Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
470
Reaction score
2.604
@NenadPFC

Samo to da ne smatram da smo sinoć previše dramatično oštećeni u suđenju ni mi ni Monako i da je bespredmetno poslije svake utakmice u EL govoriti da smo pokradeni i jebati sudijama majku, kad nas u ABA ligi čeka suđenje nakon kojeg ćemo opet zazivati evroligaške sudije. Ništa više.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
A da probaš EON van SBB-? Ja imam to i Arena Cloud TV tako da oba rade nezavisno od internet provajdera i niko ne može da me ucenjuje oko gledanja Arene/SK gde god da se nalazim.

Što se iskustva tiče, nisam imao nikakvih problema u radu čak ni na mobilnom internetu, a uglavnom ih i koristim na 4G.
nisi razumeo, nemam ja problem, mogu da biram srb ili hr SK...
Jbg, plaćam svesno 2 operatera ali isplati se, za nepunih 7000 mesečno imam sve na 2 televizora + eon + arean cloud
Ako nemam za sezonske, bar imam za TV prenose :p
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
574
Reaction score
3.084
Ja imam eon ali hipernet i ne mogu gledati sportklub . kao neki geoblock mi izbacuje.. supci ..
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
@NenadPFC

Samo to da ne smatram da smo sinoć previše dramatično oštećeni u suđenju ni mi ni Monako i da je bespredmetno poslije svake utakmice u EL govoriti da smo pokradeni i jebati sudijama majku, kad nas u ABA ligi čeka suđenje nakon kojeg ćemo opet zazivati evroligaške sudije. Ništa više.
Partizan je sinoc imao nedomacinsko sudjenje, ako ti je tako lakse. Ne radi o ociglednim greskama (kojih je bilo), vec o kriterijumu sviranja faulova na jednu stranu, a ne na drugu. Na kraju su to pokusali da iznevelisu u dvije situacije, ono kad su svirali faul nad Panterom za bacanja i ono za 8 sekundi.

Ono sto je bilo prije toga, bio je masakar u reziji Italijana, najmanje iskusnog sudije. Bruno i Smajli su izbaceni iz igre nepostojecim faulovima. Da ne govorimo o samoinicijativi za gledanje spornih trenutaka (citaj - celendz za branjenje iz polukruga).
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
335
Reaction score
1.759
Локација
Панчево
Svi pričaju o tome šta su svirali, a niko o tome šta nisu. A nisu svirali Anđuši faul (koji sekund pre Kaboklove pete, mislim), gde pošteno zvekeće par puta svog igrača u mismeču, sa leđa, pod košem, a sudije ne sviraju, baš zato što bi to bio rezonski faul, koji neutrališe mismeč. U milion drugih situacija, svirali su i za manje. I nije problem kriterijum, ili će biti onaj pičkasti gde je svaki kontaktfaul ili će biti malo rvanja (lično, volim kad se bije u odbrani, nazovite me konzarvativnim), nego nedoslednost, ne može jedno da bude faul,a posle da ne bude, i obrnuto.
A nakon svih naših malera i otimanja protiv nas, što kroz istoriju što ove sezone (videti pod "Kevinu se slučajno izula patika protiv Olimpijakosa, i jeste prešao na svoju polovinu"), savršeno me boli patka sve da smo im iz ruku oteli i da su uhapsili sudije posle utakmice sa obeleženim novčanicama. Ajde bre više.
I tačno je slađe, nego meni žao naših i Željkovih živaca.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
277
Reaction score
1.774
Локација
Beograd
SK cziganska govna,..
Ni Arena za ABA ligu ne štuje mnogo Partizan,..

Ja znam da moja pojava brine narod i omladinu, kud plovi ovaj brod?!

Sam ko nadasve se žalio protiv stagniranja sa preko barskim putovanjima,..
I protiv likvidacija Srpskih i drugih znamenitih, državnika.
Korektno, nakon vojnih i pohoda.

Nisu samo tikve po ložama i separeima, već i oportunisti,
te se nadam i priželjkujem povoljnim ishodima za sve partije i pojedince koji su teret izneli i nedaće.
 
Последња измена:

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Aj vec jednom da zavrsimo sa sudijama.
“Lavinu” komentara na racun sudije je pokrenuo Domantas Monteijunas sa izjavom “ja ovo u zivotu nisam video. Sudije su odlucile pobednika.” (ne bas od reci do reci, ali to je mislio). Dakle, coveku kome je u prvih 35 minuta “progledano kroz prste” sledece: 2 faula u napadu pri postavljanju bloka, 2 tehnicke zbog flopinga, minimum jos 2 tehnicke zbog protesta kod sudija i 3 “sekire” ispod svog kosa; daje sebi za pravo da se buni najvise zbog nedosudjenih “8 sekundi” (sudije su pogresno rucno izracunale/“dodale” 0,06 sekundi ako ikoga zanima, ima snimak onih litvanaca na youtube-u) i nesportskog faula za ocigledno povlacenje ruke Smailagica, koji je prvicno bio dosudjen kao obican, pa tek nakon pregleda snimka preinacen u nesportski. Ajde za one tehnicke se ne moze sa sugurnoscu reci, ali ovo ostalo je bilo veoma ocigledno.

