Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.908
Virtus dobija sigurno. Milano gubi jednu sigurno. Naredne dve su moranje.

Valensiju ako ne dobijemo u Areni i ne treba da idemo dalje.

U svakom slucaju, budite opusteni. Sigurno cemo biti u igri pred zadnje kolo, da bismo se nervirali gledajuci Valensiju i rukomet.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.419
Reaction score
4.132
Локација
127.0.0.1
Gresis, sa 3 0 idemo dalje pod uslovom da virtus dobije samo 1 tekmu, izgube li sve 3 do kraja ispadamo ako efes ili milano dobiju sve 3.. U prevodu, prolazimo dalje u svakom trouglu, izuzev u kombinaciji sa Virtusom.
Da, zaboravio sam da mozemo stici Virtus, ali verujem da se to nece desiti. Ali ok, evo korekcija:
Prolazimo sigurno ako dobijem sve tri do kraja, Milano ili Efes izgube makar jednu, i Virtus dobije makar jednu...

A naravno tu je uvek i mogucnost da raskujemo Albu jedno 50 razlike i promenimo poredak u ovim trouglima i cetvorouglima.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.319
Reaction score
37.446
Pa sa Virtusom nam ne pomaže ni 150 protiv ALBE. :D
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.419
Reaction score
4.132
Локација
127.0.0.1
Da ako smo samo sa njima u... valjda dvouglu? :D ali ako nas je vise (3, 4 sa istim brojem pobeda) gleda se kos razlika. Makar ja tako razumem. Zato je Milano sada ispred nas, a da nema Efesa i Valensije mi bi bili ispred njih jer smo bolji u medjusobnom. Zato ako Efes jednu izgubi i mi dernemo Valensiju ostajemo sami sa Milanom (pod uslovom da Virtus nesto dobije) gde smo bolji. Ali ako Virtus izgubi sve onda se pravi trougao i tad nam je bitna kos razlika a ne medjusobni sa Virtusom. Tako bi trebalo...
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.419
Reaction score
4.132
Локација
127.0.0.1
Zasto je onda sad Milano ispred nas? Ili ta pravila primenjuju na finalnu tabelu a do tad slaze ko kako zeli? Mislim da je oko ovog bila neka zbrka i prosle godine, ali se ne secam.

Mislim, ovo sto ti pricas je idealno za nas.

P.S. Stvarno u ovom dokumentu sto si prilozio pise to sto si rekao... Onda ne razumem trenutne tabele. Ali ovo je dobro.

Mora se dobiti Olimpijakos.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.319
Reaction score
37.446
Da, ta pravila važe tek kada se odigraju sve utakmice između "spornih" timova. Pošto mi recimo nismo završili sa Valensijom koristi se ukupna koš razlika kao "privremeno" rešenje.

I EL sajt je jedini merodavan, nikakvi rezultati, sofascore, kurac, palac. Tamo se frlja ko kako stigne pa smo viđali i da je fmp bio ispred nas sa 1-2 pobede manje. Doduše kod njih herojski porazi nose više bodova. :D
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Ocekujem da nam Trinkijeri pomogne,da pobijedi manekene a posle Fener da dobije taj turski derbi.Fener mora da cuva poziciju,čak mozda i napadne 4.mjesto dok je Efesu komplikovana situacija za plej in.Nama ostaje taj laksi dio,da pobijedimo sve 3.utakmice i izborimo to 9/10 mjesto.Rezimirajci dosdasnju sezonu,ispustili smo najmanje 2.pobjede,mozda nam se vrati.Mada form i jak sledeci protivnik ne govori da ce nam biti lako,naprotiv.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.591
Reaction score
13.569
Локација
Yaoundé
Ледеј се враћа и биће у тиму против Олимпијакоса, рекао Жоц на конференцији.

Screenshot 2024-03-25 at 12-19-38 Dexy on X.png

:buhaha
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
"Nikad protiv Partizana" Petrušev uz Bradatu pizdu je ono kad pomisliš za nekog ko ti kaže tipa "navijam za Partizan, al i Cvecdu kad igra Partizan u Evropi.", da taj sa Partizanom veze neme. Sve ti bude jasno što treba da znaš o toj osobi...da je dao ili da bi dao veru za večeru, taj rad...
Kad ih je npr. jedan Marinković odbio dva puta, a svašta mu se zamera, a ova govna neki kao partizanovci/grobari, a u stvari pizdice.
Za Partizan moraš da imaš karakter, ovo što su oni karaktera nema, to je masa koja jede, sere, diše i spava...
čast se ne može oduzeti, ona se može samo izgubit -Čehov
Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka -Njegoš trebalo bi njega bolje da skapiraju, Srbin i te fore...
Ali gledajući im mentalitet više mi ide ova enlgeska Tomasa Mora koji je bio častan do kraja pocemnu smrti, a lepo ih opisuje-Da je čast isplativa, svi bi bili časni. - samo bih ja isplativa zamenio sa zgodna, pogodna, laka, udobna ono nešto što jos bolje opisuje ove pičkice.
 
Top