Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dragan Mance - njegova duša lebdi nad jugom

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.898
Reaction score
5.371
Локација
JNA
E moj Dragane..sve si imao, samo nisi srecu! Ostala je tuga..:navijac:icon-cry:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.306
Reaction score
37.288
Локација
Beograd

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.320
Reaction score
16.856
Отишо си Драгане, остала је туга, увек ће те волети Гробари са Југа,
А на Југу нема никог, црни гавран облеће,
Отерај га Драгане кад Гробари неће.

sickmouse

Grobar
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
269
Reaction score
389
Локација
BL

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
3.038
Reaction score
3.597
E eee prosdje i 40 godina od preranog odlaska rasnog golgetera i nase legende Dragana Mancea. Vest o smrti Mancea sam cuo na odsluzenje vojnog roka u Obrenovcu, bilo je i idiota koji su se radovali ovoj tragedii. Bilo i neponovilo.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.575
Reaction score
44.488
Локација
Beograd
Imao sam tačno mesec dana života kada je napustio ovaj svet, ali je neverovatan osećaj, kao da sam živeo paralelno sa njegovim životom.
Moj prvi derbi je bio 1995.(101. inače) u rupi, na 10 godina od pogibije, a sećam se, osim pobede tamo nakon 18 godina(Tešović iskoristio jedan od brojnih mega kikseva protiv nas Milojevića), da su Grobari 23 minuta sedeli i ćutali i sa Istoka mi nikako nije bilo jasno, zašto samo naša strana kulira.
Nakon 23. minuta kreće ogromna bakljada i od tog trenutka i objašnjenja ćaleta o čemu se radi, nekako sam se svezao sa njegovom veličnom i uticajem na sve moje generacijske drugove, sa kojima sam posle išao na tribinu.
Onaj film sam pogledao jednom i ne mogu više, nema šanse.
A da, neverovatno da svi stariji likovi sa kojima sam prozborio ikad o Manceu, bili i pripadnici i one strane brda, znaju gde su se nalazili i šta su radili tog trenutka kad su čuli tu užasnu vest...