Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Prvo, ovo je PERFEKTNO odigrana utakmica. Svaka čast na odgovornosti. Ali...

Imam utisak da je Balša preplašen + deluje preslabo u bilo kom kontaktu. Da li je problem što razmišlja da odigra maksimalno odgovorno pa se ukoči ili nešto drugo, ali baš mi je to upečatljivo.
Tristan dosta konkretniji.

Madar :respect
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.420
Reaction score
4.139
Локација
127.0.0.1
Ne mogu sve da citam, sigurno ste odusevljeni. I s razlogom. Citao sam kad su hotsport vrane graktale i maxbet psi lajali. Hocemo sad o igri da pricamo?

Naflautajte se svi novinari koji protiv Milana ste videli koliko ova ekipa dobro igra ali ste za saku dinara probali kao lesinari da nas napadnete i zatrujete Grobare.

Tek smo poceli, plasite se... ABA i mesec maj su i dalje cilj, a ovo u EL cemo usput da samaramo :D
 

allucard

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2022
Порука
152
Reaction score
448
Локација
Nis
Uspeli smo da izadjemo sa istom energijom kao protiv Armanija, zato je ovo izgledalo rutinski. Svaka cast igracima i strucnom stabu na tome, verujem da je tesko posle onakva dva poraza da se "resetuje" mentalitet za veceras ali smo uspeli u tome i to je najvise doprinelo ovakvoj pobedi. Lepo rasporedjena minutaza, vise se nosioci odmorili nego protiv SC-a :D
Odlicna treca cetvrtina, ubili smo svaki ritam konstantnim faulovima i seckanjem igre i onda rutinski usporili njihov pocetni nalet i vratili razliku.
Ocekivana reakcija Nanelija, previse je on i kvalitetan i iskusan da ima 4 lose utakmice zaredom. Imamo mi jos prostora za napredak, pre svega Exum i Panter zajedno na terenu nemaju dovoljno sinergije u napadu, Koprivica za sada deuje uplaseno, a ocekujem i neki specijal za Papapetrua.
Raduje sto Tristan igra onako, ne plasi se da proba i to je najveca razlika u odnosu na Balsu.
Za mene je Madar nas tehnicki najnadareniji igrac. Za razliku od prve dve utakmice gde je delovao slabotelesno, u druge dve je odigrao dosta drugacije, otresitije i deluje mi da je pronasao neki nacin igre koji njemu odgovara protiv EL igraca na obe strane terena i to za sada deluje dobro. Sada je pitanje vremena koliko ce mu trebati da pocne da pomera te granice, jer ako ovako nastavi ekipe ce poceti da ga respektuju i pridavati mu vise paznje i limitirace mu igru sa poludistance.

Sve u svemu, nisam hteo da baksuziram ali ne mogu da kazem da nisam ocekivao pobedu :D ali na ovaj nacin sigurno nisam.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Штета, али штета, могли смо ладно да имамо 3:1. Али нема везе, вратиће нам се ти несрећни порази када буде најпотребније.
Мислим да Жељко треба Тристану да даје већу минутажу. Од Папапетруа тек очекујем блиставе партије. Када се врате Алекса и Смајли имаћемо јачи ростер и наравно Алексине поене.
Не треба се ложити после ове убедљиве победе. Биће још тешких и болних пораза. Моја жеља је да освојимо АБА лигу ове године,.а што се тиче ЕЛ, да оставимо добар утисак, да не будемо последњи.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Bukvalno niko nikad na ovom forumu nije reko da Željko ne zna (ustvari jedan jeste i banovan je)... A ovo forsirsno likovanje kao "ja sam bio u pravu vi pljuvači niste" je samo dokaz ogromne sujete... Jadno nakon ovakve pobede čemu posvećujete pažnju... Kao kad bi ja i još neki članovi došli ovde nakon poraza od 30 razlike i sa osmehom napisali nešto u fazonu TOLD YA!, a naš Partizan izgubio... Patetično zaista.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
276
Reaction score
1.769
Локација
Beograd
Partizanovi kvaliteti uvek prevladaju nad zloćudnim taborima i medijima.
Kad su nam pojačanja sa stranim imenima, našim odgojem i iskusni stručnjaci... osvajaštvo sleduje.

Setite se nekad kako je bilo dokazati narodu da smo oduvek Evropski respektabilni...sad je i ova klapa.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Ајде још ово и да не спамујем. Као што колега један рече , биће победа и пораза , искрено Топ 8 је баш тешко достижан, али битно је да имамо великих неизвесних утакмица против јаких тимова , да то пређе у неку рутину и онда у априлу да пометламо циганштуре , заслужују то одавно.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Energija vrhunska, odbrana odlicna i to je ono što me najviše raduje. Čestitke svima za pobedu!

I prošlu i ovu utakmicu ulazimo sa vrhunskom energijom i dosta jako u svaki duel što su spomenuli i Mesina i Skariolo.
Exum je zver u odbrani, Madar i Lesor energetski bolesni.

Najbitnije da igra u odbrani postane konstanta. Idemo dalje
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top