Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2011/2012

Статус
Затворена за писање одговора.

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Очигледно некима није довољна победа над Реалом да уживају, него воле да пљуцну па то ти је! Ове што критикују у оваквим моментима опште радости имам само једну поруку " Знам да вас боли што Партизан побеђује - али спремите се, велике победе тек следе, а још кад Радуле, Чаки, Милосав . . . буду јунаци победа дефинитивно ћете да поцркате од муке"!!!!!! Све честитке читавом КК и наклон до паркета!!!

Koliko sam ja primetio,niko nije "kritikovao" pobedu nad Realom.
A ono "znam da vas boli kad Partizan pobedjuje ... i pocrkacete od muke" mi ne zvuci bas razumno i normalno.Ne verujem da takvih(koje boli kad Partizan pobedjuje)ima na ovom Forumu.
Sto se tice utakmice sa Zabarima,dobro bi bilo da se nastavi ova lepa serija pobeda.Nema razloga da ne bude tako.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Много тежак противник, појачали су се најстрашније могуће...

Али, опште је познато да ми можем да добијемо сваког... Једноставно, много од нас зависи, ако успемо да поправимо шут споља, уз стандардно добру игру под кошем, можда се и вратимо као победници из Милана!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Да ће вечерас бити тешко-биће, да је противник фаворит-јесте, да игра на домаћем терену, и то стоји, али... Не морате бити стручњак да бисте увидели шта је кључ наше победе, не само вечерас него у свакој утакмици! Пре свега ми имамо једну од најбољих центарских линија, у преводу имамо најбољег, стога мора се њему створити простор, а то се најбоље ради убацивањем којег шута за три поена, или бар шутева за 2 ван рекета! Али га не форсирати превише, јер знају они да ћемо ми ићи на Пекмена највише, па ће се и трудити да га што пре избаце напоље, што удвајањем, што покушајима да га оптерете личним грешкама! Значи убациш шут, па на Пекмена, и тако наизменично, колико можемо и колико нам дозволе! Даље, не смемо губити лопте без везе... Сведемо ли их на минимум и ту ћемо имати предност! И наравно уз праву борбу мислим да имамо добре шансе вечерас... Не бих волео да видим ону незаинтересованост и опуштеност коју смо умели да имамо на гостовањима у ЕЛ! Е сад ово делује лагано када ми пишемо по форуму, да ли ћемо теорију спровести у праксу видећемо! Још уз солидан број навијача тамо, имамо чему да се надамо!
 

Dr.Hofmann

Guest
Pozdrav svima iz Milana.

Kao sto pretpostavljate, utakmica se ovde ne oseca, izuzimajuci nas kojima gore glave. Prazan hod smo iskoristili da posetimo Memorijalni centar "Ica Bogdanov" u Djenovi.

Sudije su te koje su. Ja bih poceo s Raskom, buru je tanjih zivaca, treba pokusati odmah ga poljuljati.

Imamo sansu, samo hrabro.

Jesu li mu podigli spomenik sve sa "cvikcangama" u rukama:D?

Imate fin izbor italijanskih vina pa udrite do večeras, imate vremena da se kvalitetno pripremite :ziveli
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
Veceras nam treba jedno ludoooo sutersko vece kao protiv zagreba i to je to!
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Prva stvar kao uvek je odbrana, ako odigramo blizu kao protiv reala imamo šanse u suprotnom teško. Odbranu možda može da zameni ludo šutersko veče. Ali bi ja igrao na siguricu, udri u odbrani! Ako pored toga proradi šut, odlično. :napred Partizan
 

Aristotel

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
163
Reaction score
18
Локација
Leskovac
Moze li neko da mi posalji link gde je dobar prenos, jer do sada nisam imao srece sa strimovima a nemam sport klub.
 

Dr.Hofmann

Guest
Baš su ovo govna prve klase sa RTS-a jebo ih onaj janjojedac Tijanić sve odreda u dupe, da je kojim slučajenm cigan mala na našem položaju svake godine bi gledali specijalne emsije koje bi počinjale 2 sata pre početka svakog evroligaškog meča.


Kako čujem otišla su 2 busa za Milano iz Bg-a, +gastosi+ovi "privilegovani" što idu sa upravom:D+Zagor tako da možemo očekivati solidnu podršku večeras za igrače .
 

