Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.146
Reaction score
27.963
Локација
Из Чикага (моји...)
na kraju smo seriju vrv izgubili u onih 5-10sec u drugoj utakmici kad se nije ni igralo i to je tuga...u trećoj bi kako se to popularno kaže radila metla. sezona u el prevazišla sva moja očekivanja, iskreno nisam ni razmišljao o top8, ali naravno da nakon 0-2 i +16 u pp ostaje gorčina. čekaju nas obaveze u fuckin' aba i sc derby...štaš, jbg idemo dalje. u arenu i podržati momke već na prvoj. real vidim u finalu sa ciganijakosom
 
Последња измена:

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Bizaran osećaj...
Nisam isključivo ni ljut, ni tužan, ni ponosan - samo rezigniran i prazan.
Šteta velika, imali smo uslove i šansu da ovo večeras dobijemo.

Hvala momcima (i Željku) na svemu što su uradili u ovom takmičenju, mnoge ljude su usrećili i imaju razlog da budu zadovoljni posle svega ostvarenog.
Biće vremena za analizu sutra (a ima šta da se kaže)

Ponoviću - sramota je da Panter dobije čak dve utakmice posle one tuče, ne znam da li bismo dobili ovu seriju da je bio drugi ishod ali ovde nije isključivo košarka odlučila i to je najgore.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.602
Jebat ga, sto se tice ove utakmice nemamo koga da krivimo osim sami sebe. Nisu ni sudije toliko navlacile koliko smo ocekivali, cak su imali i nekoliko odluka kad su mogli legitimno da nas uniste, ali nisu. Imali su relativno ujednacen kriterijum. Ostaje zal jer smo ih imali, nije se moglo zamisliti mnogo boljih situacija od +15 sredinom trece cetvrtine i 4 licne Tavaresa. No onda su oni odigrali va bank, na sve ili nista, ludacki agresivnu odbranu, na koju se mi nismo snasli, pogodili neke suteve koji su animirali dotad prilicno mrtvu publiku i to je to. Zadnja cetvrtina je bila masakr, preuzeli stvar u svoje ruke matorci koji su u ovakvim situacijama bili desetine puta sto sa klubom sto sa reprezentacijom, nasa odbrana popustila, uvukla se nervoza i u napad i tu nam je bio kraj. Mislim da je mozda kljucni trenutak bio kad je Smajli dobio peti faul - on je bio jedini koji je agresivno napadao njihov reket, sa ili bez Tavaresa. Poslije smo ostali samo sa Lesorom na petici, a on je morao da se cuva, pa nam je zato kroz reket duvala promaja i rodrigez je prolazio na polaganja kao na treningu.

Sta da se radi, bila je ovo vrlo cudna serija zbog mnogo stvari. Nadam se da ce sljedece sezone odlucivati samo kosarkaski elementi. Isto tako se nadam da ce ovaj tim vecinom ostati na okupu, uz jedno ili dva pojacanja pod kosem i dalji rast Smajlija i Madara. Sada se moramo kako znamo i umijemo mentalno resetovati i osvojiti ABA ligu. Sreca pa krecemo sa laksim protivnikom, a imamo i prednost domaceg terena, tako da su nam sanse velike.

Doce slagbna tortu kao sa Duletom 2010. isto smo imali dve godine zamalo (Tau Keramika pa jos neko?)

I ja sam pomislio na ovo. 2008 gubimo majstoricu od Tau Keramike, 2009 glatko od CSKA u cetvrtfinalu, odlazi nam pola tima i mislimo da je to to, da smo svoju sansu propustili. Sljedecu sezonu krecemo sa utakmicama protiv Denvera i ne sjecam se koga jos, sa bukvalno 7-8 igraca plus juniori, skrpimo nekako tim na kraju i dodjemo do toga da nas jebeni Cajldres sprijeci da udjemo u finale. Nema razloga da i sada u sezonu ili dvije ne postignemo isto, sve dok nam je Zeljka.
 

-sule-

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
284
Reaction score
1.681
Локација
Beograd
Ne mogu izbaciti iz misli dodavanje Papapetrua ka Ledeju pri kraju treće na +13 kroz milion igrača u raketu. Ide mrtva lopta onaj Rudi se baca...i dođosmo začas na 7 razlike i njihov prvi posed.
Svaka čast svim igračima i naravno Željku...napred Partizan
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.717
Verovatno ce mi tek sutra biti preloše. Za sada dominira ponos zbog autoritativnog povratka na veliku scenu.
Nadam se samo da nastavljamo jako i da se u pozadini već sklapa/zadržava tim za narednu sezonu.
Dogodine u Berlinu!
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.626
Reaction score
5.403
Izgubili smo na skoku u odbrani. Par onih lopti ispod naseg kosa koje je neko trebao da pokupi,pokupili su oni i dali nam lagane koseve. To je presudilo jer su se iz ta cini mi se tri skoka vracali u zivot. Nema sta,muski odigrana serija ni jednom nismo nadigrani cestitke svima za ovu sezonu u el. Nadam se da cemo tamo biti i u sledecoj.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
IMG_20230510_212909.jpg

Svako ima razlicit dozivljaj, sve postujem...Licno, poraz koji se ne brise, rana koja ne zarasta...

