Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

hedonizam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
112
Reaction score
813
Локација
Krusevac
Tri utakmice za istoriju. Ovo je toliko veliko sto sledi. U nedelju dana, u nasem paklu protiv 3 najbolje ekipe, a jedna od tih pobeda te vodi u top 8. Ludilo mozga. Arena krcata, euforija nikad veca, Zeljko na klupi, majstori na terenu.
Verujem da ce se ovo sto nam sledi prepricavati i biti vazan sraf istorije Partizana. Da ce ovo biti neka nova 92', neka nova 2010, casovi ljubavi posle Panate i rusenje Makabija.
Ono sto smo mi mladji slusali iz prica i pokusavali da se priblizimo tome preko video snimaka, nesto slicno bi trebalo da trese Beograd narednih 8 dana.
Buduce generacije mozda nece znati za Nanelija, Efes i 4 - 9, Papapetruovu trojku na isteku u Kaunasu, ili Ledejovo silovanje u pioniru.
Ali Oly, Barsa i na kraju Real ce verujem postati crno beli bukvar. Zato maksimalno Partizanstine i uzivanja u ovom naboju, jer ovo sto nam predstoji je onaj pravi KK Partizan :partizan-fan:
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Prosle nedelje sam rekao drugovima da cemo dobiti Efesa,Barsu,Monako i PAO. Voleo bih da sam pogresio za Olimpijakos. Ne volim ovo sto ne dolazi Barcokas,volim da su svi tu pa da se izmerimo a ne fali ima ovaj,onaj a oni bez njega jos bolji. Vezenkov je brutalan igrac,dominira u EL ove godine ali vidim da Trifa i Papa mogu da ga spakuju u mali dzep samo ako hoce.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Nešto mi se čini da kakve smo sreće i okolnosti da 3od3 dobijene neće biti dovoljno, jebena matematika više... Daj da "izginemo" i mi i igrači ove 3 utakmice, a krajnji ishod neka bude kakav bude..
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Naredna 3 protivnika će nam biti protivnici u Top 8. Možda samo ne ovim redosledom..
 

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
185
Reaction score
1.768
Локација
Beograd
Pa evo da sumiramo (ako neko već nije):
Od 5. pa do 9. mesta je po mom mišljenju realno da budu sledeće ekipe: Fener, Makabi, Baskonija, Partizan, Žalgiris.

Fener (17-12 i bolji međusobni sa nama) ima sledeći raspored:

Žalgiris (H)
Real Madrid (A)
Baskonija (A)
Efes (H)
fmp (A)

U ozbiljnom su padu forme, samo dve kod kuće i ne bi me čudilo da završe ovih 5 kola na 2/3 ili čak i slabije i sasvim je realno da ga neka ekipa prestigne za 5. mesto.Po mom mišljenju je bolje da Fener dobije i Baskoniju i Žalgiris jer bismo morali da imamo 2 pobede više od njih da budemo ispred, što deluje skoro pa nemoguće

Makabi (16-13 i bolji međusobni):

ASVEL (A)
Virtus (H)
Olimpija (H)
Žalgiris (A)
Real (H)

Imaju dobar raspored i mislim da je realno da imaju čak i 4/1 na kraju, počeli su čak i da igraju u gostima. Mislim da su realni i da prestignu Fener i da će čak stići do 19 ili 20 pobeda.

Baskonija (15-14 i lošiji međusobni skor sa nama):

fmp (A) - upravo se igra
Alba (H)
Fener (H)
ASVEL (H)
Olimpijakos (A)

Mislim da oni sigurno izlaze sa 3/2 i da odlaze na 18-16, imaju dva zicera kod kuće koje sumnjam da će izgubiti ali se nikada ne zna. Eventualno će možda i iznenaditi Olimpijakos koji će tu utakmicu najverovatnije odigrati revijalno. Ako dobiju večeras idu na 16-14.

Žalgiris (15-14 i lošiji međusobni skor sa nama):

Fener (A)
Monako (H)
Valensija (H)
Makabi (H)
Bajern (A)

Vrlo lako mogu da dobiju sve 3 kod kuće, što bi nam i odgovaralo u slučaju Makabija, ali mogu i da kiksnu i mislim da oni trenutno imaju najmanje šanse za Top 8.

Naravno tu su i Efes i Valensija koji mogu da priprete i zakomplikuju stvari ali mislim da će im faliti jedna pobeda.
Mislim da je najrealnije da će 5. i6. mesto biti oni koji dođu do 20 pobeda, od 7. do 9. će biti baš tanka granica između 18 i 19. i jedna ekipa će izvisiti.
Nama je najrealnije da dođemo do 18 pobeda, a sa 19 skoro pa sigurno ulazimo u Top 8. Imamo šanse, biće jako jako teško, ali je izvodljivo.

Jbg, nadamo se kiksevima konkurenata i pobedama ovih sa dna tabele, nemoguće je kalkulisati ali je realno da svi od navedenih završe sa 3/2, 2/3.
Što znači da ili 18 ili 19 pobeda vodi u Top 8
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
.................
Nego, zna li se kapacitet Arene za ove tekme? Znam da je uvećan u odnosu na uobičajni ali ne znam koliki je?

Ne znam tačno koliki je, ali da je uvećan, jeste. Nama se uvek diže na ciganku.
Trebalo bi da bude oko 20k kad se podigne do kraja.

A onda sledi još sedam godina sreće.

Karanje grčko/španskih cigana.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top