Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Koliko god da ga cenim, poštujem, koliko god da je Žoc jedan jedini, najveći, Bog košarke, ubedjen sam, da bi Dule ovakve mrtve utakmice sa ovim igračima dobio. Nekako bi nekog pridavio, uštinuo bi sudiju, dobio bi tehničku, zagalamio bi... Jednostavno, trgnuo bi neke uspavane igrače. Izvukao bi maximum maximuma od svakog. Bez zajebancije. Jbš ovo moderno doba. Hoćeš rezultate a ne daješ sve od sebe? Trening u 06h, pa pišaj znoj i krv. Ako je uspeo od Slavka Vranješa da napravi Hakima Oledžuvona, Ako je Alexa Marića iskopao na klupi Granade i vaskrsao ga, pa uspeo bi valjda i od Kaminskog da napravi košarkaša dostojnim KKP-a.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.147
Reaction score
27.968
Локација
Из Чикага (моји...)
Vređanje igrača, duhovitost
ako nastavimo ovako ulazak u play in ove sezone maksimum bodova i da se udaramo u gujzcu od sreće...transfer kamionskog za sad veći zajeb nego memfisovo dovođenje zagorca onomad, uze nam lik dobu lovu nizašta mogli smo dva solidna igrača dovesti. ponika ne zna jel došo il pošo.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Pisanje poruke, ili otvaranje teme na pogrešnom mestu

Na stranu što se ne slažem sa @Ilyasova ali šta je smešno? Kakav ti je to komentar? Ko bi trebalo da te kazni i zašto neće?

Nije problem kada čovek za sebe misli da je pametan - opasno je kad pomisli da je najpametniji! A to podjebavanje čpveka sa podsmevanjem, to se valjda nekom može a nekom ne. Kako god dovoljno govori o tebi kakav si...
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Lesor je gospodin. Kome i dalje trebaju dokazi taj je slep.
Svako ko napise drugacije popio bi mi ban a pogotovo ko napise da je sendvicar.. zajebati pricu o slobodi misljenja bla bla... bančina
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.285
Reaction score
10.749
Локација
underground
Prava plej of utakmica , dosta tvrda . Drzali smo se dok smo imali snage. Dobili su nas na suvi kvalitet plus na domaci teren sa iznudjivanjem faula kad se lomilo.
Nadam se da cemo se sresti jos ove sezone ali da budemo kompletni
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
159
Reaction score
496
Локација
Ruma
Kao što rekoh u chatu, čekam da prodje februar pa ću da sudim. Da nas vidimo sa čitavim rosterom. Da ih malo ponese Avram svojim prisustvom na terenu. Tada nam se lomi sezona. Imamo kući Efes, Bajern i idemo na Virtus. Sve ekipe koje mogu da se dobiju (Virtus je u padu forme) i ako se kockice slože, eto nas opet medju osam. Samo ovaj mesec da se kući sruši Žalgiris (to je pod moranje), a protiv Monaka kako bude, biće.
Što se tiče ove utakmice, sasvim korektno, teško gostovanje, realno neki igrači su van forme, ali verujem da će se kod većine to srediti baš tog sledećeg meseca, taman period da se dobije na samopouzdanju. Što se tiče jadikovanja na račun Kaminskog i Andjuše, prvi mora da se sredi u glavi, drugi jednostavno ne zna da igra egal utakmice. Ako je neko ovde grešio, to je onda Željko jer je imao previše poverenja u njega tokom 4 četvrtine, ali generalno nije ni imao nekih solucija. On tu samo treba da bude da odmeni nosioce kada treba da se privede gotovo sigurno dobijena utakmica, sve van toga je već preveliki zalogaj za njega. Tako da ima on svoju ulogu koju pristojno obavlja. Sve u svemu, teramo dalje.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.043
Локација
Beograd
Pogled na tabelu i danasnja partija u nekompletnom sastavu i dalje ostavljaju prostora za optimizam... vidi se da svakoga mozemo da pobedimo i u gostima, a narocito kuci. Treba nam jedna serija od 2 ili 3 vezana trijumfa da sve eksplodira. Citao sam ovih dana neki intervju Nanelija u vezi povrede koju je cini mi se 2018. godine imao gde je rekao da se povredio jer je Zeljku zeleo da pokaze da vredi i da zasluzuje da igra, a ovaj ga predugo drzao na klupi. Koliko se secam drzao ga je i prosle sezone, drzao je i Aleksu, Andjusica, Smajlija, sada Kaminskog. Nekad malo igraju Jaramaz, Smit, Ponitka. Zelim da verujem da ce barem 50% ovih sto igraju po 10 minuta uspeti da probudi, sto ce biti dovoljno za visok plasman. Nema mesta predaji i pesimizmu narocito posle ovakve utakmice! Napred Partizan!
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Mi bismo lakse osvojili F4 nego se plasirali na isti, usled prevelike praznine u kvalitetu izmedju igraca.
Imamo 6 igraca koji su ranga da se bore za vrh EL i imamo 6-7 koji su ranga u skladu sa rezultatima u ABA ligi. I imamo Smajlija koji ide malo kod jednih, malo kod drugih.

