Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
185
Reaction score
1.768
Локација
Beograd
Čoveče, ovo je tako bezveze ali stvarno... evo i Mića Berić koji nam je doneo toliko sreće dok je nosio sveti dres isto tako računa i pizdi da možda može da nam se obije o glavu taj međusobni duel. Sigurno nije srećan i opušten zbog pobede ni on? Ili Željko eto isto popizdeo zbog toga ali bezveze skroz inače... Naravno da sam srećan zbog pobede nad govnima ali da baš ništa ne sme da se piše drugo a ovo o čemu pišemo ne mora ništa da znači ali i može puno da znači - saznaće se samo na kraju. Nije to tek tako... ali ne vredi da objašnjavam.

Slažem se, ipak na kraju da treba da uživamo u pobedi. Izvinjavam se.

Je l' trebalo onda da izgubimo pa da se unapred ne radujemo? Najbitnija je pobeda, na kraju sezone ćemo brinuti o međusobnom skoru.
A ako to ipak bude odlučivalo, krivac će biti porazi: Valensija x2, Makabi, Olimpija, Asvel, Baskonia i limenke kod kuće. Da smo dobili makar jednu od tih utakmica, sad ne bismo kukali o međusobnom skoru. I apsolutno bismo zasluženo ispali ako ovaj cirkuzantski šut bude odlučivao o plasmanu u Top 8.
Poteže se tema kao da ćemo i jedni i drugi i treći imati identičan skor u narednih 13 utakmica (što je još skoro pola sezone) i da nema šanse da neko kiksne u našu korist, ili kao da mi nećemo kiksnuti narednih 13.
Uživaj malo i manje mračenja.

Pozz
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
358
Reaction score
2.405
Локација
Pozega
Biće još dosta utakmica sa njima do kraja sezone. Oni su svoja dva srećna šuta potrošili a naši će biti kada bude padala odluka o titulama. Samo opušteno braćo moja Partizan je u najboljim rukama. Za top 8 trebaće kako sad stoje stvari možda i 19 pobeda.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Ja ne znam kako vam nije jasno da smo mi najzad utakmicu doveli do kraja bez onih zutih minuta kad smo gubili prednost i po 15 poena…

Meni licno je to najveci uspeh… da smo odbranili maltene od pocetka pa do kraja prednost koju smo stekli… i to na njihovom terenu…

Dakle mozemo… a mozemo i jos bolje od ovoga…
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.310
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pozdrav za Stojančeta i mnoge druge kojima je LeDej rupa u odbrani i najveći minus tima, mnogo me zanima gde je sada pogrešio i kako je sad zakazao pod pritiskom.
Aj ti ponovo procitaj moj post na koji se referiraš uključi se malo razmisli pa se vrati. Ozbiljno i kulturno ti kažem.
Evo da ne lutaš mnogo nije me mrzelo da nađem post
I šta piše tamo?
Da ako nas nešto bude koštalo sezone da će to biti selekcija na četvorci, odnosno pre svega manjak njemu komplementarne četvorke, a pošto valjda nema novca za tako nešto onda on sam.
Ledej je rupa u odbrani i ne znam kako je pokazao večeras da nije, kad mu čak ni Žejko nije verovao da počne utakmicu. I najgori je defanzivac od prve šestorke ili “skupljih” igrača.
I nije atletska pretnja dole što je ok ako imaš atletsku trojku ili lakšeg centra iz tog ugla je najveći problem defanzivno. On može da preuzme i to je manje više to.
Sve to istrpimo kada on ofanzivno isporuči svoje, ali utakmicama sezone ne očekujem da konstantno ponavlja ovakve partije u napadu, dok od ostale četvorke očekujem iste ili bolje.
Meni je on lično simpatičan, i svakako simpatični od Nanelija, o njemu neki drugi put, ali ne igra ovde simpatičnost nego tim.
I inače, stvarno se zapitaj posle prve pobede protiv cigana ako smo ti ja i mnogi drugi, na pameti.
A to je zato što gledate tako ofrlje utakmice i jedna utakmica vam menja sve, sutra Anđušić da natrpa 20 poena naslađivali bi se njegovim kritičarima i odjednom bi bio zver u odbrani, to je sve ista ekipa, ništa spektakularnije bolja nego u areni, malo jača defanzivno, s manje ideja ofanzivno. Tamo im je nešlo ušlo, Panteru nije i jbg to je košarka. Večeras je Exum izvukao ne znam ni ja koliko faulova na snagu i klasu i to je to. Ali to je ista ekipa. Ja navijam za taj klub otkad znam za sebe, ako misliš da ćeš da mi natrljaš nos što je neko dobro odigrao koga sam kritikovao, grdno si se zajebao.
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
244
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
Pa nije baš tako. Prvo se gleda međusobni duel... Čak i ako više ekipa ima isti skor - prvo se gleda međusobni. Evo i Mića Berić popizdeo i upravo priča koliko to može biti važno. Naravno, sad deluje ne toliko bitno ali na kraju... jbg. Trenutno lošiji skor imamo i sa Valensijom i sa Makabijem i sa govnima fmp-om.
Ма ко их јебе све од реда јер ћемо имати побједу више!!!
Зато нека га пуше!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top