Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Kakva oluja u trecoj i kakav mraz zamalo u cetvrtoj..
Kao da sam gledao 4 utakmice a ne jednu.
Posle hvalospeva od strane komentatora na ELTV iskreno nisam ni morao da gledam utakmicu. Za ono bi mu u Srbijici prokletoj neko dzvalavo govedo auto zapalilo.
Idemo dalje, sve je u nasim rukama.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
809
Reaction score
4.289
Локација
Beograd
Super je gledati i kad Panter i kad bilo ko drugi dominira, ali mi je ipak nekako najdraze kad Aleksa ukljuci Stef Kari mod, mozda jer nije po talentu na tom nivou, ali je zato u svojoj glavi bolji od Lebrona :D. Mnogo bi nam znacilo kad bi se to desavalo sve cesce kako se sezoni blizi kraj, kao sto je bio slucaj prosle godine.

Moram i da prokomentarisem i Albu, ova kosarka koji oni igraju je stvarno predivna, steta je, ili sreca kada igraju protiv nas, to sto su individualno jako tanki za ovaj nivo. Bitno je da nismo dozvolili kiks u "vec dobijenoj" utakmici protiv nezgodnog protivnika, i time izbegli neku crnu seriju koja moze da utice na samopouzdanje ekipe.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.809
Svaka cast na tesko izvojevanoj pobjedi! Bilo je bas guravo i mnogo znaci i nama nakon ona dva poraza, a njima da ne pricam. Posebna pohvala za Aleksu, ali i Smajilija i Andjusica, dok su Lesor, Panter i Ledej vec standardni.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Ako moze mala pomoc, pokusavam da nadjem fmp na tabeli, zbog kos razlike u medjusobnim susretima, moze da bude odlucujuce oko plasmana u top8.

Tipicna nasa utakmica, veceras ce da zuji celu noc u usima, sto od buke u dvorani, sto od krvnog pritiska zbog onakvog rolerkostera, narocito u zadnjoj cetvrtini.

Bitna pobeda, zbog svega!
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Cestitam svim grobarima na vaznoj pobjedi. Kevin odigrao napadacki ali sta je mene odusevilo je njegova odbrana svaka čast.
Sto se tiče trenera pa mi nismo ni svjesni koga imamo na klupi.On je fenomenalan,prvo kao čovjek pa tek onda kao trener.Zeljko živio ti nama 1000 godina i da te zdravlje posluzi.
ABA ligu moramo dobiti ali ako se desi da ne uspijemo ja sam 99% siguran da je evropa vidjela sta dobija sa Zeljkom i grobarima.Vjerujem u poziv za sezonu 23/24
NAPRED PARTIZAN
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.339
Reaction score
37.551
Ako se ne varam, a 99% sam siguran da se ne varam, ovo je 10. uzastopna pobeda u EL u kojoj protivniku ne dozvoljavamo više od 80 poena. Poslednja utakmica koju smo izgubili, a da smo primili 80 ili manje je bila protiv limenki.

Možda nam napad nije uvek savršen, možda pravimo gluposti za izvoz, ali ako je odbrana na nivou nema zime! :clap
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top