Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
350
Reaction score
2.484
Локација
Vukovar
Dve pobede od ogromnog značaja protiv 2 odlične ekipe.

Panathinaikos i Monako su ekipe za plej of, pobedili smo ih posle ludih završnica i to obe posle produžetaka, da ne poveruješ da mi pobedimo 2 u nizu nakon produžetaka, prosto neverovatno za nas.

Popravljamo igru u defanzivi , konačno se igra sa pravim pristupom, Kaboklo nam je doneo mnogo i u napadu i u odbrani, čovek hvata sve lopte nema zajebancije kod njega , on je najbolji primer kad neko zna znanje da mu ne treba nikakav period adaptacije i slična mrsomuđenja.

Svaka čast momcima na borbenosti i pobedi, ali onolika količina gluposti koju smo mi napravili sinoć u zadnjim momentima regularnog dela i zadnjim momentima produžetka je prosto za rubriku verovali ili ne.

Kvalitetan je protivnik i ništa nije jednostavno ali onakve nebuloze se ne viđaju svaki dan, Željko mora da poradi na tome a on će to sigurno i napraviti.
Idemo dalje korak po korak pa dokle doguramo.

Za moj lični ukus previše se dozvoljava divljanje Panteru, treba to malo korigovati, neosporan je njegov kvalitet i doprinos ali na granici je da bude kao krava koja da 20 litara mleka pa se ritne i sve prospe.

Šutiranje preko ruke iz nemogućih pozicija u 5 ili osmom sekundu napada može da bude itekako kontraproduktivno.

Uvođenjem ovih video provera postalo je pravo mrcvarenje gledati košarkašku utakmicu.
 
Последња измена:
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
246
Reaction score
1.119
Локација
Trebinje
Старо је правило из колективних спортова да играш онолико колико ти противник дозволи.
Ћелавац је баш добро утегао ову екипу, а и сам Жељко рече да су јачи него прошле године, а јесу (можда и сигурни међу најјачих 3-4 екипе ове године, мој скромни суд), а то се и видјело на терену.
Као дали смо мало кошева, јесмо, али оно што ме посебно радује је наша одбрана коју смо овако одиграли по први пут ове сезоне. Значи, да се мозаик полако склапа и да на овакву а поготово бољу игру у одбрани, уз бољи допринос и нападу Зека, Смајлија, Алексе, Понитке, Анђуше, мало ко ће моћи да нас побједи!
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.242
Reaction score
33.830
Локација
vaginamandibularia
Za razliku od njega vecinska smrdija, seme joj se zatrlo i sve im drago pomrlo od dece pa navise, spinuje kako je satro pokraden monako?! Pa crkli majci dabogda koju ste vi utakmicu gledali govna smrdljiva, svaki smajlijev kontakt s loptom su svirali faul u napadu, 300 flopova nikom nista i bar 90% svih diskutabilnih odluka je dosudjeno za goste. Majku vam jebem mrtvu u picku, govna prokleta
 

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
840
Reaction score
3.754
Локација
#вчћпдр

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.914
Reaction score
7.823
Kako su lepa jutra nakon pobede naseg Partizana.

Ustajanje oko 9, posao, kafica, repriza SK1 upravo se prati, milina.

Razumem gnev preko-putasa, oni veceras se rvaju za 16 mesto sa Valensijom i naravno da su nervozni.

Cini mi se da je Monako juce bio kompletan jel da? Zaitea jedino ne pamtim da sam video na parketu?

Kod nas nije bilo Trife koji je jedan od najboljih nasih igraca u odbrani i nije bilo druge napadacke opcije Frenka Kaminskog, nadam se da ce bar on biti spreman za Milaneze.

Trebaju nam svi raspolozivi igraci, juce su mec izneli maltene 6-7 igraca, tako da Aleksa, Smajli, Ponitka, Frenk bude li igrao, pa i Andjusa i Jaramaz MORAJU da daju neke minute, a da igra ne trpi.

Treba se bas sibati sa ovima, pod kosa su jezivo jaki, Voitman, Hajns, Meli i Pojtres.

Cestitke braco, uzivajmo, jos kad nam Ostoja dovede pleja razigravaca ni NBA nije daleko :D

PS. Ko sta hoce neka prica, ali ovaj Majk Dzejms je decko na mesto, popricati sa njim narednog leta.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Red je da makar jednu od naredne dve, može i obe, nakantamo protivnika 20 razlike.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.640
Reaction score
5.458
[QUOTE="Van Der Berg, post: 1302675, member:

Posljednje izvodjenje i navodni faul u napadu Ledeja - mislim da je to sve bilo potpuno cisto i da je donesena ispravna odluka. Dakle, sveukupno, sudjenje je na kraju bilo ok i nije bilo odlucujuci faktor u utakmici.


[/QUOTE]
Cisto? Faul nad Zekom kao kuca. Ne znam ja sam mozda slep...
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.308
Reaction score
10.879
Локација
Beograd
Ja znam samo da sam drhtala, na nogama nisam mogla da stojim, gledala do pola tri noćas, ovo ovako više ne ide... Ali, pobedi se u zube ne gleda... Nisam očekivala 2/2 i to u produžetku, pa još u razmaku od 4 dana, iskreno. Nisu mi porasla očekivanja jer neću da baksuziram :D Ovo su dobila tri igrača i Željko, navijači nisu preterano pomogli, nažalost, tužna tribina nema sluha ni osećaja... Bravo, momci, a ćelavo gurbetsko govno ni u dupe ne može da me poljubi, pošto je navikao da ljubi dlakave muške guzice, tako da... :picka-ciganska:
 
Top