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22
Detaljno analizirajuci tim Milana, zakljucio sam da su pre svega ekipa koja ima uzasno mnogo opcija u napadu. Za razliku od nas njima je igra na post up pocija druga opcija za centra, a prva za neka krila poput Herstona, Galinarija i ponekad Focisa, i tu ce izuzetno biti bitno da ih sastavimo, ali ne sumnjam da ce Cakarevic, Lucic i Macvan odigrati dobru odbranu. Cakarevic i Lucic su igraci koji imaju korektne fizicke predispozicije i ocekujem da ih danas iskazu najvise u odbrani. Sto se tice Nikolasa, Burusisa i Kuk-a, oni su mi manja briga. Nikolas je divljak i njega ce ili hteti ili nece, ali odbrana na njemu je manje bitna, jer je on igrac koji pogadja i preko ruke i kada je sam. Sto se tice Burusisa, njega treba pokusati isprovocirati i sto pre ga napuniti licnim greskama, i probati odigrati sto bolju odbranu kada bude napadao licem ka kosu. Kuk je vece navikao da ga mi trpamo :D. Dakle kao sto je vecina vas rekla, kljuc je u dobroj odbrani, i najvise odbrani, a manje u procentu suta. Prilicno sam pun optimizma pred vecerasnju utakmicu, narocito kada sam odgledao KZS gde mi je Vlada nekako delovao samouvereno i ubedjen sam da zna slabosti zabara i da cemo te slabosti iskoristiti. Ko je u Milanu, neka pruzi podrsku igracima, mi cemo pokusavati da ne razbijemo TV, a ja sam siguran da cemo veceras svi oko 22:45 biti prezadovoljni!!! Ajmo crno-beli...
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Nisam neki preterani optimista za veceras (iako uvek postoji taj pritajeni optimizam kada igra Partizan pa makar i protiv selekcije sveta) iz razloga sto nismo blistali na gostovanjima u Italiji u poslednje vreme. Jedino prosle sezone sa Vladom u Sieni ali tad nas pokradose zestoko u poslednjoj cetvrtini i sa Duletom protiv Lottomatike kada smo izgubili u produzetku na neku glupost.
Sve ostalo su bili glatki porazi.
Njih udarni trio je Galinari - Burusis + "dzoker" Halston.
Uz veciti uslov zvani odbrana (ovde posebna paznja na sut spolja i kako se krece nasa "strana" pomoc), kontrola skoka je zivotno vazan, ako se setimo mi smo od grckih cigana izgubili u Parizu zbog Burusisa i njegovih skokova u napadu, tako da ne brine me njegovo sirenje odbrane (ove sezone u evroligi sut za 3 1/4), dakle zakljucati reket ofanzivne skokove svesti na minimum.
Ako nas krene sut kao sto neki prizeljkuju onda ce biti svasta. Mi samo treba kontrolisano da furamo svoj stil uz nadu da nas ne pokradu i to je to,
Ocekujem da Dragance osim odbrane zasija malo vise u napadu, iako ce biti istrosen u odbrani.

Srecno nam bilo veceras. :BB
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Nisam neki preterani optimista za veceras (iako uvek postoji taj pritajeni optimizam kada igra Partizan pa makar i protiv selekcije sveta) iz razloga sto nismo blistali na gostovanjima u Italiji u poslednje vreme. Jedino prosle sezone sa Vladom u Sieni ali tad nas pokradose zestoko u poslednjoj cetvrtini i sa Duletom protiv Lottomatike kada smo izgubili u produzetku na neku glupost.
Sve ostalo su bili glatki porazi.
Baš iz tog razloga mislim da je došlo vreme da se prekine tradicija.Iz meča u meča se igra diže na viši nivo. Daj bože da se to valorizuje večeras.
Armani nije još sklopio sve kockice. Nadam se da im večeras nećemo pomoći u tome svojim glupostima, ovo je meč koji može da odluči dosta toga, kako na tabeli tako može da bude i zalet za dalje što se nas tiče. :napred Partizan
 

Jole

Grobarčina
Учлањен(а)
15.03.2007
Порука
1.076
Reaction score
58
Локација
Београд
Кључни детаљи по мени:

- утакмица на мали број поена
- напунити Бурусиса фауловима што брже
- користити максимално удвајања на Пековићу, што значи да нам треба добар проценат за 3
- улога Чакаревић у одбрани на Галинарију
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Najvaznije za nas je da odigramo jaku odbranu i da sacuvamo Pekovica od problema sa faulovima, tj. da on odigra preko 30 minuta. Milano je opasan spolja, ima odlicne sutere, ali ipak oni nisu nivo Realovih spoljnih igraca, pa ako smo njih uspjeli da zaustavimo (odlicna odbrana tokom svih 40 minuta, uz par gluposti) zaustavicemo i ove. Ako ispunimo ova 2 uslova, siguran sam da cemo u najgorem slucaju imati solidan rezultat za nas, barem poraz sa jednocifrenom razlikom. Za nesto vise nam treba malo bolji Lou nego protiv Reala, sto je sasvim realno, s obzirom da mu forma raste, a i Milano nije nesto specijalno defanzivno, kao i da pogodimo ponesto spolja, barem 5,6 trojki uz procenat preko 30% i igracemo egal zavrsnicu, u kojoj mislim da cemo imati vece sanse za pobjedu. Mi rastemo kao tim i dobili smo neke utakmice u neizvjesnim zavrsnicama, a oni se jos traze, plus njima je ova utakmica pod moranjem. NAPRED PARTIZAN!!!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.771
Reaction score
55.475
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Много су јаки поготово у код куће.
Има више фактора да их добијемо од критеријума, односа фаулова Пековић Бурусис, Чакареве одбране на Галинарију и Милосавове на Николасу,па и Мачванове на Фоцису, нашег шута, да не кењам много, али ја ћу бити задовољан са неким часним поразом.
Херстон је по мени прецењен играч, а и да ваља остао би у монтепаскију не код ових цигана :D
Али с обзиром како сам пре две године рекао да је утакмица са олимпијакосом она која може да промени ток сезоне, да нам сада против Реала коначно треба један јак скалп, сада да кажем да нам треба нека победа на страни :D
 
Последња измена:

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22
A Herston ti je igrac koji puno radi za ekipu, a i trenutno igra mnogo bolje nego u Sijeni prosle godine. Ne treba njega potcenjivati, nikako!
 

Qaaph

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
644
Reaction score
47
Локација
Coruscant
Bio bih zadovoljan cak i sa porazom do deset razlike. Greske koje smo pokazali protiv Makabija (lopte bacene u bunar, losa resenja u kontrama, promasaji zicera,...) smanjiti na minimum, i uz normalno sudjenje, mozemo se nadati nekoj egal zavrsnici gde je sve moguce. Sto se tice odbrane, vec ste sve lepo analizirali. Bitno je zaustaviti dosadnog Burusisa.
Ajmo crno-beli!:pfc:
 

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
"Molim igrace Partizana da danas pobede, ako mogu, a ako ne mogu, onda drugi put kad budu mogli" - Dusko Radovic
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top