ovo prvenstvo gotovo, da šampiona trenira Slaviša Jokanović i tako to...neefikasna mu ekipa, prima puno golova, ima puno poraza, bila je baš drama na vrhu sve do poslednjeg kola...bravo Jokane!

http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1798589.html

Duša me boli koliko se usrani FK Đurgarden ogrešio o njega...to je strašno...

Čovek kome je drugi uzastopni plasman u Ligu Evrope (nakon 2 uzastopne duple krune i nakon što se prvi put plasirao u Ligu Evrope zato što je BRUTALNO POKRADEN za Ligu šampiona) "računat" kao kataklizma za ceo klub...

Godine prolaze, osećaj sramote ne prolazi...
 
Последња измена:

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Vukic je i dalje u Partizanu, a Rnic i Robi Stevanovic su se posvetili poljoprivredi.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.127
Локација
Žrnov
Zeznuo si se... ima u Pazaru jedan Rnić, ali to nije naš Nemanja...
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Diara dao gol Besiktasu u porazu Antalije 3-5
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Fiorentina ove sezone igra odlicno. Montela izgleda itekako ima potencijala kao trener. Jovetica nema u poslednja 2kola, verovatno je povreda u pitanju, Savic je igrao poslednja dva meca kao starter sto me raduje, nije mi bilo jasno kako je Tomovic mogao da ima prednost u odnosu na Ramba. Ljajic igra standardno, sada kada ga nema Joveta pocinjao je a kada se vrati verovatno ce na klupu pa ulazi u 2.poluvremenu. Sve u svemu samo neka nasa Fiorentina gazi, cetvrti su za sada a drugosplasirani Inter im bezi svega 1bod
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Mogao bi Falji neko novo bratstvo navijaca da nam sredi.. :)
 
Top