Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
473
Reaction score
2.605
Ja ne znam jesu li ti koji pisu za medije glupi, bezobrazni ili potplaceni. Odgovor je vjerovatno 'da' za sve troje.

Prvo, optuzuju brata Matiju da je napao FMP zato sto nisu pobijedili Efes, pa mu odgovaraju da se to, kao, nije moglo ni ocekivati, jer je Efes bolji. Naravno da niko nigdje nije ocekivao da FMP pobijedi Efes u gostima, ali jedno je izgubiti casno i boriti se, a drugo je izgubiti 45 razlike. Ne moze se, naravno, od FMPa ocekivati da znaju sta je to cast i obraz, te je donekle i jasno zasto ih je Matija toliko zbunio, ali ipak se vidi malicioznost u njihovom napadnju.

Drugo, svugdje se izjednacavamo mi i FMP. Kao, i jedni i drugi imali lose sezone. Cak govna kao sportske.net mnogo vise detaljisu o nasoj losoj sezoni i promasajima, nego o FMPu, ciji je predsjednik, da se podsjetimo, najavio tamo negdje u avgustu (ocigledno pod uticajem teskih droga) napad na titulu EL ove godine. Mi mozda jesmo razocarali (ponajvise u odnosu na proslu sezonu), ali ni na jednoj utakmici se nismo izblamirali kao oni. Mi nismo gubili 45 razlike, nismo izgubili 9 od posljednjih 10 utakmica i nismo sluzili kao kanta za napucavanje. Prema tome, nismo isti ni u kom smislu, a ko god pokusava da izjednaci nase sezone u EL, neka se slobodno najede govana.
 

malicovek

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
185
Reaction score
1.768
Локација
Beograd
Pa oni i njihovi mediji koriste ime Partizana i njegove uspehe kako bi svoj mali limeni klub uzdigli, klub koji za 13 godina postojanja i uloženih 200 miliona ima samo jedan Top 8 (i to u starom formatu) i služi kao kanta za napucavanje gde god da stigne kad nema svoje Puklove, Beloševiće i Hordove.

Ovamo smo ustaše, Kamerunci, Turci, Rumenoglu, Janičari, pa se napadaju žene i deca u Ponču, nasrće ultrakop na Pantera i Nanelija, sprečavaju se transferi u KKP (što od agenata, što od navijača), izbacujemo se iz Arene zbog njihovih kompleksa, ali kada njihovom narativu to odgovara (na primer pitanje licence u EL) onda smo komšije, sportski rivali, 'oba srpska tima zaslužuju da igraju u EL' i slični fazoni. Porediti dva kluba, makar po činjenici da oba igraju u istoj hali, je uvredljivo za Partizan.

Zato se pored svakog naslova dodaju epiteti poput 'hrabra' i pišu gluposti poput 'nije _____ pobedio/la, već je FMP pobedio samog sebe' jer time peru svoje neznanje i spucane milione narodnih para već deceniju zaredom, samo ove i prošle sezone su imali ubedljivo najveće promašaje u istoriji srpske košarke i naravno niko o tome više ni ne priča. Oni su kao bolji od Asvela i Albe, a ta dva kluba zajedno nemaju budžet kao limeni FMP. Pa onda standardne 'idemo na f4' u oktobru, pa 'mi se nismo palili na Top 8' u aprilu. I onda dođu i izjednačavaju njihov kriminalni privatni klub sa jednim od najvećih klubova u istoriji Evrope

Klasične udbaške teze i priče, terminalni kancer srpskog društva.

Izvinjavam se ako je off.
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.881
Локација
На ЈУГУ Канаде!
ajd da vidimo večeras koliko je bilo navijača REZULTATA i onih koji više vole da gledaju real, barsu, fener, pao, ciganijakos a koliko PRAVIH navijač Partizana! to će PRAZNE STOLICE oceniti! ali MORA se skandirati Željku i terati u materinu žvalavi, ćoki i limar! svakom po zasluzi!
 

!Rastko!

Grobar
Учлањен(а)
29.01.2007
Порука
442
Reaction score
341
Локација
NBG
Postoji mogucnost da cu kasniti na utakmicu. Jel moze da se udje ako je krenula prva cetvrtina? Znam da je jedan kolega sa foruma imao problema prosle godine, jer ovi sto citaju karte odu kad krene utakmica.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd

Прилози

  • IMG_20240412_165223.jpg
    IMG_20240412_165223.jpg
    1,9 MB · Прегледа: 152
  • IMG_20240412_165237.jpg
    IMG_20240412_165237.jpg
    1,9 MB · Прегледа: 155

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.447
Reaction score
2.215
Kada nije pao Berlin neka danas padne Valebsija i pobedom zavrsimo ovo godisnje evroligasko takmicenje.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Iako se slazem sa postovima koje sam obrisao, ovaj forum nikad nece biti mesto gde ce se voditi rat izmedju juzne tribine i obicnih navijaca.

Kritike naravno, slobodno kazite svoj stav, ali bez ciganskih prideva.
 
Top