Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Shomac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
77
Reaction score
311
Локација
_ . . _
I 1992. smo osvojili titulu uz epske prepreke, istorija se polako ali sigurno ponavlja. Danas kazne za nase kojih ce sigurno biti, u utorak "kralj" je mrtav ziveo Partizan, u polufinalu se revansiramo olimpijakosu i naravno za kraj barselona. Zivi bili pa videli:ziveli
Mislim da u F4 idemo na pobednika iz duela Barsa - Zalgiris.
 

Moskri63

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
333
Reaction score
778
Ako je tako onda se revansiramo olimpijakosu bas kad treba :)
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Sve zavisi od inicijative jačih...
Zato je bitno da mediji u španiji ne idu u pravcu blaćenja Partizana.
Zato je potez odnosno izjava Željka neizmerno bila važna. Doktorski na terenu profesorski van terena.
Real je kaljao obraz mnogo puta kroz istoriju svojim kukavičkim potezima tako da mu nije problem ni sad da iskoriste što prljaviji put za osnovni cilj.
Ali sada nema toliko veliku "zaleđinu" od sedme sile jer su se obrukali.
Ali opet...
Naša igra u nekoj jednačini se zasniva na Panter-Ledej-Lesor-Egzum.
Ubojitost ostalih prevashodno zavisi od njih.
Nažalost svi su nam u opasnosti od pauziranja.
Apsolutno je nemoguće dobiti Real bez dvojice njih... A bez trojice je katastrofa.
A veruj da krene hajka suspendovali bi ih minimum do 5 utakmice u Španiji.
To je karta na koju bi igrali.
Ovako u opasnosti od Partizana su u potencijalnoj 4 utakmici kada bi Partizan bio kompletiran.
Možemo mi da se kurčimo koliko hoćemo ali ako odsustvuje dvojica + od ovih gore igrača mi ne možemo pobediti.
Tako da ostaje 4 utakmica na kojoj će sve karte baciti da isprovociraju publiku i Partizan ostane bez podrške...
Zato je jebeno važna izjava Željka, i to što nema hajke medijske na Partizan.
-ako uključim paranoidni mod... Na osnovu svih hronoloških zbivanja, žalbi na sudiji na svaku odluku od početka im je plan bio da medijski napadnu Partizan isprovociraju nosioce igre Partizana i na kraju Grobare.

... Nisu očekivali da će ih igrači Željka Obradovića odrati od kurca u drugoj utakmici.
Niko nije očekivao da će da ih urniše do stepena gde svaka žalba izaziva smeh, gde inavijači napuštaju 3min pre kraja halu...
!! Zato sa suspenzijom jednog igrača ili izostanak Egzuma mi ih dobijamo 3.
Izostanakom 2 igrača i naknadnom pobedom ravan je uspehu osvajanja Evrolige.
2+ igrača?... Samo da mislimo na 4. I da budemo pametni da se zberemo svi i navijači i igrači.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Juce sam poprilicno popizdeo zbog zahvata onog mentola nad Danteom i pozivao sam na jebanje majki spanskim ciganima. Mimo tog poteza, tuca ko tuca, mada je primetno njihovo ciganisanje i provociranje. Oni su sve sto ne volim u sportu. Zajebali su i srpske cigane i na tome im skidam kapu. To je vraski tezak posao.

Ne treba praviti sranja u utorak, delovao sam pod utiskom emocija koje me i dalje rade. Nisam mogao sinoc dugo da zaspim, a danas mi celo telo bridi. Iskreno, bas sam besan. Ali treba slusati Zeljka.

Ovaj tim i ova sezona su ono sto smo dugo cekali. Kosmicka pravda za sve ono sto prezivljavamo zadnju deceniju. Opet, epska nepravda je onaj incident prema gospodinu Zeljku Obradovicu, jer je stavljena u drugi plan njegova doktorska disertacija. Iznova i iznova dokazuje da je najbolji trener u Evropi. A za mene i na celom svetu.

Svaka cast igracima na odlicnim igrama. Ja ne zameram nasem kapitenu nista. Lik trpi udarce drugu utakmicu za redom, i dugo je cutao i strpao im 50 poena. Kapiten u pravom smislu te reci.

