Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Kakva snaga, kakva borba, kakva utakmica. Mislio sam da će biti dosta poena, ali ono što smo mi radili je nadrealno. U trećoj četvrtini su se potrošile obje ekipe, viđena skoro pa run and gun košarka. Očekivao se pad obje ekipe, možda više naš zbog kratke rotacije u 4/4, ali energiju koju su naši igrači skupili i ispoljili, to samo mogu ovakvi navijači izvući.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Do kraja 2 pobjede i 6 mjesto sto donosi barselonu, a ostali su nam duzni nije da nisu. Odlicna timska utakmica bez nerezonskih suteva i silovanja lopte.
 

kolja pg

Početnik
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
30
Reaction score
58
Svaka cast ekipi! Odbrana veoma dobra- Real je u "garbage time" dao dosta poena, napad- poezija, jos jednom smo pokazali da smo ofanzivno najbolja ekipa u El. Idemo dalje!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top