Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
314
Reaction score
925
Локација
Boston
Bez znoja.
U Kaunusu će za mene biti pobeda da se ne ponovi pristup protiv Valensije i Makabija. Rezultat na kraju meča ću ovaj put staviti u drugi plan.
Na vodenicu nam idu mnoge stvari pred ovo gostovanje.
Tejk em ol pfc
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega
Pozz svima. Kao večiti optimist, iz prevelikog razočarenja gubitkom titule u fudbalu, od strane Levisa, prestao sam da pišem na forumu. Sada, posle furioznog plesa KK sinoć, želim da podelim svoje oduševljenje ovde i da u ovom vremenu aparthejda po Partizan, poručim: Najači smo kada je najteže ! Napred Partizan, uvek i svuda !
O utakmici kasnije...
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Rutinirali smo francuze lakse nego Barsko zlato. Postali smo mnogo jebeni nasim protivnicima, mislim da im uoste nije svejedno kad dolaze kod nas na gostovanje,cak sta vise.
Mislim da je i prva utakmica gde sam video da Zoc vise hvali nego kudi igrace. Mnogo pozitivnih reakcija sa klupe ka igracima,nekarkteristicno ali sigurno da to nesto znaci.
Ne sumnjam da ce im vec sledecu jebati sve po spisku,al bar jednom da i ovo od sinoc dozivimo.
Sledeca je zelena suma,njih kad bi drknuli gde bi nam kraj bio. Idemo samo jako do kraja. Mozemo!
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Pa da vidimo u petak:
-da li smo domaćinska ekipa ili Top8 kalibar.
-da li smo imali savršeno veče ili je ovo trenutna forma.
A svakako, šta god bilo u petak, činjenica je da nam je mestu u vrhu evropsku košarke. A jednog dana, siguran sam, i na vrhu. Ponovo.

Ova utakmica u petak će samo i drugima dokazati ono što Grobari već znaju - Najbolji trener ikada, vodi najlepši klub ikada, uz podršku najboljih navijača. To su činjenice.

A Top8 i ostale pičke materine su splet okolnosti.

I da, slobodno stavite pare (ko koliko može), na to da uzimamo ABA Ligu. Ne vidim da nam iko može išta...
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458
EL jednostavno ima takav format da je bilo kakvo kalkulisanje nemoguće. Videli smo tonu rezultata koji nisu bili "planirani". Ostalo je 12 kola za većinu ekipa i suviše je daleko da bi se pravile bilo kakve prognoze. Sa druge strane apsolutno sam siguran da će ona ekipa koja sada uspe da uspostavi neki kontinuitet i smanji oscilacije profitirati. Primer za to smo verovatno mi i Valensija sa jedne i Baskonija sa druge strane.

Onaj ko se uzda samo u domaći teren nema od toga nikakvu garanciju. Makabi je van TOP8 kao najbolji domaćin lige pošto je istovremeno i najgori gost. Valensija nema neki domaći teren, trenutno je najgora po tom pitanju u TOP8, ali je zato odlična na gostovanjima. A opet ni to ne mora mnogo da znači pošto Makabi ima "samo" 10 domaćinstava do sada, a Valensija "čak" 12. Sve se okrene u dva, tri kola.

Ja i dalje preferiram onaj stari format gde se igralo dosta manje utakmica, ali moram priznati da i ovaj ima jednu prednost. Kada si u "hajpu" kao mi sada, sledeća utakmica je tu iza ćoška, nema mnogo čekanja. :D
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.911
O licu S.G, pljuvanju i tužbi pišite na temi Uprava i marketing.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Prelepo vece sinoc u areni,uzivao sam kao i uvek . Poslednje tri utakmice u areni sve oko 20 razlike za nas.Gala
Utisak utakmice,treca cetvrtina pravimo seriju Asvel trazi time out ,nasi sa klupe preskacu reklame i trce na pola terena da se raduju sa igracima na terenu i da ih bodre.Ljudi...imamo sve,pun gas samo do 34og kola :partizan-fan:
:pfc:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top