Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2011/2012

Статус
Затворена за писање одговора.

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Где сте сад' пљувачи, не ваља вам тренер! :roll:

Отишао је Дуле, остала је магија.

Невероватна победа, ово може само Партизан. Био сам у викендици тако да сам утакмицу гледају код комшије мусавка, има човек Тотал ТВ. Лепо смо отворили 1/4, а онда суноврат. Након 3/4 хтедох да одем кући, скурчило ми се све. Не знам зашто сам остао. Када смо стигли на -9 рекао сам да добијамо, и би тако.

Још једна велика победа, још један невероватан преокрет. Свака част играчима, имају муда до земље.
 

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22
Pa ti si ga medju prvima pljuvao kada smo izgubili od makabija...cak se usudio i da poredis rad u FK i KK Partizanu...nemoj sada da budes licemeran i da prozivas pljuvace kada si i ti (bio) jedan od njih!!!
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
David pljuvao po Vladi... ma daj, odakle ti to - voli ga ko oka dva.:buhaha

Ipak, nedelju dana u vikendici, pa još gledanje kod komše musavca, pa još onakav povratak i pobeda - to je već korak napred u odnosima VJ i Davida.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Privilegija ljudi,strašna privilegija gledati KKP.
Pojedinačni učinci posle ovakvih utakmica su bitni samo za statistiku,jer neko mora da bude junak,a drugi opet nesuđeni tragičar.Realno ništa više nije nerealno kada smo mi u pitanju, mama mia.

Lepo je što se skupio veliki broj naših navijača(a i forumaša)u Milanu,neprocenjivi su zvižduci Aramniju u odlučujućim trenucima.

Uskoro očekujem od države uvođenje poreza na sreću i radost za Grobare.Strašno smo nesolidarni prema ostalima u našoj zemlji,pa valja ih zaštiti kada već nisu jaći.
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
juan-carlos-garcia-gonzalez.jpg
J.C. Garcia Gonzalez - Spain
paolo-taurino.jpg
Paolo Taurino - Italy
boris-shulga.jpg
Boris Shulga - Ukraine
Sudijska trojka za sutra, Spanac nam je sudio protiv Sarlroa...
P.S Kirilenko ne igra sutra, eto sanse da Macvan postane prvi skakac Evrolige, 3 skoka mu fale...
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.276
Reaction score
18.354
Локација
Kej Republika
I ja se najvise plasim sudjenja i navlacenja za Turke.Ipak je to prvi sponzor lige,tamo se igra F4...
Mada realno imaju odlicnu ekipu i dobro su pokriveni na svim pozicijama.
Nasa sansa je njihovo moranje i neka eventualna nervoza kod egal rezultata.Po meni je kljuc drzati egal sto duze uz opstu tucu pa onda u cetvrtoj probati sve.
Dobijemo super,izgubimo jbg idemo dalje!
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
Peković: I u Istanbulu na pobedu

v224985p0.jpg


22. novembar 2011. 15:43 > 15:46

Košarkaši Partizana mt:s izjavili su da će pokušati da pobede Efes na gostovanju u Turskoj u meču 6. kola Grupe C Evrolige.


"Nismo rasterećeni pred ovaj meč, pošto Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu. Pobedu ne možemo da obećamo, ali ćemo dati sve od sebe da do nje dođemo", rekao je centar crno-belih Nikola Peković uoči duela u Istanbulu.

Bek Partizana mt:s Dragan Milosavljević kazao je da su igrači srpskog šampiona uigraniji nego što su bili na startu takmičenja, kada ih je turski tim pobedio u 1. kolu.

"Čeka nas jaka ekipa sa mnogo zvezda. Pobedili su nas u prvom meču, međutim, mi smo sada uigraninji. Trudićemo se da damo sve od sebe, ali, ne znam da li će to biti dovoljno", rekao je Milosavljević.

Partizan mt:s u proteklim mečevima nije bio uspešan u šutu spolja, ali je bek crno-belih ocenio da će "biti dobro" ako pogode "prvih nekoliko pokušaja" i da će imati prostora za šut sa distance, jer će se igrači Efesa truditi da zatvore Pekovića.

Utakmica Efes - Partizan mt:s igra se u sredu od 19 časova u Istanbulu.

Crno-beli su u prethodnim mečevima ostvarili tri pobede i dva poraza, dok Efes ima učinak od dve pobede i tri poraza.

(Beta)
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ako sutra ne počnemo da pogađamo spolja - ja stvarno ne znam kad ćemo!
Ne postoji veće rasterećenje i veća psihološka "sloboda" od ove koju ćemo imati sutra!

Ja sam UBEĐEN posle pobede u Milanu da mi I SAMO UZ POBEDU NAD ARMANIJEM U POSLEDNJEM KOLU SIGURNO IDEMO U TOP 16! Armani jednostavno ne može ni u snu da ostvari više od 2 pobede do dolaska u Pionir (ide Makabiju i Efesu, a čeka Šarlou i Real...pa onda dolazi nama), a ja sumnjam da će i te 2 ostvariti jer je Real realno puno jači!

