Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Neće ova sezona izaći na dobro ako Panter ne počne da igra kao Panter, Naneli ne bude Naneli a Kaminski pokaže zašto je došao... Dozier mi deluje da će na kraju opravdati očekivanja, ali bez Pantera i centra (bio to Frenk ili neko drugi) neće se ovo dobro završiti...
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.248
Reaction score
2.900
Pobeda..ne znam ni ja kako..na krilima par pojedinaca…timski jako lose,akcije jako lose,odbrana losa…
Mora pojacanja pod kosem…
Jako bitna pobeda,slatka..ali igra zabrinjavajuca..za sad…
Idemo dalje!
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Jako loša utakmica Partizana osim nekih 10 minuta ukupno. Došla nam je u lošem periodu po nas, plus što su cigani promijenili trenera što često donese pozitivni šok za ekipu. Jako smo loše preuzimali, posebno nakon ofanzivnog skoka, kao da nam se sruši svijet, i desi nam se potpuni pad koncentracije. Ne samo da nam se ovo danas dešava, nego vrlo često od početka sezone. Željko je nakon Mege izjavio da je poslao igrače kući da se odmore, naprotiv mislim da ih je ubio fizički do ove utakmice. Kažem, jako loš period gdje se još uigravamo, igramo samo u nalete, odbrana pogotovo, da ne govorim o raznim nerezonskim step backovima u napadu i slično. U principu istina što Žoc kaže da smo ovo dobili samo na energiju određenih igrača, najviše Alekse i Jaramaza. Sve kad se sabere, ovoj pobjedi na mišiće se daje još više na značaju, dok se ne uklopimo, svaka ovakva je vrijedna zlata.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Sta smo ovo gledali braco moja? auuu koje je ovo bilo mucenje. Ni sam ne znam kako smo ih okrenuli na kraju,ali se nadam da ce pozitivno uticati na samopouzdanje,a da ce govna iz predgradja sjebati jos vise. Mi smo sa 3 igraca ovo dobili...
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Zek i Jare konstantni celu utakmicu. Aleksa od očaja do sjaja i na kraju opet ritne i umalo da prospe.
Jago i Bolomboj iznenadili..
Moramo se pojačati jer oni su nikakvi a mi ih jedva dobismo pred 20.000 (kakvih takvih 20.000)
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.398
Reaction score
4.619
Локација
Zemun
Da podsetim na obecano.

Za sektasenje i lov na vestice (cigane) ide 7 dana ban.

Za pljuvanje i teranje Zeljka i/ili igraca, sve ostale vrste ciganisanja - mnogo duze.
Hahahahaha! Verujem da je vec bilo spremno "trovanje" i cekao se kraj da se klikne reply. Kako si namirisao i srecom pogresio!:)
Idemo breeeee!
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.658
Avramovića svi u kurac da poljube.

Panter baš kritičan na početku sezone, kao neka loša kopija pravog Pantera. Nadam se da će se resetovati, nismo baš u situaciju da ga toliko čekamo, pogotovo jer je u sistemu već.

Mislim da je naša najveća glupost čekanje one pičke izdajničke da potpiše, jer smo za to vrijeme dosta izgubili jer još uvijek čekati rješenja u reketu i to iz NBA gdje ti opet treba određeni period adaptacije, a nismo baš u prilici da toliko čekamo, dovodimo sebe u problem i kockamo se sa sezonom.

Ne znam čija je to odgovornost, ali to je jako neozbiljno.

Nadam se da će ići na bolje, ovo za sad ne obećava previše iako smo pobijedili ove raspale ciganske kurvetine.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
160
Reaction score
497
Локација
Ruma
Bravo za momke, čestitam na pobedi koju sam uzgred očekivao, najviše zbog domaćeg terena i većeg broja igrača koji znaju da prelome u derbiju. Uglavnom od ove utakmice najviše želim da je okidač za Jaramaza, da dečko počne bolje da igra i da se možeš osloniti na njega. Njemu po običaju treba ovakva tekma, da stekne samopouzdanje i da nas ako ništa drugo veseli prodorima. Ima brzinu i može tu dosta toga da uradi, trojke ako ubode, ubode. Drago mi je i da se Kaminski budi, to je moralo da se desi, ipak je to kvalitetan igrač, bilo je pitanje vremena. Panter jbg, brat i pored svega uspeo da ubode osam poena, a srediće se on, ali ne može on da organizuje igru daj nekog ko ume da stane na loptu, ne treba mnogo više od toga. Ostali isto sasvim korektni, neki više, neki manje, ali odradili su svoje. Još da nadjemo neku četvorku koja ume da skoči i dosta.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd
Pička ciganska izvodi bacanja za isfoliranu trojku a ludi brat Zek gestikulira s klupe, baje, baca vradžbine, iskidah se od smeha... Osim toga, davno sam rekla, ako pre vremena odem Bogu na ispovest, biće to zbog Partizana. I stvarno tako mislim... Bravo, momci, izvukosmo se, BORBA, BRE!!!
 
Top