Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

nidzapa

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
422
Reaction score
33
Локација
Pancevo
 

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Partizane moj ima jos prilika.Bicemo mi u 10 sigurno_Od mene jedno veliko hvala navijacima koji su prepunil arenu.Sad malo o jednom igracu kk Partizan.
Aleksa brate smanji dozivljaje.Nekoliko puta ides na polaganje i bez ikakvog postovanja lopte ti nonsalantno je bacis na tablu i promasis.Od zadnjeg tvog takvog promasaja real ode na +14 na kraju trece od 54:52 na 54:68.Kako se zavrsilo sad svi znamo.Nije ovo bre Mornar iz Bara pa da te libo racku.Sram te bre bilo.Mozda ovako ne bih sutra pisao ali si me pogodio tacno gdje ne treba.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Gledano iz ugla potencijalne plejof serije sa ovim govnima, manje me brine ovakav poraz na nasu zutu minutu nego da su nas postepeno lomili na suvi kvalitet. A najvise od svega me brine sudjenje, bojim se da se definitivno nista nece prepustati slucaju ove sezone.

Ako Hezonja nakon onakvih izjava i ovakvih partija zaista ode u PAO, onda neka nas vise ne uzima u usta, dosta nam je raznih mirotica i milutinova...
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.451
Reaction score
4.807


Kažu da slika govori više od hiljadu reči. Mislim da gornja oslikava celu ovu sezonu. Znam da ćete me mnogi napasti, ali mislim da je to naš najveći problem.

Inače, mi kad se raspadamo, raspadamo se za minut-dva, nebitno da li je egal ili vodimo 20 razlike. I tako celu sezonu.

A pre tog raspada, pre te serije od 0:16 za nepuna tri minuta, Panter je imao šut iz igre 1/8, a Aleksa je četiri puta promašio polaganje. Tako se ne bi dobila ni Krka, a kamoli Real.

A nudili su nam se tačno 27 minuta, nudili i nudili, niko nije igrao sem Hezonje, ali jbg. Nismo iskoristili kao ni mnogo puta ove sezone.
 
Top