Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Dve stvari su prelomile utakmicu, tj 3. Prva je odluka (veoma zakasnjela) da se prestane skupljati sa strane pomoci jer smo tako ostavljali coskove prazne kao da im je na krilima igrao Kasper dobri duh pa su nas iskaznjavali sto tricama, sto ekstra pasom za neke lake koseve. Kada pogledate pogotovo u trecoj kvalitet suteva, jako veliki broj skroz otvorenih smo dali dok smo mi preko ruku zavrsavali. Od tog trenutka jedan jedini kos su dali iz igre i to onaj sut Bolomboja koji je usao kako je usao, ali poenta je bila da je to bio tezak sut i generalno dobra odbrana nasa. Druga stvar je Teodosic koji je slicno kao i protiv Virtusa prosle sezone prelomio u nasu korist i hvala mu na tome (moze da ponovi to i u ABA, necu se buniti) Treca stvar su muda pojedinaca. Avramoviceva trica je odlucila mec sustinski, on iako nije neki suter on ima jako brz izbacaj, pogotovo posle onog dribliga kroz noge kad cesto odmah iz toga produzi u sut i to je nemoguce blokirati bukvalno. Bespotrebno je sutnuo onu tricu sa 8 metara kada smo na plus 3 mogli da iskurvamo neke lagane poene, faul da iznudimo, bilo sta je bila bolja opcija, ali sreca penal zavrsnica je bila na nasoj strani i Ledej hladan ko spricer. Ja se samo nadam da ova pobeda nece uliti neki lazni osecaj sigurnosti jer daleko smo mi od dobre igre, kao i protiv grckih cigana sve ukupno cirka 10 minuta kosarke smo igrali. Protok lopte je veoma los i dosta napada nam se svede na solo prodore ili ganjanje nekog missmatcha a i kad ga dobijemo mucimo se da spustimo loptu centru protiv beka, tako smo previse lopti danas izgubili. Uprkos popularnom misljenju nama vise od centra treba neki 4/5 kombo, ali fizikalac za zastitu obruca i gradjenje skoka, i jos bitnije treba nam bek koji podnosi kontakt jer se mucimo kada krene fizicka odbrana (a mucimo se i bez fizicke odbrane), zato nam cesto Dozier mora da prevodi loptu a on apsolutno nije taj tip igraca, covek je cisti cutter i sto kazu ameri 3&D igrac, njemu je 90% i poena i asistencija bilo na kretnju saigraca ili na njegovu kretnju gde ga spoje sa obrucem ili trica iz coska. Panter je usao u sezonu kako je usao, ali fizicki on nije 100% spreman, i ne potcenjujte koliko znaci igrati uz Exuma, sada mu je mnogo teze za igrati. Ledej se budi, Smajilagic konacno opet igra peticu a ne cetvorku kao na samom pocetku sezone i odmah je mnogo efektivniji. Bitno je da smo veceras pobedili, ali je jos bitnije u ABA, videli smo sudjenje na domacem terenu cigana, prednost domaceg terena odlucuje titulu. E sad, u NBA je bio taj final cut iako se jos po desetodnevnim i two way ugovorima ih koprca, da vidimo sta se moze upecati.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Prezadovoljan sam pobedom i ovom zadnjom četvrtinom u svakom smislu, ali ako to bude fokus a ne pomračenje između 18:2 za nas i 53:65 za njih, nećemo daleko dogurati.

Baš mi je drago što su Jare i Kaminski kao najosporavaniji bili ti koji su povukli ekipu. Dožer nastavlja da me impresionira, kreacijom je čak i poboljšanje u odnosu na Egzuma.

Utisak večeri skanidranje fudbalerima i Igoru :D

Bravo svima!
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
ovo je bukvalno utakmica koja lomi sezonu.. 1:4 bi bila ozbiljna katastrofa iz koje bi se tesko povadili.
Pobediti na ovaj nacin vraca ultra samopozdanje i ekipi. da mogu a mogu bogme.
Panter se trenutno raspada ali sto rece neko od kolega forumasa ima kredita ihaha tako da mu ne zameram ni najmanje.
Odlazak EXMUMA se oseca samo tako, jer ona je bio taj koji kad sve stane krece u ladcke prodore i izvaci poene nizcega..
 
Top