Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Samouvereno! Biće jako teško da nas bilo ko od sada dobije kući.
Raduje povratak Nanelija. Deluje da je smršao, lakše se kreće. Treba nam dobar Naneli za velike rezultate. Dante je već neko za koga se protivnici pripremaju, ali ko uprkos tome nosi našu igru.
 

hedonizam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
112
Reaction score
813
Локација
Krusevac
Sad na 8-4 skor do kraja. Nismo odustali od ekipe ni posle Asvela tamo, a sada protiv Asvela ovde se vide naznake crno belog trona. Aba ili Evroliga, kako se zalomi, svejedno.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Nakriviti kapu i samo uzivati dok traje...a dace bog da traje dugoo...
Uzivanje je bilo gledati veceras kako letimo po terenu, ginemo za svaku loptu i drzimo se timski. Raduje Naneli konacno, nadam se da se vraca u formu, Papapetru i njegova reakcija posle trojke, kao da mu je pao kamen sa srca. Igramo sjajno ali trebaju nam obojica u napadu da resetaju, da protivnik ne zna gde bije od suteva, da se pogubi na terenu od ne znanja odakle preti opasnost.
Madaru za asistenciju Smajliju jedno veliko bravo, momak iako ima skromnu minutazu u zadnje vreme uvek daje 100 posto sebe.
Steta za Tristana sto nije ulazio, a verovatno je neka povreda u pitanju jer ne verujem da ga Zeljko drzi na 20 razlike na klupi tek tako.
Sad u Kaunas, da potvrdimo dupli brejk, pa da Trinkija opet u MinKenu lepo docekamo u hali a on nas isprati u Top 8 i pozeli nam srecu.
 

-nusknvp-

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
139
Reaction score
939
Локација
NI
Sledeca utakmica najbitnija u sezoni dosad,
Sezona se lomi za mnogo konkurenata za top8, po meni Baskonia nema sta tu da trazi i da ce samo da i dlaje pada na tabeli.
Zalgiris prezajebana ekipa, bukvalno bih potpisao 1/1 da igramo sledecu protiv efesa ili barse a ne protiv njih na strani. Ako dobijemo, f4 je u Kaunasu, samo kazem. Ako ne dobijemo i dalje smo tu ali mozemo da udjemo u zonu i niko nam nista ne moze takav osecaj imam

najbitnije od svega je da odbranimo kos razliku protiv njih, protiv baskonie smo bolji losiji od valensije i makabija. Valensija neka samo nastavi da dobije il nek krene da gubi treba nam da ne budi u prici za 8mo mesto
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
I da, mozda nije za ovu temu ali u prenosu se video tata sa cerkicom, nose one specijalno izradjene dresove za borbu protiv raka dojke. Zna li neko da li i gde moze da se nabavi taj dres? Hvala!
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.913
Reaction score
21.622

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ima jos da se igra a imamo jeben raspored. Italijani tamo a nepredvidivi su,dolaze nam Real i Barsa i idemo Monaku i Efesu,sa 4-2 iz tih utakmica smo na konju. Svi padaju svi se dizu,ali mi vec neko vreme izgledamo veoma dobro. Milina je kad udju Trifa i Smajli a ti sa pravom ocekujes da urade nesto pozitivno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top