Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dule Vujošević

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
577
Reaction score
1.234
Dule je lepo rekao, ima Partizan jos legendi, ali je nakako na njega bolesnog palo da ponovo jedini pita covica oci u oci neke bitne stvari.

Izgleda da i cigani malo zele da operu ruke od patuljka, to je nesto sto moze da raduje. Popeo se i njihovoj upravi na kurac, moze tu da bude cirkus.

Otprilike su se slozili da licencu moramo da jurimo zajedno sa gancima, jebiga bolje ista nego nista.

Vujosevicu svaka cast kao i uvek. Pored bolesti, koje mu utice i na koncentraciju kako je sam rekao i dalje je prvi na liniji odbrane, i samo je pitanje vremena njega u prvom redu arene. Nece moci ni Ostoja da ostane dugo nem kada je o tome rec.

I moralnom putuljku svaka cast jer se pojavio licno, za razliku od placipicke vucica koji ovo moze samo da sanja.

P.S. Dobili smo potvrdu od govneta malog da je u saradnji sa andrejem v. I kokezom uvodio cigane pored policije na derbiju.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.273
Reaction score
17.914
Локација
underground
Nece to biti kao nekad ako neko ocekuje.
Ne znam sta su ljudi ocekivali.
Niti je Dule vise njihova prva meta posto su ga odstranili iz Partizana, niti Dule moze i treba vise da bude prva linija odbrane jer nije u klubu.
Nisam ja vidio da je on tu nesto promenio misljenje o coravom samo sto vise ne upada u vatru, a uostalom i domacin je emisije. Druga je stvar sto su svi ocekivali isto sto i pre 10 godina.

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
462
Reaction score
4.210
Локација
Beograd
Neću ni gledati emisiju, kao što ni većina komentatora nije gledala Duleta kad su ga razapinjali ne bi li otišao iz Partizana.
Alo ljudi, Duško Vujošević, general! Ustanite prije nego bilo šta kažete!
Mogao je da u programu uživo uzme 1000 evra iz ruke ćokijeve ništa niko ne bi smio da mu kaže. Dok ste bojkotovali izbore i predavali bele listiće on je bio sam protiv državnog aparata. Tišina moliću.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.171
Reaction score
6.317
Локација
Beograd

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
774
Reaction score
5.072
Ono sto ja vidim je rumenu pudlicu koja po svim mogucim medijima upinje da ne ode u zaborav... A sa ove pozicije ne moze vise da polarizuje, samim tim postaje potpuno nebitan, jer nista drugo nikad nije naucio da radi osim da manipulise ljudima tako sto ih pravi zrtvama... A pretpostavljam da je zvala odlucio da ga skloni, dok jos moze, sa pozicije gde je imao ozbiljnu manipulativnu moc da se ne okrene protiv njega, kao sto je protiv sloba i Djindjica.

Dusko? Duska su svi izneverili. Pocevsi od nas navijaca, preko dugogodisnjih saradnika do ovih novih koji ni ne zele da on prisustvuje utakmicama, a ne da bude na prirodnoj poziciji u klubu gde bi radio sa mladima. Pogotovo sada i ovakav, kada se potpuno smirio je idealan za to. Da su JEDNOM navijaci stali iza njega, cak bi i ova zemlja sigurno bila drugacija. Ali on nam valja samo kad bije nase bitke jel? Kad trosi svoje zdravlje da bi stajao ispred nas? A kad mi treba da stanemo ispred njega onda kurcina. I zbog toga on kao domacin emisije treba sta? Da iznabada coravo govno i nastavi da potura svoje dupe za navijace koji kad su imali 1000% ispravnu opciju na izborima odabrali nesto drugo. Ne. Sve ovo ide ka jednom smirivanju koje jeste zdravo. Jer citava ova vlast i sve ovo oko nas pociva na podeli. Nek se smiri...

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
462
Reaction score
4.210
Локација
Beograd
Na osnovu Ostojine konferencije danas mislim da će Dule uskoro doći tamo đe mu je mjesto. Baš ga peckaju svi zbog prvog reda.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
559
Reaction score
3.081
Локација
Панчево
Ne znam sta su ljudi ocekivali pa su se razocarali, cim je pristao da bude s njim u emisiji znalo se da Dule tu ne moze nista da dobije, samo moze da izgubi, da mu nista dobro emisija doneti nece.. Coravi je zajeban igrac i ima mnogo vise informacija od Duleta. Sto se mene tice nista manja mi nije legenda danas nego juce pre emisije
Kako ne znaš?! Pa očekivali su ljudi da Dule nabode ćoravog, izvadi mu oči i slomi kičmu, a onda izađe iz studija, ode i sjebe Vučića. Pošto mi ne možemo, ne umemo, niko nam ne valja, i očekujemo heroja, vođu, savršeno biće, moralno bezgrešno, kome niko neće naći nijednu zamerku. Voli svetina krv, ali tuđu.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.137
Reaction score
6.052
Локација
Slobodarska Skotska
99% onih koji su ocekivali da ga Dule nabode bi, u istoj situaciji, da se nadju oci u oci sa Coravim ili Pickoustim u studiju, im ga posisali u slast (figurativno receno). Srecom, takvih nema previse na ovom forumu. Puna podrska Duletu sta god da odluci da uradi.

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
6.212

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.533
Reaction score
8.164
Локација
Novi Sad
Dule je dao maksimum sinoc.. ostao je kulturica, nije upao u govna gde je ovaj najjaci, a opet je provukao tri zakonitosti:
1.coki kadrira i sklanja sudije
2.coki uvodio sa andrejem i kokezom navijace kad je hteo
3.coki je uz svaku vlast

Izneo sve uz predambulu da se ogradjuje jer je "tako čuo"- sve je jasno.

Ko je slusao pazljivo mogao je da cuje.

Sto se mene tice dovoljno.