• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

BORBA ZA PRAVDU!!!

nemavise

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
73
To na obilićevom je bilo tipa 17og, a on je preminuo 29og (Septembra, cini mi se)
 

XEPOJ

Početnik
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
180
Локација
Ohio
Jeli istina da je Kica sada sa agentima.na Jugu.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
6.870
Локација
Nedodjija
zajebite te price, preterujete sa pljuvanjem Juga.

Dosta losih stvari ima tamo, ali i dalje ima iskrenih Grobara.
Bili na jugu i ostlai na jugu. Na jugu ce uvek biti iskrenih grobara ma koliko se olosa tamo nakotilo...
 

charlie sheen

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
87
Локација
Србија
Ali zašto jebeno svi koriste rečenicu "pljuvanje po jugu/istoku" kada god neko iznese činjenice protiv takve tribine. Kako istina može da se ispljune? :rolleyes: Sada ovde mogu tekst na tri strane napisati za svaku od frakcija, a da u njemu ne bude nijedne laži.

"Dosta losih stvari ima tamo, ali i dalje ima iskrenih Grobara." -SpejsNigrutin

Prijatelju, bolje reći "U svakom kukolju žita ima" ..
 

pfcgrobar

Početnik
Учлањен(а)
27.10.2007
Порука
8
zajebite te price, preterujete sa pljuvanjem Juga.

Dosta losih stvari ima tamo, ali i dalje ima iskrenih Grobara.
Bili na jugu i ostlai na jugu. Na jugu ce uvek biti iskrenih grobara ma koliko se olosa tamo nakotilo...
Druze, nemoj da pricamo tako jer ako otvorimo pandorinu kutiju bice svasta. Jug i trenutno stanje juzne tribine je katastrofalno a naravno da ima iskrenih Grobara, osim onih koje boli ona stvar za rezultat utakmice. I oni Splicani i sve... katastrofa brate! Dosli iz Splita na juznu tribinu da prave haos... ma dno.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
5.631
Bio sam na licu mesta... Upali, polupali a tog momka su jebeno polomili od batina neki sasvim drugi likovi koji nisu ni videli sudnicu! Svi koji su se zadesili tu su privedeni, uglavnom,... Grupa nekih likova je sve sjebala, da se oni nisu pojavili on bi ostao ziv.
Posto kazes da si bio na licu mjesta upitacu te nekoliko stvari. Tog momka mislis na Tatona pretpostavljam su prebili ti likovi koji nisu videli sudnicu od kojih, iako pises da su skoro svi privedeni, vjerujem da nije niko priveden? Ovo su pitanja za razjasnjavanje, a dalje idu, ako sam dobro shvatio to sto si napisao, konkretna pitanja.

Znas li ko su ti likovi i da li su se tu odjednom pojavili, nevezano za tu grupu koja je u zatvoru, uradili sto su uradili i izgubili se?

Drugo, jesi li i ti bio uhapsen i jesi li svjedocio o ovome sto pises?
 
Top