Mi koji smo bili svedoci i ove serije i ovog poraza i uzivo i preko ekrana decenijama cemo prepricavati i pitati se zasto, kako...

Ne znam sta bih rekao...Smak sveta.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.032
Локација
Uvek uz Partizan
Kod mene i dalje dominira osećaj da su seriju rešili ovi koji čekaju prvu priliku da umesto nas u takmičenje ubace neki tim iz Amesterdama ili Rejkjavika.

Velika je sramota što je taj smrad Jabusele uopšte imao pravo da bude prisutan u hali i što već sada igra utakmice. A ovi koji navijaju za rm (zamisli koji kreten treba da budeš da navijaš za njih) mu još skandirali ime. Velika sramota za Evroligu je ova serija.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Na kraju veliki uspjeh, velika sezona u Evroligi, top 8, za malo i nesto vise... Mozda to vise dodje sledece godine kada budemo malo mudriji u nekim situacijama a i malo kvalitetniji na nekim pozicijama.

Sve u svemu momci su odigrali za ponos svih nas, osjecam se zaista ponosno.

Jos jednom bih se zahvalio Zeljku na svemu sto je uradio za svoj i nas Partizan, veliki je covjek i trener. Niko njega nije nadigrao od trenera, njega je nadigrala duboka klupa protivnika i nije lako citave sezone igrati sa 2-3 igraca koji znaju da igraju sa loptom u rukama.

Polako, korak po korak, doci cemo i tamo dje smo krenuli. Sada se odmoriti i fokusirati na ono sto je najvaznije, a to je da uzmemo ABA ligu i na taj nacin ucinimo ovu sezonu perfektnom.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Jednu važnu stvar moram dodati pre pokušaja da zaspim: EL je postala merilo vrednosti našem Partizanu ali je i Partizan postao merilo vrednosti EL - To je naša pobeda. Neću u krevet leći kao poražen, Partizan je večeras pobedio bez obzira na rezultat. Sa Realom mi imamo skor 4:3 ove sezone, ovo smo izgubili u tesnoj završnici. Ali nismo poraženi.

Ovako igraju velikani Evropske košarke ali jbg nekada izgubiš nekada pobediš!

Od svih ekipa sa F4 samo Barselonu nismo dobili. Završili kao 6-ti regularni deo sezone od toliko ekipa! Ako uzmemo da smo i ovo više sami sebe pobedili nego što smo izgubili, možemo samo da kažemo da smo onaj pravi Partizan kakav treba da budemo uvek!
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
469
Reaction score
2.602
Kod mene i dalje dominira osećaj da su seriju rešili ovi koji čekaju prvu priliku da umesto nas u takmičenje ubace neki tim iz Amesterdama ili Rejkjavika.

Ovo je za mene sustina i zato ne mozemo reci "je*o ABA ligu", nego je osvojiti kako god umijemo. Mi, nazalost, nikada necemo biti u istoj ravni sa mocnijima u ovoj privatnoj ligi i za jednog Zeljka i/ili povratak Ruskih klubova smo daleko da dobijemo sut kartu u Eurokup. Ne znam, doduse, kakva su vise uopste pravila, da li osvajac ABA lige dobija direktno mjesto u Evroligi ili je sad bas sve ostavljeno guzonjama na vrhu da odlucuju, ali u svakom slucaju mnogo je teze izbaciti osvajaca ABA lige koja, kakva god da je, ipak vazi za jednu od najjacih u Evropi.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.489
Reaction score
13.443
Локација
tamo daleko...
Nema pravde, ni u sportu.

Zao mi je igraca najvise.
Hezonja pri podbacivanju sklanja ruku Ledeja, pa udara loptu iz druge. Iz tog napada daju trojku. Ogledalo ove serije.
U drugom poluvremenu im je dopustena bukvalno rukometna odbrana. Svima im zelim kao Dek da prodju. Mrs picke odvratne ciganske.

Ponos na igrace Partizana. Bravo bre momci, svaka vam cast za borbu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top