Sesto mesto, pa na Virtus u PO i da nam se vrati za sve tuce, pandemije i pucnjave....
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.248
Reaction score
3.642
Nadao sam se da možemo ovo izgurati jer smo dosta dugo bili u egalu, ali ne možeš ti sa 3 igrača da igraš protiv ovakvih timova.

Andušić mi je toliko iritantan lik, tačno pomislim često da on namjerno pravi one gluposti kao u drugoj četvrtini kada daje protivničkom igraču loptu i ruke, pa zatim ide u odbranu i pravi glup faul u poziciji kada ga tri igrača napadaju. I ajde da je to ozbiljan, jak faul u cilju da sprečiš pogodak, nego onaj glupi mlaki pokret ruke, da se orimijeti kao da je nešto pokušao, a on zapravo napravio neviđenu glupost. Tačno nejasan momak skroz.

O Kaminskom ne treba više trošiti riječi. Onakvo mrtvilo i letargija kod jednog košarkaša je neshvatljiva. Definitivno promašaj, ni Koprivici ne može da prismrdi.

Ponitka velika briga, baš mali doprinos daje, a doveden kao pojačanje.

Dzejlen Smit enigma, jak je fizički, a opet neoprezan i neagresivan u prevođenju lopte. Baš sporo razmišlja za jednog odganizatora igre.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Grci, svi govna odreda, ne znam sto bi uopste odvajali ove zelene od crvenih, jedino dok je Zeljko bio tamo, pa ajde.

Sudije su bas resile da nam otezaju put, da nije bilo spanca, svi ovi drugi i treci nam sude dok jos ne padne lopta u aut i jos nije napravljena kretnja za korake/faul koji eventualno slede.

Koji bre kurac Pao, mi i ovakvi sa 2 i po igraca stigosmo do nekog egala, a da nam nekako zapadnu u plej ofu, glavom vam garantujem da Zeljko ove dobija u 3 utakmice.

I daj teraj onog Smita u tri picke materine vise, ono nije nepoznavanje kosarke, ono su bezobrazne tehnicke kosarkaske greske juniora, ne mogu ocima da ga gledam. Kaminski, brate, ima jos nesto sitno u tebi, daj bre malo dok nije prekasno, jebem te uspavanog.

Ajmo dalje, guramo do treninga i forme.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Nudili su nam se ali jbg.
Nekoliko otvorenih promasenih suteva sa nase strane plus zakasnela trojka Smajlija resili su utakmicu. Mi imamo nekoliko igraca koji su duze vreme u kanalu, pre svih Kaminski i Ponjitka. Mislim da ce obojici dobro doci predstojeca pauza u EL za vreme termina KRK da se malo trgnu kroz treninge i podignu formu. Cekamo takodje povratak Alekse da odbranu podigne na visi nivo. Ovu utaimicu smo igrali i bez Pantera ne treba ni to zaboraviti. Naravno da nista jos nije izgubljeno, tek nam predstoje utakmice za plasman a zna se ko je majstor da spremi ekipu na tako nesto.
 
Top