Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.594
Reaction score
3.380
Локација
JNA
Kako nam izlaze lopte iz kosa, a njima od tablu prodju kroz obruc, to je neverovatno. Kao da je neko navodi. Sacuvaj Boze, sta gledasmo ovo u poslednjih 10 minuta. Sami sebe pokopasmo. :icon-confused:
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Zbog poraza zaboravice se vrhunska partija Kaminskog, kad je covek izasao odma potop, odličan pregled, popravio odbranu.. Al zato Naneli sramotna partija, aleksa gubi lopte ko da ja prevodim loptu, sa 3 igraca ocemo da dobijemo olimpijakos. Nebitno sve to ovo je moralo da se dobije, ni oni nisu igrali nista.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Napad 0, odbrana jos gora. Sta je ovo majko mila, da li je ovo moguce? Formirati novu ekipu ako je moguce.
 

Bokili

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
194
Reaction score
1.167
Локација
Tamo daleko
Iskreno ocekivao sam pad u igri, ocekivao u trecoj i nakon toga bio siguran u pobedu. Jbg kad ono u cetvrtoj sunovrat. Sve u kurac, PARTIZAN SAMPION!
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Neću da krivim nikoga. Željka volim ko brata rođenog. Ma volim ga najviše na svetu. Ali možda smo mi nerealni, možda previše očekujemo od njega. Niti je on čudotvorac, a i košarka se dosta promenila od vremena kada je on dominirao. Osim toga, ne pogodi se uvek da sklopiš ekipu igrača koji najviše odgovaraju trenerovom stilu, odnosno kojima odgovara stil i mentalni sklop igrača. Smatram da struka mora nešto da preduzme kada igračima ulazi voda u uši, kada su svi plašljivi i kada svi traže Pantera na kome je koncentrisana cela odbrana. Više da ih smire nekim govorom nego taktikom. Mada za to se sprema unapred. Kada znaš da se nešto dešava iz utakmice u utakmicu možeš da očekuješ da će da se ponovi i pripremiš se za to. Frenk Kaminski je odličan igrač, majstor, ali mnogo je plašljiv. Nemam šta da zamerim igračima, borili su se. To je to.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.398
Reaction score
4.616
Локација
Zemun
Bas bas fali plej... Prekaljen, da stane na loptu. Zasto smo doveli onog baticu sa HR pasosem? Jel realno da nije sposoban za 3 minuta EL?
Nista, idemo dalje, otaljati sezonu pa ozbiljan rad za sledecu. Nikakve najave, nikakvi mirogorci, da se lepo sloze kockice pa da se posibamo sa svima opet! Napred Partizan!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.444
Reaction score
2.210
Od evropske kosarke ove sezone toliko bojim se da je ova sezona izgubljena steta za publiku i navijace deo igraca koji ove godine igraju za Partizan vise shavatju kako zabavu i ne zasluzuju da nose sveti dres. Steta velika steta na kraju je ispalo da nas je bravar prevario za final 4.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.474
Локација
Novi Sad
Ne moz docekati kraj sezone...
Mnogo malera, gluposti, neinteligencije...bolje i nije moglo.

Bogtej. Smajli pravi blok Gosu na pola terena u zadnje 3 sekunde pp..

Aleksa kontinuitet i psiha na nivou eurokupa.

Zeljkove odluke i minutaze, petorke dok nam se topi +12 .... Nista mi nije jasno... ne moze mi ni biti, ja sam fuzbaler, ali stvarno mislim da je morao bolje veceras.
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Napisao sam šta sam imao ove sezone, pa ne pišem često da se ne ponavljam. Ekipa je fizički slaba, i to kreće od Pantera. Sa njim u timu to moraš da kompenzuješ, a nama je izmena Anđušić. Dovoljno je da protivnik krene da nas bije, sudije neće sve svirati i onda imamo ovo. Uz to ne pomaźe što i Doužeru treba snažan igrač u rotaciji, jer je i on elegancija. Ekipa je dobro vodjena, jer gubi do 5 razlike, ali je selekcija manjkava. Ide mi na živce i velika doza zicerašenja. Ko je bio Mekejleb kad je došao kod nas? Iskopajte nekog za 4 godine.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Koliko je samo kratak put od nadanja za iznenađujući brejk u Madridu do nadanja za iznenađujući brejk u Podgorici.

Nikola Mirotiću, po stoti put se napuši kurčine.

Nadam se punoj Areni protiv Valensije, POGOTOVO ako nam ne bude ništa značila.

P.S. I dalje mislim da je realno da sa dve pobede idemo dalje, ali nije sad ni vreme ni mesto...
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.451
Reaction score
4.807
Kakve analize, kakve pičke materine, ovo što je Partizan večeras dozvolio, ne bi smeo da dozvoli ni neki KK Tamiš. Jedina analiza ove sezone je da KEVIN PANTER NIKADA NE SME BITI U IGRI POSLEDNJA DVA MINUTA!!!

 
Top