I sad nakon izjave takve “postenjacine” pojedinih Grobara daju sebi za pravo da kazu da ne treba se previse radovati jer pobedili smo i zbog “sudijskog kriterijuma”…:krsti:

Radujte se ljudi! Veliku pobedu smo ostvarili!
Sutra po jos jednu!:napred-partizan::ziveli
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Nebitno je sta su svirali a sta nisu. Vrlo prosto ko gubi ima pravo da se ljuti.
Da su nas sudije krale, jesu. Da smo uzvratili na najbolji moguci nacin koji postoji, jesmo. Da je taj nacin doneo pobedu, jeste.
Cica mica i gotova prica. Idemo dalje u nove pobede. Sto se tice svih onih sa drustvenih mreza koji misle suprotno i gostiju iz zeleznika koji prate forum imam za njih samo jednu poruku. Psi laju a karavani prolaze.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Zbog toga što Ana Panter nije videla povlačenje mrežice u Tel Avivu prošle sezone i priznala koš na kraju utakmice, nama je zakinuto 5. mesto u plejofu za jedan koš i nismo imali priliku da igramo sa Monakom - mnogo lakšim protivnikom (u odnosu na Real) u borbi za F4.

Celokupna košarkaška javnost je složna da su dodeljene suspenzije posle one tuče u plej-ofu protiv Reala bile skandalozne i da smo debelo osakaćeni tu (Ljulj ništa, Panter čak dve utakmice iako je napadnut, itd.)

Jedinu tehničku grešku koju je Željko dobio u Evroligi u ovih godinu i kusur dana je dobio baš protiv Barselone kao najveće i najdraže mezimice ove lige.

Lige koju ne bismo ni igrali da Rusa nema, ne zato što ne zaslužujemo, nego zato što nas (a i cigane i sve ostale timove s ovih prostora) niko ne želi.

Zakinute su nam pobede u Pireju sigurno a vrlo verovatno i u Istanbulu ove sezone.

Priče o tome da nas neko gura su apsurdne koliko i teza da postoji KK Crvena zvezda iako je mrtva 12 godina
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
A kako samo perfidno prećutkuju izmišljene faulove nad Brunom zbog kojih nije igrao pola utakmice, kao i činjenicu da Monako u dve četvrtine (drugoj i trećoj) nije ni izašao iz bonusa.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
470
Reaction score
2.604
@ZatucaniZapadnjak

Sve tacno, ali traziti nekakvu pravdu i jednak tretman u ligi koja je fakticki i pravno privatna prcija najmocnijih klubova, gdje jebena Alba i Asvel imaju zagarantovan nastup svake sezone i ogroman (za kosarkaske prilike) novac od TV prava, dok Partizan moze da igra ako se neke guzonje negdje smiluju, i jos plus uz to izbace i Ruske klubove, je u najmanju ruku naivno. Eno Panatinaikos krsi sva moguca pravila poslovanja, pa nikom nista, zaduzen do guse pa ipak dobija priliku da po principu pijanog milijardera i ove godine potrosi desetine miliona da sastavi "drim tim". I onda njihov gazda seljacki nadobudno ismijava one koji dovode igrace za male pare, pa jos pjeni kad ih mi pobijedimo da je pocinjena kradja i velika nepravda nad njima. A daleko od toga da su jedini. U odnosu na Evroligu u kosarci, i liga sampiona u fudbalu je primjer ravnopravnog i regularnog takmicenja. Pristali smo da igramo takvu ligu jer u kosarci nema nista drugo, dupe bi da damo da se i mi uguramo medju te privilegovane sa A licencom. Pa onda, ako je tako, tishu mishu, budi sretan kad te ne opljackaju bas potpuno, budi sretan kad ti ne otmu pobjedu koju si zasluzio.
 

Free Partizan

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2019
Порука
86
Reaction score
284
Локација
Republika Srpska
Realno, sinoć je bilo baš loše suđenje, generalno.
Realno, sinoć smo zasluženo pobjedili.

Jedino što ne razumijem, je šta je problem sa realnim navijačima?
Kakav treba da budem? Zaslijepljen, ,,jednouman,, ?
Nikad.

Samo realno iz svog ugla koliko je moguće, jer ne poznaju se uvijek sve činjenice :)
E sad, možda postoje realno realni navijači i ,,realni,, navijači.

Košarka je takav sport gdje sudije dosta utiču na igru, nažalost. Zapravo, u većini sportova je tako. Da mogu da kradu u tenisu, da se ne vidi očito, mislite da bi postojao Novak Đoković?

Treba uživati u utakmicama dok se može, dok traje ovo što traje... I u ovakvoj ekipi i sa ovakvim trenerom. Šta nam treba više?
 
Top