Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
567
Reaction score
2.169
Ovo veceras sto se desilo u areni ne bi niko mogao da rezira. Kakav ocajan start, kao da je picousti zamisljao pocetak utakmice.
Grobari svaka nam jebena cast, kako je grmela arena i koji pritisak na sudije je bio!!!
Ono sto je Trinkijeri rekao da je Partizan 30% jaci zbog navijaca je laz, minimum je 50%...
Nemam snage da pisem ista o utakmici, hvala Zeljko i igraci.

OVU SNAGU SA TRIBINA I POVEZANOST SA EKIPOM NEMA NIKO NA SVETU!

U Atinu po pobedu.
 

Loki85

Grobar
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
851
Reaction score
876
Локација
Wien
Ufffffff... BRAVO BREEEEEE!!!!!

Mnogo mi je drago zbog momaka, vidi se koliko im znači, a najviše mi je drago zbog Trife i Ogija... Neviđena govna su izasrana na njih, čak i na ovom forumu, koji btw smatram jedinim relevantnim sredstvom informisanja, pa me još i više pogađa kad ih ovde polivaju... Nadam se da će pojedinci pa malo mućnu glavom i da prestanu da kenjaju po još nekim igračima, i proglašavati ih unapred promašajima. Mi ovo sa npr. Vanjom umesto Ogija ne bi mogli da dobijemo.
Drago mi je i zbog PJ iz prve četvrtine, izgleda da je ovo ona utakmica gde se budi zver, gde i miran, nenametljiv lik se poveže sa svojom divljom stranom, njegove neke reakcije u prvom poluvremenu su bile jedina pozitivna stvar.
Još jednom, bravo za pobedu, ali realno pričano, trčali bi mi svi sem Ogija i Trife večeras još krugove oko Arene. Da, i Naneli, ne sme sebi da dozvoli kao najiskusniji u ekipi onakve stvari.
PS. Svestan sam da nas je upravo on doveo u situaciju da okrenemo utakmicu.
Idem sad da nastavim terapiju dunjevačom, ako budem mogao da vidim televizor odgledaću i reprizu i radovaću se opet kao malo dete. Živeli braćo i sestre
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.213
Reaction score
15.803
Локација
Beograd
A evo ovde se i razljutio Željko. Duvajte ga cigani sa B92 i SK.

"Posle utakmice ću da odem u kancelariju i da se isplačem koliko smo loše igrali? Je li to odgovor koji želite? Svašta... Posle ovake utakmice igračima sam rekao da su me učinili ponosnim. A vi me pitate zašto smo loše igrali? Odigrali smo prepametno u napadu, prepoznali sve što treba, bili smo izvanredni...", razljutio se Željko Obradović.
 

Acopd

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
24
Reaction score
156
Локација
Prijedor
Čitam da nam je ovo najveći preokret ikada u Evroligi. Nema osobe kojoj nisam ispričao kako smo dobili Armani nakon 23 poena minusa ( Dok pričam uvijek suza u oku i najveći ponos).

Ovo večeras mi bilo nekako očekivano da se vratimo!

Imam najveća očekivanja od ove sezone i nema šanse da će me igrači razočarati!

Volim Partizan!
 
Top