Znači momci, opustite se već sutra i krenite da rešetate spolja! A čim ubodete par puta spolja, onda ćemo balijama jebati majku i iznutra!

Ništa, ali apsolutno ništa ne gubimo sutra sa porazom...Ali zato ako dobijemo - onda se rođaci borimo i za 1. ili 2. mesto u grupi, pazite šta vam čika Je-Ne-A kaže...a to uopšte ne bi bilo nebitno, u smislu pretvaranja mog potpisa nešto kasnije u realnost!
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
524
Reaction score
18
Локација
Толошка Шума
У праву си, можда идемо мало далеко, али се у принципу слажем с тобом. Иако су наши у праву, да је рано за калкулације, ја сам се већ почео забављат тиме. :D

Овако: ако сјутра добијемо, а мислим да имамо добре шансе ако нас судије не пресјеку, а Армани изгуби од Макабија, што је исто реално, Макаби ће бити први са 5-1, а ми и Реал други са 4-2. У следећем колу дочекујемо Макаби, и уз пун Пионир опет је сасвим могуће да остваримо побједу већу од 4 поена и онда смо први! :) Још дубље да зађем (очекујем реплику Загора овдје :D) у проблематику, онда би нам побједе против Шарлроа и Арманија кући донијеле сигурно друго мјесто а прије тога, утакмица са Реалом би одлучивала за прво.

Извињавам се што сам овако "полетио" у будућност... Али, шта ћу кад сам стока. :D
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Svi smo mi stoka. :D A ako u celoj toj računici budemo i "samo" 2. u ovoj "laganica" grupi - ja neću niti kukati, niti suzu ("tugaljicu") pustiti. :D
EDIT: Jel može neko da mi poturi tabelu u kojoj smo overeno 4. u grupi, da potpišem? :)
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
Ma samo Makabi i Rela sutra ne zakazu. Sve ostlao lagano. Neko moranje nemamo sto bi bi trebalo da utice da bez nervoze udjemo u utakmicu i na taj nacin suteri pocnu da pogadjaju a onda se otvara reket i sve je moguce.
Srecno! :)
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.402
Локација
Novi Beograd
Ja od sutrašnje utakmice ne očekujem ništa osim borbe. Ne verujem da ćemo nešto ekstra pogađati spolja, čak mislim da ćemo biti na standardnih 14% za tri.
Ne očekujem fer suđenje, čak predosećam tešku krađu.
Očekujem da će nam onaj vrljavi Savanović ubacivati i veš mašine kroz obruč, pošto ništa pod milim Bogom nije ubacio od Pionira.

I naravno očekujem našu pobedu sa +12, pa nek ide život.
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Унутрашња игра нам је константно на високом нивоу.
Показали смо да и одбрану можемо да играмо на високом нивоу (и на домаћем терену, и у гостима)
Поправила нам се игра у транзицији, организација напада изгледа све боље и боље.

Остаје нам само да коначно проради шут са дистанце, доћи ће и то једном јебем ли га... Што пре то боље. :wink:
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.412
Reaction score
10.501
Локација
okupirana Srbija
http://www.zurnal.rs/2011/11/22/nesvakidasnji-docek-za-kosarkase-partizana-u-istanbulu/index.html
Несвакидашњи дочек за кошаркаше Партизана у Истанбулу

Кошаркаши Партизана МТС пут Босфора су кренули у 14,45 часова, у Истанбул су слетели око 17 часова по локалном времену. На аеродрому их је дочекао несвакидашњи призор – неколико већих група верника који су се враћали са хаџилука, одевених у снежно беле одоре, привлачили су погледе.

Седели су на ћилимима простртим на под аеродромске зграде, неки од њих су се чак и молили. Нису марили за вреву око њих. Напротив.
А, по доласку у хотел српски шампиони су имали око сат времена за одмор, да би после краћег састанка одрадили тренинг у „Синан Ердем” арени, и то у термину утакмице.
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Ma ne - kanda su uzivali u tome da putnici moraju da obilaze oko prostrtih cilima. Nesto kao Dude Lebowski na orijentalni nacin. :)
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ja sam UBEĐEN posle pobede u Milanu da mi I SAMO UZ POBEDU NAD ARMANIJEM U POSLEDNJEM KOLU SIGURNO IDEMO U TOP 16!

Daj Bože da je tako ali ne treba sad razmišljati o tome.Tek tamo posle 7. ili 8. kola možemo da pravimo kalkulacije a za sada je samo sigurno da ćemo biti u igri za prolaz do samog kraja.
Efes je veoma jaka ekipa ali će igrati bez Kinsija koji je veoma važan igrač za njih.Opterećenje im predstavlja i činjenica da do sada nisu pobedili na domaćem parketu tako da je veliki pritisak na njim.Ako uđemo u neizvesnu završnicu dobijamo.Samo da sačuvamo Pekmena od faulova i da ,ako može,pogodimo nešto spolja.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top