Ne znam sta da kazem. Ako prezivimo suspenzije i Danteovu povredu, osvojicemo Evroligu rutinski. Jer jr ovaj tim skupina jebenih legendi i imamo najboljeg trenera na svetu.

Beogradski Partizan najbolji je tim.
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Prvo cestitke igracima i strucnom stabu na celu sa Zeljkom za ono jebanje reala sinoc kao da je Rabotnicki(Krka je veoma zajebana u onom njihovom Leon Stukelju)
Od prvog napada smo vodili i vec krajem prve cetvrtine sam imao lagan osecaj da ih rutiniramo.Najblize sto su nam prisli na -5 i tada kljucna trojka Nanelija koja je odbila jedinu pretnju na sinocnoj utakmici,a u to vreme sam vec rezervisao na bookingu apartman u Kaunasu pa sam to ostavio za posle utakmice da ne malerisem i to je bila kljucna odluka :D jer posle toga smo 3 dana mogli da igramo i nebi imalo sanse da nas preokrenu.
Zaista nestvarna partija!
 
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
278
Reaction score
2.565
Локација
Subotica
Nema potrebe ovde bilo koga napadati da je divljak, rasista, sovinista… reagovali smo kako smo reagovali sinoc jer na ovaj TIM ne gledamo kao klub vec kao jednu veliku porodicu. To smo dokazali nebrojano puta, a znate i sami kako licno reagujete kad neko napada vasu porodicu… odbrambeni mehanizmi… situacija ce se smiriti i medju navijacima i igracima do utorka sigurno. Treba biti pribran, suspenzije za ono ne bi trebalo biti sem za onog maloumnika kome nije mesto u sportu, prljavi su, znalo se to od starta svi do jednog, spanska g…. Samo da nama nas Dante bude dobro, sve drugo ce biti okej. Tukao se i jedan Bodiroga kad su ga napadali, a da Panter koji je odrastao u hood-u ne da na sebe, pa malo teze.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
282
Reaction score
1.303
Локација
Čačak
Ja se plašim suspenzije za Lesora.. naravno i za Pantera, i povredu Dantea.. ali bez Lesora a da njima igra Tavarez, jako teška priča...
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
Da li ima neka informacija kada ce se znati odluka Evrolige oko eventualnih kazni?

Sve osim suspenzije onog majmuna bilo bi sramota. U mma bi mu pozavideli na bacanju. Jos picketina sa ledja. Niko od nasih igraca nije nista strasno uradio da bi bio drasticno kaznjen. To sto ciganski sns mediji pisu drugacije, neka crknu od pakosti.

Sanse teoretske nemaju ako budemo kompletni.
 

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
324
Reaction score
2.273
Локација
Novi Sad
Ja se plašim suspenzije za Lesora.. naravno i za Pantera, i povredu Dantea.. ali bez Lesora a da njima igra Tavarez, jako teška priča...
Nista strpace Smajli Tavaresu 25p 6/7 trojke, a Andjusa ce da proradi i nadoknadi Pantera. Mada se i dalje nadam da ce svi biti kompletni minus jabusere. I ako je potrebno, Savo Drezgic umesto Dantea da nam donese titulu na F4.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Brate suspenzija onom majmunu ne gine, vjerovatno je i zavrsio sa Realnom, a iskreno ocekujem jedno godinu dana pauze za njega...
Mene najvise brine sta ce biti sa Lesorom i naravno Dante.
 

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
92
Reaction score
941
Локација
Beograd
Smrdljivi SK najavljuje suspenzije od 3 utakmice do 4 godine. Ono što naravno nisu naveli jeste da za razliku od još smrdljivije ABA lige, gde je minimalna kazna za prekršaj - 3 utakmice, najmanja kazna u EL jeste 1 utakmica. Pričati kako će bilo koji naš igrač biti kažnjen sa više od jedne utakmice je sumanuto - jer bi time EL poslala poruku da kad god zagusti ti možeš nasiljem da se čupaš i budeš nagrađen zbog toga, jer suspendovati 3 igrača nama i njima nije nikako isto. Namera i okolnosti su itekako bitni. Ovo je započeo Ljulj, pa su eksalirali ciganin Dek i smećar Jabusele. Očekivati da te neko pesniči a da ti stojiš mirno i to trpiš može pomisliti samo glup čovek.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top