Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.646
Reaction score
4.199
Miklja je valjda morao da ga pozove, jbg, predsednik KSS je ipak, a Dule ko Dule, isao bi prsa u prsa, makar i da bude jedan na tri, jer je i onaj ne osobito recit i obavesten selektor ipak za jAkU srPskU liGu i jacanje klubova iz unutrasnjosti.

Nadam se samo da ce mu i Miklja postaviti par neugodnih pitanja, jer ce biti vrlo neukusno i negledljivo ako spopadnu Duleta i isteraju svoju "istinu".

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.542
Reaction score
21.741
Локација
Beograd
Ako se neko seti da ostavi linkove da gledamo Duleta večeras kako zakucava ćokija.

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.921
Reaction score
25.314
Локација
Академија
Је л' гледао неко емисију? Ако се Дуле слизао са Човићем, кажите ми да не гледам узалуд. Још једно разочарење не бих преживео.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.542
Reaction score
21.741
Локација
Beograd
Ja sam gledao povremeno...nije bio oštar prema ćokiju toliko, barem to što sam ja gledao.

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
386
Reaction score
1.422
Ne znam sta su ljudi ocekivali pa su se razocarali, cim je pristao da bude s njim u emisiji znalo se da Dule tu ne moze nista da dobije, samo moze da izgubi, da mu nista dobro emisija doneti nece.. Coravi je zajeban igrac i ima mnogo vise informacija od Duleta. Sto se mene tice nista manja mi nije legenda danas nego juce pre emisije

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.347
Reaction score
8.628
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Ostoja, zabrani mu i u drugi red...
Baš bi voleo da objasniš detaljnije ovaj svoj post, ali ozbiljno.

Inače, ako jedan jebeni podkast, u kojem se nije desilo ama baš ništa epohalno, menja celokupno mišljenje o Duletu, onda jbg.
On je prosto bio u nezgodnoj situaciji, jer je, uz Pešića, domaćin ove emisije, a svi osim njih dvojice su gosti.
Miklja je pokušao da napravi istu situaciju kao što je bilo kod Olje Bećković, a Dule bi odbijanjem da bude u emisiji odstupio od nekih svojih uverenja, a dobro znamo da se on ne povlači ni pred kim. Ne treba to da dokazuje svaki put.
Tačno je da ćoravi ima mnogo više informacija, igra na tu kartu i vrti svoju provokativnu priču svaki put.
Dule svakako ima svoje stavove i mišljenja od kojih ne odstupa, bilo to kroz agresivan pristup ili kao sinoć.
Pešić je najmanje pričao, a to što je pričao je bilo skroz korektno, prema Duletu.
Ljudi su masovno očekivali ne znam ni ja kakav okršaj, zato i razočarenje mnogih.
Za kraj, generala su mnogi već izdali i napustili jednom, a koliko vidim, isto će biti i sada, nakon nekog nebitnog podkasta...

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
240
Reaction score
1.553
Stvarno, sto rece pfc4ever, ne znam sta ste ocekivali?
Dule vise nije, ne svojom voljom, nista u KK Partizan, niti u JSD Partizan, te prema tome nie duzan da bude niciji, sem svoj, advokat, a narocito ne kada je video kako se Partizan poneo prema njemu ukljucujuci tu i nas navijace.
Ne postoji veca cena od one koju je Dule platio u pokusaju da odbrani Partizan od "kusog i repatog, i ala i vrana, koje su se urotile protiv naseg kluba".
On, covek, nikome nista ne duguje, a svi dugujemo njemu, i jedino sto mozemo je da ne propustimo priliku ca cutimo, kada nam se neka njegova izjava ne dopadne.
Mozda bi mogli da ga kritikuju samo oni koji su Partizanu dali isto koliko i on ili vise od njega, a takvih nema i tesko da ce ih biti...
Ajd da ublazim malo ovaj kriterijum pa da kazem da bi mozda mogli da ga kritikuju i oni koji su na sopstvenom iskustvu saznali kako je to izgubiti i zdravlje i posao za nesto za sta se boris, pa ako ste takvi, evo vam prilike, pazljivo cu procitati sta imate da kazete, ali nesto ne verujem da takvih ima..
U suprotnom, vazi ona izreka "lako je tudjim kurcem, gloginje mlatiti".
Ono govno sa nadenutim imenom Ostoja, takvom coveku trazi da plati kartu za utakmice KK Partizan, poredeci Duleta sa svojom zenom, za koju kaze da joj je on kupio kartu iako je predsednik kluba!!!
Majstore, da svu svoju familiju stavis na vagu, i sve svoje milione eura da das Partizanu, to ne bi bilo ni blizu onome sto je Dule dao za ovaj klub jer sve sto ti imas moze da se kupi, ali ono sto je Dule dao Partizanu jednostavno nema cenu.
Da, Partizan ce istinski biti oslobodjen, tek kada Dule bude ponovo u klubu, na poslu ili funkciji koju on izabere.

Последња измена: