Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
339
Reaction score
837
Локација
Kraljevo
ja ipak mislim da smo im u poslednjoj cetvrtini odrzali jedan cas kosarke na temu ulaznog pasa na niski post posle iznudjenog m/m.

bas se da primetiti da imamo te uigrane razradjene mehanizme bilo da je direktan pas u pitanju bilo da je neko premoscavanje.

prepoznamo u fundamentu, pa ocistimo stranu zbog ugla dodavanja, pa po potrebi se penjemo na kapicu pa ide high low.. bas onako skolski to radimo
 
Последња измена:
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.375
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pa kažem, uči Željko igrače od milion evra stvarima koje se uče sa 10 godina.
“Zli jezici” bi rekli da se neke stvari automatizuju uigravanjem, mišićnom memorijom, ponavljanjem, da neke stvari zavise od selekcije, neke od vremena provedenog zajedno, a neke od koncentracije, motivacije i fizičke iscrpljenosti. Zli jezici bi takođe rekli da nije slučajnost što igramo znatno bolju odbranu kući nego u gostima, jer kući igrači imaju više energije, a to znači pogotovo jer je mala rotacija u odbrambenom smislu. Jer da nije tako i Milivoje Lazić bi bio EL trener jer on teoriju drži u malom prstu, samo je živa utakmica jbg živa.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.043
Локација
Beograd

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Čempi se otrgao kontroli! Bravo Trifo lafe.

Jeste da su igrali bez dva najbolja igrača ali držati bilo koga na 65 poena nije baš tako lako i negde je u skladu s prikazanim da smo dobili ovako ubedljivo.

Gajba piva za burazera na poluvremenu koji je sprdao S. Obradovića i dao trojku sa pola.

Naredne četiri utakmice nam rešavaju sudbinu u ovom takmičenju.
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
339
Reaction score
837
Локација
Kraljevo
delim tvoje misljenje u sustini.. on ih uci, a mi imamo prilike da gledamo kako oni to kasnije primenjuju na terenu.

na osnovu prikazanog meni deluje da oni to bas fino usvajaju, a tebi ?
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Ali kakav je to napredak u igri, skoku, odbrani, napadu...i to za cirka 48 sati!!
Zeljko spijunira forum. Mozda bi trebali moderatori da razmisle da se strucni saveti clanova foruma autorizuju. Krade im Zeljko zanat!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.749
Reaction score
29.596
Локација
Beograd
Ovi što teraju Željka nisu normalni!
I dalje ne vidim na ovom forumu takve osim ovih što se sprdaju i dopisuju sa ,,ciganskim,, forumima...

A pošto ,,klackalica,, u slučaju pobede (osvajamo sve) i poraza (ne osvajamo ništa) i dalje radi, i pošto smo svi ovde ekstremno pametni, predlažem da se napravi neka interna kladionica na forumu, i da najpametniji među nama tamo lepo napišu šta osvajamo a šta ne osvajamo do kraja sezone i da nam tako umanje stresiranje zbog svake utakmice, odbrane, skokova, pikova i sličnih pojava.

E onda na kraju sezone lepo vidimo ko je stvarno bio najpametniji i najstručniji, jer mi ovo posle svake utakmice ,,aha šta sam vam (ti) rek'o i nije neka naročita mudrost...jer je svako posle bitke general...
Daj da vidimo ko je taj vidoviti stručni general još u januaru, iako se sezona završava tek na proleće...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.375
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Da, ponajbolja napadačka ekipa u El usvaja dobro koncepte trenera.
Odličnu odbranu nikada neće igrati jer nije tako koncipirana, dvosmerni igrači su preskupi a igrači koji igraju kod nas korektnu odbranu nenormalno se troše u napadu i koncetracijski ne mogu da iznesu konstantno dobru odbranu. i meni lično ima par stvari u selekciji koje smetaju, ali s ovim novcem to su finese gore dole.
Ostale stvari su proizvodi koncepcijskih rizika i veće ili manje uigranosti, koncetrisanosti, fizičke iscrpljenosti a na kraju nekad i poslušnosti trenerovih ideja.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Što se mene tiče, ove patriJotske zastave ostoja može da vrati stranci za mitinge. Naše zastave su mnogo lepše i zdravije za oko.

Trifa je prilično dugo u klubu, vodili su ga odlični treneri i nijedan ga se nije odrekao. Željko mu je baš našao ulogu, toliko umereno igra i mislim da je trenutno igrač koji najviše poštuje šta se od njega traži. Nadam se da postaje jedan od domaćih igrača na duže staze, eto da imamo i mi nečim srpskim da se podičimo tako da ne moramo da mašemo trobojkama :)

Joanis PaPartizan igrač utakmice, a Kevin Panter je ćale!
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Trifa kao da je svaku igrao 30 minuta do sad, smiren i fokusiran. Aleksa još malo da se uigra, a Naneli će sigurno narednih dana da odlazi iz Partizana kao Tristan onomad.
Lesor koji tjera novinare da požure sa intervjuom jer su oni pobijedili da bi slavili sa navijačima. Lik koji ljubi grb i daje koš sa centra. Kao film nam je svaka utakmica.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.546
Reaction score
3.836
Локација
Beograd
Hajde da se ne lozimo previse, ovi su realno bili bez 2 izuzetno bitna igraca pa je u mnogo navrata bilo situacija za nerviranja. Poslednjih 5 min 2. cetvrtine katastrofalno odigrano. Pocetak 3. poluvremena takodje. Srecom uvalio im Kevin 2 vezane trojke kod +6 i onda smo opet bili mirniji.

Slede nam izuzetno teske a bitne utakmice. Sad sve da hvalimo a onda ako ne daj boze izgubimo u Valensiji i od cigana ovde ce Zeljku opet strucnjaci dati otkaz a Papapetru ce biti grcki Zagorac.
A bitno je razumeti da je liga izjednacena i da mozemo i da dobijemo obe naredne utakmice ali nismo daleko ni od dva poraza.

Svakako ekipu moramo maksimalno podrzavati kao i do sada. Privilegija je imati Zeljka na klupi i u bolu i u radosti.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.330
Reaction score
37.524
Ne bih da kvarim raspoloženje, ali nisam mogao da ne primetim kako je brat Naneli očigledno nešto debelo zasrao pa guli kraj klupe. Da je nekoga ubio manju bi kaznu dobio. :D
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Čestitam na pobjedi.
Nisam gledao utakmicu samo drugu polovinu 4/4.
Odgledao konferenciju Zeljka i gledam mu facu kad ga idiot pita za slovaka.Falili su Rada i Rajko da i oni postave poneko pametno pitanje.
Jos jednom cestitam i volim te Partizane
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Iskreno,nijednog momenta nisam video seirenje na forumu, tipa da smo ih razbili, ili slicne stvari. Ili nipodastavanje protivnika. Protivnik je za respekt.
Psiholoski teska utakmica, posle poraza, i pobeda je bila preko potrebna za povratak samopouzdanja. Nisu im igrala dva najbolja igraca...nije ni nama Balsa, Aleksa se jos uvek vraca iz povrede, Smajli takodje. U momentima kada smo bili liseni pomoci nekolicine bitnih igraca zbog povreda, nisam procitao razumevanje za tu nasu situaciju kod dobrog dela clanova.
Baskonija je svakako dobra ekipa, a ovo je velika pobeda.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top