Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Izguglaj reč sarkazam.Baš bi voleo da objasniš detaljnije ovaj svoj post, ali ozbiljno.
Ne znam sta su ljudi ocekivali.Nece to biti kao nekad ako neko ocekuje.
Necu nista ostrije da pisem o coveku koji nam je toliko toga dao, ali posle svega, moram reci samo jedno: "Ipak je Obradovic Zeljko samo jedan". Od mene toliko, razocaran sam skoz na skroz.
Gadi se i meni mnogo stosta, jebi ga, ali imam svoju glavu i misljenje, ma protiv koga to bilo.Koliko mi se gade ovi pokusaji da se uzdigne Zeljko time sto se nipodastava Dule, i obrnuto.
Sve ok brate, samo ne volim sarkazam jbg.Izguglaj reč sarkazam.
Kao što rekohOstoja je populista. Bude li se ova tema sa Duletom i sjedenjem u prvom redu, negativno odrazila na njegov imidz, gledacemo mi Duleta cim prije
Kako ne znaš?! Pa očekivali su ljudi da Dule nabode ćoravog, izvadi mu oči i slomi kičmu, a onda izađe iz studija, ode i sjebe Vučića. Pošto mi ne možemo, ne umemo, niko nam ne valja, i očekujemo heroja, vođu, savršeno biće, moralno bezgrešno, kome niko neće naći nijednu zamerku. Voli svetina krv, ali tuđu.Ne znam sta su ljudi ocekivali pa su se razocarali, cim je pristao da bude s njim u emisiji znalo se da Dule tu ne moze nista da dobije, samo moze da izgubi, da mu nista dobro emisija doneti nece.. Coravi je zajeban igrac i ima mnogo vise informacija od Duleta. Sto se mene tice nista manja mi nije legenda danas nego juce pre emisije
Cekali bi da dodju kuci i onda bi kuckali po netu kako su mu se mrstili dok je izlazio iz maksijaBaš me zanima da li bi ljudi koji sebe smatraju navijačima Partizana, kada bi sreli Čovića u Maksiju na kasi, ušli u duel s njim ili bi ga samo mrzeli dok ih sećanje služi.